Houzz Logo Print

Подземный подвал – фото дизайна интерьера

Old Westbury Wine Cellar
Old Westbury Wine Cellar
ChangoChango
Interior Design, Interior Architecture, Construction Administration, Custom Millwork & Furniture Design by Chango & Co. Photography by Jacob Snavely
Стильный дизайн: подземный, огромный подвал в стиле неоклассика (современная классика) с серыми стенами, темным паркетным полом и горизонтальным камином - последний тренд
Wayzata Cottage Home - New Construction
Wayzata Cottage Home - New Construction
Grace Hill DesignGrace Hill Design
Spacecrafting
Стильный дизайн: подземный, большой подвал в стиле рустика с бежевыми стенами, ковровым покрытием и домашним кинотеатром - последний тренд
Sports Themed Basement Renovation
Sports Themed Basement Renovation
Lynn Ronan DesignLynn Ronan Design
Пример оригинального дизайна: подземный, большой подвал в стиле неоклассика (современная классика) с бежевыми стенами, полом из ламината и серым полом без камина
Loren House Ranch Whole House Remodel
Loren House Ranch Whole House Remodel
Nathan Taylor for Obelisk HomeNathan Taylor for Obelisk Home
Designed by Nathan Taylor and J. Kent Martin of Obelisk Home - Photos by Randy Colwell
Пример оригинального дизайна: подземный, большой подвал в стиле фьюжн с бежевыми стенами, бетонным полом и серым полом без камина
Ann Arbor Basement Finishing Remodel
Ann Arbor Basement Finishing Remodel
Wahoo WallsWahoo Walls
Wahoo Walls Basement Finishing System was installed. Ceiling was left open for Industrial look and saved money. Trim was used at top and bottom of insulated basement panel to cover the attachment screws.
Ultimate Man Cave
Ultimate Man Cave
UserUser
Cynthia Lynn
Стильный дизайн: подземный, большой подвал в стиле неоклассика (современная классика) с серыми стенами, темным паркетным полом и коричневым полом без камина - последний тренд
Luxury Underground
Luxury Underground
Lauren Levant InteriorLauren Levant Interior
Свежая идея для дизайна: подземный, большой подвал в стиле неоклассика (современная классика) с разноцветными стенами, темным паркетным полом, коричневым полом, фасадом камина из плитки и горизонтальным камином - отличное фото интерьера
Basic Basement Remodel in Middlesex County
Basic Basement Remodel in Middlesex County
IMPROVE or MOVEIMPROVE or MOVE
View of the basement remodel
Пример оригинального дизайна: подземный подвал среднего размера в стиле неоклассика (современная классика) с бежевыми стенами и темным паркетным полом без камина
Aspen Creek North Ranch
Aspen Creek North Ranch
Nathan Homes LLCNathan Homes LLC
Стильный дизайн: подземный подвал в классическом стиле с домашним баром, серыми стенами, ковровым покрытием, горизонтальным камином, фасадом камина из дерева, бежевым полом и панелями на части стены - последний тренд
Temptation Gray Bar
Temptation Gray Bar
Thyme & Place Design LLCThyme & Place Design LLC
When my client had to move from her company office to work at home, she set up in the dining room. Despite her best efforts, this was not the long-term solution she was looking for. My client realized she needed a dedicated space not on the main floor of the home. On one hand, having your office space right next to the kitchen is handy. On the other hand, it made separating work and home life was not that easy. The house was a ranch. In essence, the basement would run entire length of the home. As we came down the steps, we entered a time capsule. The house was built in the 1950’s. The walls were covered with original knotty pine paneling. There was a wood burning fireplace and considering this was a basement, high ceilings. In addition, there was everything her family could not store at their own homes. As we wound though the space, I though “wow this has potential”, Eventually, after walking through the laundry room we came to a small nicely lit room. This would be the office. My client looked at me and asked what I thought. Undoubtedly, I said, this can be a great workspace, but do you really want to walk through this basement and laundry to get here? Without reservation, my client said where do we start? Once the design was in place, we started the renovation. The knotty pine paneling had to go. Specifically, to add some insulation and control the dampness and humidity. The laundry room wall was relocated to create a hallway to the office. At the far end of the room, we designated a workout