Houzz Logo Print

Гостиная комната в стиле модернизм – фото дизайна интерьера

Большая Якиманка
Большая Якиманка
Татьяна КрасиковаТатьяна Красикова
Гостиная фото
Стильный дизайн: парадная, открытая гостиная комната в стиле модернизм с белыми стенами, паркетным полом среднего тона и коричневым полом - последний тренд
Квартира-медина
Квартира-медина
СхемаСхема
Источник вдохновения для домашнего уюта: открытая гостиная комната в стиле модернизм с оранжевыми стенами, бежевым полом и многоуровневым потолком
Дом для отдыха в Девоне
Дом для отдыха в Девоне
Oleg Klodt Architecture & DesignOleg Klodt Architecture & Design
Пример оригинального дизайна: гостиная комната в стиле модернизм
Best of Houzz 2024: Итоги премии!
Creative townhouse – a place of strength and inspiration  
Creative townhouse – a place of strength and inspiration  
COSWICK LTDCOSWICK LTD
Modern minimalism as a basis for unusual, expressive art objects and author’s painting. This is what determined the main style of the living space. The concept was based on such materials as concrete and plaster, natural wood and stone. The interior had to be as natural as possible, reflecting the architectural image of the residential complex and the beauty of the surrounding nature. “The most important thing for me in this project is the result. Customers say that the interior has become their place of power! They want to return home, invite guests, spend a lot of time in their house and enjoy life here! It is very valuable and important that the project was realized almost 100%, while the customers themselves were interested not to deviate even a millimeter from the project, but to do everything exactly as the Author intended,” emphasized project designer Ksenia Mitskevich. Coswick oak Cinnamon hardwood flooring was used in the project. Designer: Ksenia Mitskevich. Photo by Sergey Pilipovich. Coswick’s partner: Domani.
Port Ludlow House
Port Ludlow House
FINNE ArchitectsFINNE Architects
The Port Ludlow Residence is a compact, 2400 SF modern house located on a wooded waterfront property at the north end of the Hood Canal, a long, fjord-like arm of western Puget Sound. The house creates a simple glazed living space that opens up to become a front porch to the beautiful Hood Canal. The east-facing house is sited along a high bank, with a wonderful view of the water. The main living volume is completely glazed, with 12-ft. high glass walls facing the view and large, 8-ft.x8-ft. sliding glass doors that open to a slightly raised wood deck, creating a seamless indoor-outdoor space. During the warm summer months, the living area feels like a large, open porch. Anchoring the north end of the living space is a two-story building volume containing several bedrooms and separate his/her office spaces. The interior finishes are simple and elegant, with IPE wood flooring, zebrawood cabinet doors with mahogany end panels, quartz and limestone countertops, and Douglas Fir trim and doors. Exterior materials are completely maintenance-free: metal siding and aluminum windows and doors. The metal siding has an alternating pattern using two different siding profiles. The house has a number of sustainable or “green” building features, including 2x8 construction (40% greater insulation value); generous glass areas to provide natural lighting and ventilation; large overhangs for sun and rain protection; metal siding (recycled steel) for maximum durability, and a heat pump mechanical system for maximum energy efficiency. Sustainable interior finish materials include wood cabinets, linoleum floors, low-VOC paints, and natural wool carpet.
Modular Sofa 00638
Modular Sofa 00638
usonausona
Modular sofa system available in two versions, Small or Plus. Components for both sizes include a chaise, one-armed end unit, central unit, corner, and two ottomans.
C-Through House
C-Through House
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
Conceived of as a C-shaped house with a small private courtyard and a large private rear yard, this new house maximizes the floor area available to build on this smaller Palo Alto lot. An Accessory Dwelling Unit (ADU) integrated into the main structure gave a floor area bonus. For now, it will be used for visiting relatives. One challenge of this design was keeping a low profile and proportional design while still meeting the FEMA flood plain requirement that the finished floor start about 3′ above grade. The new house has four bedrooms (including the attached ADU), a separate family room with a window seat, a music room, a prayer room, and a large living space that opens to the private small courtyard as well as a large covered patio at the rear. Mature trees around the perimeter of the lot were preserved, and new ones planted, for private indoor-outdoor living. C-shaped house, New home, ADU, Palo Alto, CA, courtyard, KA Project Team: John Klopf, AIA, Angela Todorova, Lucie Danigo
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers
Landscape Architect: Outer Space Landscape Architects
Contractor: Coast to Coast Development
Photography: ©2023 Mariko Reed
Year Completed: 2022 Location: Palo Alto, CA
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Lakeshore Sagle
Lakeshore Sagle
Selle Valley Construction, Inc.Selle Valley Construction, Inc.
