1. Прихожая
  2. Ретро

Прихожая в стиле ретро – фото дизайна интерьера

Квартира в ЖК "Пушкинский"
Квартира в ЖК "Пушкинский"
Юлия Сафонова
Свежая идея для дизайна: прихожая в стиле ретро с желтыми стенами - отличное фото интерьера
Modern Ranch House
Modern Ranch House
Mark Ashby Design
Пример оригинального дизайна: фойе среднего размера в стиле ретро с белыми стенами, коричневым полом, одностворчатой входной дверью и стеклянной входной дверью
Brooktree / Los Angeles Mid-Century Modern
Brooktree / Los Angeles Mid-Century Modern
BiLDEN
Los Angeles Mid-Century Modern / photo: Karyn R Millet
Стильный дизайн: прихожая в стиле ретро с оранжевой входной дверью - последний тренд
Hemlock Lane
Hemlock Lane
WO Designs
Пример оригинального дизайна: фойе в стиле ретро с белыми стенами, темным паркетным полом, черной входной дверью и коричневым полом
Modern Porch
Modern Porch
place architecture:design
The shape of the angled porch-roof, sets the tone for a truly modern entryway. This protective covering makes a dramatic statement, as it hovers over the front door. The blue-stone terrace conveys even more interest, as it gradually moves upward, morphing into steps, until it reaches the porch. Porch Detail The multicolored tan stone, used for the risers and retaining walls, is proportionally carried around the base of the house. Horizontal sustainable-fiber cement board replaces the original vertical wood siding, and widens the appearance of the facade. The color scheme — blue-grey siding, cherry-wood door and roof underside, and varied shades of tan and blue stone — is complimented by the crisp-contrasting black accents of the thin-round metal columns, railing, window sashes, and the roof fascia board and gutters. This project is a stunning example of an exterior, that is both asymmetrical and symmetrical. Prior to the renovation, the house had a bland 1970s exterior. Now, it is interesting, unique, and inviting. Photography Credit: Tom Holdsworth Photography Contractor: Owings Brothers Contracting
西町の家
西町の家
WORKS・WISE
На фото: большая узкая прихожая в стиле ретро с белыми стенами, одностворчатой входной дверью, входной дверью из дерева среднего тона и черным полом с
Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
Kenilworth Project - Mid Century Modern Whole House Remodel
Kenilworth Project - Mid Century Modern Whole House Remodel
Haven Design and Construction
The original foyer of this 1959 home was dark and cave like. The ceiling could not be raised because of AC equipment above, so the designer decided to "visually open" the space by removing a portion of the wall between the kitchen and the foyer. The team designed and installed a "see through" walnut dividing wall to allow light to spill into the space. A peek into the kitchen through the geometric triangles on the walnut wall provides a "wow" factor for the foyer.
Cloud Residence
Cloud Residence
Ana Williamson Architect
David Wakely Photography The siding and eaves/fascia are Benjamin Moore colors. The siding is Graphite (#1603) and the eaves and fascia are Gunmetal (#1602). The stucco is the best match for Benjamin Moore color Timberwolf (#1600). The door is Benjamin Moore's "Tequila Lime" #2028-30, semi gloss. While we appreciate your love for our work, and interest in our projects, we are unable to answer every question about details in our photos. Please send us a private message if you are interested in our architectural services on your next project.
Entry - West View
Entry - West View
Kurt Krueger Architects
Unlimited Style Photography
Свежая идея для дизайна: большая входная дверь в стиле ретро с полом из сланца, двустворчатой входной дверью, синей входной дверью и синими стенами - отличное фото интерьера
Mid Century Remodel
Mid Century Remodel
First Lamp
John Granen
Идея дизайна: входная дверь среднего размера в стиле ретро с одностворчатой входной дверью и входной дверью из дерева среднего тона
Arched Glass and Iron
Arched Glass and Iron
MULHOLLAND BRAND
photo by Avi Ben David
Свежая идея для дизайна: прихожая в стиле ретро - отличное фото интерьера
Denver Mid-Century Modern
Denver Mid-Century Modern