zone. Weights, mats, exercise bike and television are at the ready for morning or afternoon workouts. The space can be concealed by a folding screen for party time. Doors to an old closet under the stairs were relocated to the workout area for hidden storage. Now we had nice wall for a beautiful console and mirror for storage and serving during parties. In order to add architectural details, we covered the old ugly support columns with simple recessed millwork panels. This detail created a visual division between the bar area and the seating area in front of the fireplace. The old red brick on the fireplace surround was replaced with stack stone. A mantle was made from reclaimed wood. Additional reclaimed wood floating shelves left and right of the fireplace provides decorative display while maintaining a rustic element balancing the copper end table and leather swivel rocker. We found an amazing rug which tied all of the colors together further defining the gathering space. Russet and burnt orange became the accent color unifying each space. With a bit of whimsy, a rather unusual light fixture which looks like roots from a tree growing through the ceiling is a conversation piece. The office space is quite and removed from the main part of the basement. There is a desk large enough for multiple screens, a small bookcase holding office supplies and a comfortable chair for conference calls. Because working from home requires many online meetings, we added a shiplap wall painted in Hale Navy to contrast with the orange fabric on the chair. We finished the décor with a painting from my client’s father. This is the background online visitors will see. The last and best part of the renovation is the beautiful bar. My client is an avid collector of wine. She already had the EuroCave refrigerator, so I incorporated it into the design. The cabinets are painted Temptation Grey from Benjamin Moore. The counter tops are my favorite hard working quartzite Brown Fantasy. The backsplash is a combination of rustic wood and old tin ceiling like porcelain tiles. Together with the textures of the reclaimed wood and hide poofs balanced against the smooth finish of the cabinets, we created a comfortable luxury for relaxing. There is ample storage for bottles, cans, glasses, and anything else you can think of for a great party. In addition to the wine storage, we incorporated a beverage refrigerator, an ice maker, and a sink. Floating shelves with integrated lighting illuminate the back bar. The raised height of the front bar provides the perfect wine tasting and paring spot. I especially love the pendant lights which look like wine glasses. Finally, I selected carpet for the stairs and office. It is perfect for noise reduction. Meanwhile for the overall flooring, I specifically selected a high-performance vinyl plank floor. We often use this product as it is perfect to install on a concrete floor. It is soft to walk on, easy to clean and does not reduce the overall height of the space.
Thames Dr Basement - Livingston, NJ
Thames Dr Basement - Livingston, NJ
KraftMaster RenovationsKraftMaster Renovations
Huge basement in this beautiful home that got a face lift with new home gym/sauna room, home office, sitting room, wine cellar, lego room, fireplace and theater!
Underground
Underground
Ventures DesignVentures Design
Luxury finished basement with full kitchen and bar, clack GE cafe appliances with rose gold hardware, home theater, home gym, bathroom with sauna, lounge with fireplace and theater, dining area, and wine cellar.
Cozy TV Den
Cozy TV Den
Denver Design GroupDenver Design Group
A cozy TV den were designated in the basement.
Стильный дизайн: подземный, маленький подвал с серыми стенами, ковровым покрытием и серым полом для на участке и в саду - последний тренд
Primrose 2022 (Lake Elmo, MN)
Primrose 2022 (Lake Elmo, MN)
Robert Thomas HomesRobert Thomas Homes
Primrose Model - Garden Villa Collection Pricing, floorplans, virtual tours, community information and more at https://www.robertthomashomes.com/
Time For a Refresh - A 1980's Home Renovation
Time For a Refresh - A 1980's Home Renovation
Meadowlark Design+BuildMeadowlark Design+Build
Polished concrete basement floors with open painted ceilings. Built-in desk. Design and construction by Meadowlark Design + Build in Ann Arbor, Michigan. Professional photography by Sean Carter.