View of the open concept kitchen and living room space of the modern Lakeshore house in Sagle, Idaho. The all white kitchen on the left has maple paint grade shaker cabinets are finished in Sherwin Willams "High Reflective White" allowing the natural light from the view of the water to brighter the entire room. Cabinet pulls are Top Knobs black bar pull. A 36" Thermardor hood is finished with 6" wood paneling and stained to match the clients decorative mirror. All other appliances are stainless steel: GE Cafe 36" gas range, GE Cafe 24" dishwasher, and Zephyr Presrv Wine Refrigerator (not shown). The GE Cafe 36" french door refrigerator includes a Keurig K-Cup coffee brewing feature. Kitchen counters are finished with Pental Quartz in "Misterio," and backsplash is 4"x12" white subway tile from Vivano Marmo. Pendants over the raised counter are Chloe Lighting Walter Industrial. Kitchen sink is Kohler Vault with Kohler Simplice faucet in black. In the living room area, the wood burning stove is a Blaze King Boxer (24"), installed on a raised hearth using the same wood paneling as the range hood. The raised hearth is capped with black quartz to match the finish of the United Flowteck stone tile surround. A flat screen TV is wall mounted to the right of the fireplace. Flooring is laminated wood by Marion Way in Drift Lane "Daydream Chestnut". Walls are finished with Sherwin Williams "Snowbound" in eggshell. Baseboard and trim are finished in Sherwin Williams "High Reflective White."
Parkland Residence, Beverly Hills
Parkland Residence, Beverly Hills
MGS ArchitectureMGS Architecture
Photography by Matthew Momberger
На фото: гостиная комната в стиле модернизм с
Modern Living Room With Grey Stained Oak Wood Floor
Modern Living Room With Grey Stained Oak Wood Floor
Paradise FlooringParadise Flooring
PC: Hallmark Floors
На фото: открытая гостиная комната среднего размера в стиле модернизм с белыми стенами, паркетным полом среднего тона, горизонтальным камином и телевизором на стене с
New York linear fireplace mantel
New York linear fireplace mantel
Omega Stone MantelsOmega Stone Mantels
"custom fireplace mantel" "custom fireplace overmantel" "omega cast stone mantel" "omega cast stone fireplace mantle" "fireplace design idea" Mantel. Fireplace. Omega. Mantel Design. "custom cast stone mantel" "linear fireplace mantle" "linear cast stone fireplace mantel" "linear fireplace design" "linear fireplace overmantle" "fireplace surround" "carved fireplace mantle"
DuChateau Floors - Terra Collection in Zimbabwe / Horwitz Residence by Minarc
DuChateau Floors - Terra Collection in Zimbabwe / Horwitz Residence by Minarc
DUCHATEAU FloorsDUCHATEAU Floors
Horwitz Residence designed by Minarc *The house is oriented so that all of the rooms can enjoy the outdoor living area which includes Pool, outdoor dinning / bbq and play court. • The flooring used in this residence is by DuChateau Floors - Terra Collection in Zimbabwe. The modern dark colors of the collection match both contemporary & traditional interior design • It’s orientation is thought out to maximize passive solar design and natural ventilations, with solar chimney escaping hot air during summer and heating cold air during winter eliminated the need for mechanical air handling. • Simple Eco-conscious design that is focused on functionality and creating a healthy breathing family environment. • The design elements are oriented to take optimum advantage of natural light and cross ventilation. • Maximum use of natural light to cut down electrical cost. • Interior/exterior courtyards allows for natural ventilation as do the master sliding window and living room sliders. • Conscious effort in using only materials in their most organic form. • Solar thermal radiant floor heating through-out the house • Heated patio and fireplace for outdoor dining maximizes indoor/outdoor living. The entry living room has glass to both sides to further connect the indoors and outdoors. • Floor and ceiling materials connected in an unobtrusive and whimsical manner to increase floor plan flow and space. • Magnetic chalkboard sliders in the play area and paperboard sliders in the kids' rooms transform the house itself into a medium for children's artistic expression. • Material contrasts (stone, steal, wood etc.) makes this modern home warm and family
