Houzz Logo Print
Edgewater
Edgewater
Aleck Wilson ArchitectsAleck Wilson Architects
Matthew Millman
Стильный дизайн: солнечный участок и сад среднего размера на переднем дворе в современном стиле с хорошей освещенностью, покрытием из каменной брусчатки и с перголой - последний тренд
Decks
Decks
American Deck and PatioAmerican Deck and Patio
Craig Westerman
Пример оригинального дизайна: большая терраса на заднем дворе в классическом стиле с перилами из смешанных материалов
Lower Level Finish with Home Theatre and more!
Lower Level Finish with Home Theatre and more!
CHC Design-BuildCHC Design-Build
Идея дизайна: домашний кинотеатр в классическом стиле с коричневыми стенами, паркетным полом среднего тона и коричневым полом
Best of Houzz 2024: Итоги премии!
NARI Tour of Remodeled Homes 2014
NARI Tour of Remodeled Homes 2014
Neighbors Home RemodelingNeighbors Home Remodeling
This kitchen had the old laundry room in the corner and there was no pantry. We converted the old laundry into a pantry/laundry combination. The hand carved travertine farm sink is the focal point of this beautiful new kitchen. Notice the clean backsplash with no electrical outlets. All of the electrical outlets, switches and lights are under the cabinets leaving the uninterrupted backslash. The rope lighting on top of the cabinets adds a nice ambiance or night light. Photography: Buxton Photography
Design Build Renovation in Potomac, MD
Design Build Renovation in Potomac, MD
BOWABOWA
The homeowners wanted their basement to be an exciting and varied entertainment space for the whole family. For the children’s favorite activities, the architects designed spaces for a dance studio, craft area, Murphy beds for sleepovers and an indoor sports court. © Bob Narod Photography / BOWA
Lake O'Brien 1 - Exterior Lakeside
Lake O'Brien 1 - Exterior Lakeside
Lands End Development - Designers & BuildersLands End Development - Designers & Builders
Источник вдохновения для домашнего уюта: двухэтажный, деревянный, зеленый дом в стиле рустика
Chalkboard Painted Wall
Chalkboard Painted Wall
John Kraemer & SonsJohn Kraemer & Sons
A John Kraemer & Sons built home in Eagan, MN. Photography: Landmark Photography
Стильный дизайн: подвал в классическом стиле с бежевыми стенами - последний тренд
Ft Worth Texas, Beautifully Brooding
Ft Worth Texas, Beautifully Brooding
Urbanology DesignsUrbanology Designs
A teenage girl's room thats a departure from the ordinary. This space was meticulously crafted to capture her love for music, museums, literature, and moments of quiet contemplation. Our design journey took us on a quest to create a space that not only exudes a moody atmosphere but also serves as a haven for relaxation, study, and cherished gatherings with friends.
Townhouse Renovation in Dundalk
Townhouse Renovation in Dundalk
HestiaHestia
The brief for this project involved a full house renovation, and extension to reconfigure the ground floor layout. To maximise the untapped potential and make the most out of the existing space for a busy family home. When we spoke with the homeowner about their project, it was clear that for them, this wasn’t just about a renovation or extension. It was about creating a home that really worked for them and their lifestyle. We built in plenty of storage, a large dining area so they could entertain family and friends easily. And instead of treating each space as a box with no connections between them, we designed a space to create a seamless flow throughout. A complete refurbishment and interior design project, for this bold and brave colourful client. The kitchen was designed and all finishes were specified to create a warm modern take on a classic kitchen. Layered lighting was used in all the rooms to create a moody atmosphere. We designed fitted seating in the dining area and bespoke joinery to complete the look. We created a light filled dining space extension full of personality, with black glazing to connect to the garden and outdoor living.