Architectural Workshop
New Front Entry LaCasse Photography
На фото: прихожая в стиле ретро
South Austin Home
South Austin Home
Kristen James, AIA, WELL AP + LEED AP
Custom entry with 48" barn door, mid century wallpaper, and the owner's gorgeous 1950's credenza
Стильный дизайн: фойе среднего размера в стиле ретро с белыми стенами, полом из керамогранита, одностворчатой входной дверью и синей входной дверью - последний тренд
Kensington Mid-Century Addition/Renovation
Kensington Mid-Century Addition/Renovation
Balodemas Architects
Anice Hoachlander, Hoachlander Davis Photography
На фото: прихожая среднего размера в стиле ретро с бежевыми стенами, светлым паркетным полом, одностворчатой входной дверью и оранжевой входной дверью
Artsy Vibe in Mid-Century Modern Ranch
Artsy Vibe in Mid-Century Modern Ranch
Nathan Taylor for Obelisk Home
Historical Renovation Objective: The homeowners asked us to join the project after partial demo and construction was in full swing. Their desire was to significantly enlarge and update the charming mid-century modern home to meet the needs of their joined families and frequent social gatherings. It was critical though that the expansion be seamless between old and new, where one feels as if the home “has always been this way”. Solution: We created spaces within rooms that allowed family to gather and socialize freely or allow for private conversations. As constant entertainers, the couple wanted easier access to their favorite wines than having to go to the basement cellar. A custom glass and stainless steel wine cellar was created where bottles seem to float in the space between the dining room and kitchen area. A nineteen foot long island dominates the great room as well as any social gathering where it is generally spread from end to end with food and surrounded by friends and family. Aside of the master suite, three oversized bedrooms each with a large en suite bath provide plenty of space for kids returning from college and frequent visits from friends and family. A neutral color palette was chosen throughout to bring warmth into the space but not fight with the clients’ collections of art, antique rugs and furnishings. Soaring ceiling, windows and huge sliding doors bring the naturalness of the large wooded lot inside while lots of natural wood and stone was used to further complement the outdoors and their love of nature. Outside, a large ground level fire-pit surrounded by comfortable chairs is another favorite gathering spot.
Mid Century Remodel in Altadena
Mid Century Remodel in Altadena
Racing Green
We love this entry set up we just finished. Integrated mud room and a little work station! A great use of little of spaces?
Источник вдохновения для домашнего уюта: маленькая прихожая в стиле ретро
Rosenwald House
Rosenwald House
Flavin Architects
This remodel of a mid century gem is located in the town of Lincoln, MA, a hot bed of modernist homes inspired by Walter Gropius’ own house built nearby in the 1940s. Flavin Architects updated the design by opening up the kitchen and living room. Spectacular exposed beams were lightened with a light grey stain and the floor was finished in a dark grey cerused oak stain. The low pitched roofs, open floor plan, and large windows openings connect the house to nature to make the most of its rural setting. Photo by: Nat Rae Photography
3-Crete Panels
3-Crete Panels
Imagine Construction
Imagine Construction- Garden Grove, CA Orange 3-Crete Panels used to jazz up the entry way of this Palm Springs Mid-century home.
Стильный дизайн: прихожая в стиле ретро с оранжевой входной дверью - последний тренд
Nelson Cigar Pendant Light in Entry of Palo Alto home reconstruction and additio
Nelson Cigar Pendant Light in Entry of Palo Alto home reconstruction and additio
Bill Fry Construction - Wm. H. Fry Const. Co.
The Nelson Cigar Pendant Light in Entry of Palo Alto home reconstruction and addition gives a mid-century feel to what was originally a ranch home. Beyond the entry with a skylight is the great room with a vaulted ceiling which opens to the backyard.

Прихожая в стиле ретро – фото дизайна интерьера

1