Manzanita Drive Living Room
Manzanita Drive Living Room
Burton ArchitectureBurton Architecture
modern kitchen addition and living room/dining room remodel photos: Cesar Rubio (www.cesarrubio.com)
Пример оригинального дизайна: открытая гостиная комната в стиле модернизм
Beautiful Interior Designing In Aipl
Beautiful Interior Designing In Aipl
DESIGN INDIAN HOMESDESIGN INDIAN HOMES
На фото: гостиная комната в стиле модернизм с
Raven Way Project
Raven Way Project
Lace and Grace InteriorsLace and Grace Interiors
Идея дизайна: гостиная комната в стиле модернизм
Glass House with Pool Views
Glass House with Pool Views
Nathan Taylor for Obelisk HomeNathan Taylor for Obelisk Home
Свежая идея для дизайна: огромная двухуровневая гостиная комната в стиле модернизм с серыми стенами, светлым паркетным полом, горизонтальным камином, телевизором на стене, коричневым полом, сводчатым потолком и фасадом камина из плитки - отличное фото интерьера
Landmark Townhome J-NextGen
Landmark Townhome J-NextGen
MH2GMH2G
This modern family room features a modern white leather recliner sectional with stainless steel legs. The center coffee table features an sculptural base in polished stainless steel with a round glass top. Two comfortable white leather lounge chairs with stainless steel. The wall features a wallpaper reminiscent of cork with silver accents creating the backdrop for wall mount TV. Below, two white lacquer wall mount cabinets provide storage below the wall mount TV. Freestanding bookshelf in bark wood and stainless steel. On the opposite wall, a modern photography printed in Plexiglas art above the comfortable white leather sectional sofa. A modern abstract area rug, a snake grass in white planter and a modern table lamp are some of the accessories that add the finishing touches to this modern family room. All furniture, furnishings and accessories were provided by MH2G Furniture. Interior Design by Julissa De los Santos, ASID.
Flower Mound Transitional Modern
Flower Mound Transitional Modern
Urbanology DesignsUrbanology Designs
На фото: гостиная комната в стиле модернизм

Гостиная комната в стиле модернизм – фото дизайна интерьера

The Plum house
The Plum house
Limited Edition Design StudioLimited Edition Design Studio
We had a rectangular with the requirement of sofa seating for at least 6 , a swing ,a dining table and tv unit with storage. Our design process started with fulfilling whose requirements , we took length of the room to our advantage and created a linear ceiling which acts as a visual passageway.Living room is designed using beige and grey undertones with subtle use of teak wood on swing by design ni dukaan and custom tv unit to add that warmth.Hints of plum color in the on swing and sofa throw gives it earthy yet dynamic nobility. Mirror and console unit adds depth to the room. White and black polka dot rug ties the whole seating area together.The idea of dining table with sofa seating and one side and chairs on another side was used to save space .We used back painted glass on wall behind to add depth by its reflective nature and adorned the area by dainty fabric pendant light. Dining table with marble legs and glass top was made on site The large semi-open, semi-closed unit at the entrance provides ample storage but does not look bulky. It was made on site using armani veneer and marble with small curios that dot the shelves. Vertical Slim Metal Rods were added to create a delicate partition between living and kitchen . 3 huge floating marble cuboids were created for book shelves and a small mandir resting on slim metal rods to create a right juxtaposition ,hints on plum on the rods added to it .Tv paneling was finished in Armani veneer and piatra grey marble . Pattern with teak wood was added on tv unit. #BestOfHouzz
Binary House
Binary House
Christopher Polly ArchitectChristopher Polly Architect
Brett Boardman Photography
Стильный дизайн: парадная, открытая гостиная комната в стиле модернизм с серыми стенами, бетонным полом, отдельно стоящим телевизором и серым полом - последний тренд
1