Hampshire Happy House
Hampshire Happy House
Susan Venn DesignSusan Venn Design
Пример оригинального дизайна: коридор в стиле фьюжн
Battersea residence
Battersea residence
Clearly Renovations LtdClearly Renovations Ltd
Стильный дизайн: кабинет в стиле неоклассика (современная классика) - последний тренд
Bryant
Bryant
Bakstad ConstructionBakstad Construction
Источник вдохновения для домашнего уюта: двор в современном стиле с зоной барбекю
POV022
POV022
CORREDOIRA proyectos - interiorismoCORREDOIRA proyectos - interiorismo
Пример оригинального дизайна: кабинет в классическом стиле
Baño de invitados "Skylight"
Baño de invitados "Skylight"
ABACUBE Interiorismo & DecoraciónABACUBE Interiorismo & Decoración
Baño de 2 piezas y plato de ducha, ubicado en la planta baja del ático al lado del comedor - salón lo que lo hace muy cómodo para los invitados.
Идея дизайна: серо-белая ванная комната среднего размера в современном стиле с белыми фасадами, душем в нише, раздельным унитазом, бежевой плиткой, керамической плиткой, бежевыми стенами, полом из керамической плитки, душевой кабиной, монолитной раковиной, столешницей из талькохлорита, серым полом, душем с раздвижными дверями, белой столешницей, тумбой под одну раковину, встроенной тумбой и плоскими фасадами
Pampas - Surrey showroom. Traditional kitchen details with splashes of colour.
Pampas - Surrey showroom. Traditional kitchen details with splashes of colour.
Thomas Ford & SonsThomas Ford & Sons
На фото: отдельная, угловая кухня среднего размера в классическом стиле с с полувстраиваемой мойкой (с передним бортиком), фасадами с декоративным кантом, розовыми фасадами, мраморной столешницей, фартуком из мрамора, черной техникой, полом из известняка, островом, серым полом и серой столешницей с
Transitional Modern
Transitional Modern
Set The StageSet The Stage
Идея дизайна: винный погреб в стиле неоклассика (современная классика)
Indian Rustic home @Brigade Exotica
Indian Rustic home @Brigade Exotica
By the riversideBy the riverside
The bedroom plays with prints and solids. The backdrop is a beautiful Gulbadan wallpaper going well with the wooden flooring.
Источник вдохновения для домашнего уюта: спальня в стиле фьюжн
A Hidden Gem
A Hidden Gem
TKS Design GroupTKS Design Group
  Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW   Lakefront property in the northwest suburbs of Chicago is hard to come by, so when we were hired by this young family with exactly that, we were immediately inspired by not just the unusually large footprint of this 1950’s colonial revival but also the lovely views of the manmade lake it was sited on. The large 5-bedroom home was solidly stuck in the 1980’s, but we saw tons of potential. We started out by updating the existing staircase with a fresh coat of paint and adding new herringbone slate to the entry hall. The powder room off the entryway also got a refresh - new flooring, new cabinets and fixtures. We ran the new slate right through into this space for some consistency. A fun wallpaper and shiplap trim add a welcoming feel and set the tone for the home. Next, we tackled the kitchen. Located away from the rest of the first floor, the kitchen felt a little isolated, so we immediately began planning for how to better connect it to the rest of the first floor. We landed on removing the wall between the kitchen and dining room and designed a modified galley style space with separate cooking and clean up zones. The cooking zone consists of the refrigerator, prep sink and cooktop, along with a nice long run of prep space at the island. The cleanup side of the kitchen consists of the main sink and dishwasher. Both areas are situated so that the user can view the lake during prep work and cleanup! One of the home’s main puzzles was how to incorporate the mudroom and area in front of the patio doors at the back of the house. We already had a breakfast table area, so the space by the patio doors was a bit of a no man’s land. We decided to separate the kitchen proper from what became the new mudroom with a large set of barn doors. That way you can quickly hide any mudroom messes but have easy access to the light coming in through the patio doors as well as the outdoor grilling station. We also love the impact the barn doors add to the overall space. The homeowners’ first words to us were “it’s time to ditch the brown,” so we did! We chose a lovely blue pallet that reflects the home’s location on the lake which is also vibrant yet easy on the eye. Countertops are white quartz, and the natural oak floor works