Brooklyn Heights Rec Room
Brooklyn Heights Rec Room
Filament Architecture Studio, PLLCFilament Architecture Studio, PLLC
The rec room is meant to transition uses over time and even each day. Designed for a young family. The space is a play room,l guest space, storage space and movie room.
Bad$%#s Basement
Bad$%#s Basement
Top Drawer Carpentry LLCTop Drawer Carpentry LLC
great use of space turning this staircase area into a kids playhouse. complete with motion sensor light for safety and gorgeous shiplap walls
Свежая идея для дизайна: подземный подвал в стиле неоклассика (современная классика) с полом из винила - отличное фото интерьера
How a big accident turned into the perfect opportunity for a family room
How a big accident turned into the perfect opportunity for a family room
Jacobson Construction, Inc.Jacobson Construction, Inc.
Raising three kids in Minnesota usually means hockey. Each winter the owners of this beautiful St. Louis Park home transformed their backyard into a lighted ice rink. Their kids and all their kid’s friends loved it – you could hear their laughter way down the block. And then something went very wrong. Instead of flooding the ice rink, a broken water pipe had been flooding the basement with several inches of water. The pipe was repaired, but all the flooring and carpeting, as well as the lowest two feet of sheetrock and insulation had to be taken out. Fortunately, there was no structural damage. The owners figured that this might be the best time for a total basement renovation. The flooring needed to be replaced. The four basement windows were small, dim, and worthless. The combined bathroom and laundry room had to go, as well as all non-supporting walls and the big bulky soffits. They talked with Rick Jacobson and together they worked out a design. Rick’s solution: Make the space big and bright and functional. Make it a good investment. Make it a good experience. The new design began with the windows. One window was simply eliminated, and three larger windows were installed, pouring light into the room light from the southern exterior and making the space feel lies like a basement. Each new window well features a retaining wall constructed with interlocking blocks. The biggest window was constructed using two side-by-side egress windows and features a permanent ladder in the well for an extra measure of safety while adding to the home’s value. High-quality vinyl interlocking flooring was used for this main room, with a large carpet to make it cozy. The use of clear White Oak for shelving (that looks and feels like furniture), for the gas fireplace framing and hearth, cabinet drawers, a countertop, even for the stair steps ties everything together. When you enter the new space, you’ll be surprised by how bright it is. The big egress window together with in-ceiling dimmable lights and light gray walls make this a bright, welcoming room. On your left you’ll see a gas fireplace with handmade white oak hearth, framed with white oak. The inset TV screen above makes this a great place for Saturday night movies and popcorn with the family. Looking to the right you’ll see a free-standing island designed for entertaining, with liquor drawer, beer and wine fridge below, and a granite countertop above. Running a support post through the countertop made the post blend into the design. Both support poles, the main beam, and all soffits were boxed in and painted light gray. The new three-quarter bath features a porcelain floor and bright porcelain tiled walk-in shower. The new laundry room and utility rooms are enclosed with matching white doors, the design makes this space bright and welcoming. An important part of good basement renovation. The result: A large, bright, open space for relaxing and entertaining. And a way to make the best of a flooded basement.
All Fun & Games – Orland Park Basement Retreat
All Fun & Games – Orland Park Basement Retreat
Liv Companies LLC Design + BuildLiv Companies LLC Design + Build
Свежая идея для дизайна: подземный, большой подвал в стиле неоклассика (современная классика) с игровой комнатой, бежевыми стенами, паркетным полом среднего тона, стандартным камином, фасадом камина из камня и коричневым полом - отличное фото интерьера
Malvern Recreational Living
Malvern Recreational Living
Rittenhouse BuildersRittenhouse Builders
На фото: подземный, большой подвал в современном стиле с домашним баром, бежевыми стенами, светлым паркетным полом, горизонтальным камином, коричневым полом и балками на потолке

Подземный подвал – фото дизайна интерьера

1