well with the other honey accents. The breakfast table was given a refresh with new chairs, chandelier and window treatments that frame the gorgeous views of the lake out the back. We coordinated the slate mudroom flooring with that used in the home’s main entrance for a consistent feel. The storage area consists of open and closed storage to allow for some clutter control as needed. Next on our “to do” list was revamping the dated brown bar area in the neighboring dining room. We eliminated the clutter by adding some closed cabinets and did some easy updates to help the space feel more current. One snag we ran into here was the discovery of a beam above the existing open shelving that had to be modified with a smaller structural beam to allow for our new design to work. This was an unexpected surprise, but in the end we think it was well worth it! We kept the colors here a bit more muted to blend with the homeowner’s existing furnishings. Open shelving and polished nickel hardware add some simple detail to the new entertainment zone which also looks out onto the lake! Next we tackled the upstairs starting with the homeowner’s son’s bath. The bath originally had both a tub shower and a separate shower, so we decided to swap out the shower for a new laundry area. This freed up some space downstairs in what used to be the mudroom/laundry room and is much more convenient for daily laundry needs. We continued the blue palette here with navy cabinetry and the navy tile in the shower. Porcelain floor tile and chrome fixtures keep maintenance to a minimum while matte black mirrors and lighting add some depth the design. A low maintenance runner adds some warmth underfoot and ties the whole space together. We added a pocket door to the bathroom to minimize interference with the door swings. The left door of the laundry closet is on a 180 degree hinge to allow for easy full access to the machines. Next we tackled the master bath which is an en suite arrangement. The original was typical of the 1980’s with the vanity outside of the bathroom, situated near the master closet. And the brown theme continued here with multiple shades of brown. Our first move was to segment off the bath and the closet from the master bedroom. We created a short hall from the bedroom to the bathroom with his and hers walk-in closets on the left and right as well as a separate toilet closet outside of the main bathroom for privacy and flexibility. The original bathroom had a giant soaking tub with steps (dangerous!) as well as a small shower that did not work well for our homeowner who is 6’3”. With other bathtubs in the home, they decided to eliminate the tub and create an oversized shower which takes up the space where the old tub was located. The double vanity is on the opposite wall and a bench is located under the window for morning conversations and a place to set a couple of towels. The pallet in here is light and airy with a mix of blond wood, creamy porcelain and marble tile, and brass accents. A simple roman shade adds some texture and it’s top-down mechanism allows for light and privacy. This large whole house remodel gave our homeowners not only the ability to maximize the potential of their home but also created a lovely new frame from which to view their fabulous lake views. Designed by: Susan Klimala, CKD, CBD Photography by: Michael Kaskel For more information on kitchen and bath design ideas go to: www.kitchenstudio-ge.com
Copper Bay
Copper Bay
Glas AssociatesGlas Associates
A multifunctional space serves as a den and home office with library shelving and dark wood throughout Photo by Ashley Avila Photography
Источник вдохновения для домашнего уюта: большой домашняя библиотека в классическом стиле с коричневыми стенами, темным паркетным полом, стандартным камином, фасадом камина из дерева, коричневым полом, кессонным потолком и панелями на части стены

Фото – красные интерьеры и экстерьеры

Murphys Road - Living and Kitchen
Murphys Road - Living and Kitchen
Alex Fulton DesignAlex Fulton Design
Murphys Road is a renovation in a 1906 Villa designed to compliment the old features with new and modern twist. Innovative colours and design concepts are used to enhance spaces and compliant family living. This award winning space has been featured in magazines and websites all around the world. It has been heralded for it's use of colour and design in inventive and inspiring ways. Designed by New Zealand Designer, Alex Fulton of Alex Fulton Design Photographed by Duncan Innes for Homestyle Magazine
3