Houzz Logo Print

Коридор в современном стиле с бежевым полом – фото дизайна интерьера

Tonal Harmony Door Detail
Tonal Harmony Door Detail
Drewett WorksDrewett Works
With adjacent neighbors within a fairly dense section of Paradise Valley, Arizona, C.P. Drewett sought to provide a tranquil retreat for a new-to-the-Valley surgeon and his family who were seeking the modernism they loved though had never lived in. With a goal of consuming all possible site lines and views while maintaining autonomy, a portion of the house — including the entry, office, and master bedroom wing — is subterranean. This subterranean nature of the home provides interior grandeur for guests but offers a welcoming and humble approach, fully satisfying the clients requests. While the lot has an east-west orientation, the home was designed to capture mainly north and south light which is more desirable and soothing. The architecture’s interior loftiness is created with overlapping, undulating planes of plaster, glass, and steel. The woven nature of horizontal planes throughout the living spaces provides an uplifting sense, inviting a symphony of light to enter the space. The more voluminous public spaces are comprised of stone-clad massing elements which convert into a desert pavilion embracing the outdoor spaces. Every room opens to exterior spaces providing a dramatic embrace of home to natural environment. Grand Award winner for Best Interior Design of a Custom Home The material palette began with a rich, tonal, large-format Quartzite stone cladding. The stone’s tones gaveforth the rest of the material palette including a champagne-colored metal fascia, a tonal stucco system, and ceilings clad with hemlock, a tight-grained but softer wood that was tonally perfect with the rest of the materials. The interior case goods and wood-wrapped openings further contribute to the tonal harmony of architecture and materials. Grand Award Winner for Best Indoor Outdoor Lifestyle for a Home This award-winning project was recognized at the 2020 Gold Nugget Awards with two Grand Awards, one for Best Indoor/Outdoor Lifestyle for a Home, and another for Best Interior Design of a One of a Kind or Custom Home. At the 2020 Design Excellence Awards and Gala presented by ASID AZ North, Ownby Design received five awards for Tonal Harmony. The project was recognized for 1st place – Bathroom; 3rd place – Furniture; 1st place – Kitchen; 1st place – Outdoor Living; and 2nd place – Residence over 6,000 square ft. Congratulations to Claire Ownby, Kalysha Manzo, and the entire Ownby Design team. Tonal Harmony was also featured on the cover of the July/August 2020 issue of Luxe Interiors + Design and received a 14-page editorial feature entitled “A Place in the Sun” within the magazine.
Organic Modern Lakehouse
Organic Modern Lakehouse
Sane DesignsSane Designs
Federica Carlet
Источник вдохновения для домашнего уюта: коридор в современном стиле с серыми стенами, светлым паркетным полом и бежевым полом
Eastside
Eastside
Paula Devon Raso Interior DesignPaula Devon Raso Interior Design
Пример оригинального дизайна: коридор среднего размера в современном стиле с белыми стенами, ковровым покрытием и бежевым полом
Best of Houzz 2024: Итоги премии!
Family Room, Living Room, and Dining Area
Family Room, Living Room, and Dining Area
Betty Rumpf InteriorsBetty Rumpf Interiors
Стильный дизайн: маленький коридор в современном стиле с коричневыми стенами, полом из керамогранита и бежевым полом для на участке и в саду - последний тренд
Penthouse Berlin
Penthouse Berlin
KJUBiK iNNENARCHiTEKTURKJUBiK iNNENARCHiTEKTUR
Kühnapfel Fotografie
Идея дизайна: коридор среднего размера в современном стиле с белыми стенами, светлым паркетным полом и бежевым полом
Мягкая эклектика
Мягкая эклектика
Любовь ДолгаяЛюбовь Долгая
Зона отдыха в коридоре предназначена для чтения книг и может использоваться как наблюдательный пост. Через металлическую перегородку можно наблюдать гостиную, столовую и почти все двери в квартире.
Wimbledon Townhouse
Wimbledon Townhouse
Kia DesignsKia Designs
Пример оригинального дизайна: маленький коридор в современном стиле с разноцветными стенами, ковровым покрытием и бежевым полом для на участке и в саду
Cabinet médical à Paris (75008)
Cabinet médical à Paris (75008)
Laura Zylberman • Décoration d'IntérieurLaura Zylberman • Décoration d'Intérieur
Пример оригинального дизайна: коридор среднего размера в современном стиле с розовыми стенами, светлым паркетным полом и бежевым полом
Hampstead Manor- Electric Blue Oasis With Botanical Feel
Hampstead Manor- Electric Blue Oasis With Botanical Feel
House of Sui Sui InteriorsHouse of Sui Sui Interiors
A jewelled coloured thread leads you from room to room. Upon entering, you are greeted by an electric blue oasis, tropical botany and hand selected local art.
Холл
Холл
UserUser
Просторный холл со скульптурой кота FERNANDO BOTERO Антон Базалийский
Идея дизайна: коридор в современном стиле с белыми стенами, паркетным полом среднего тона и бежевым полом
New Cavendish Apartment
New Cavendish Apartment
Lucia Caballero Interior DesignLucia Caballero Interior Design
На фото: коридор: освещение в современном стиле с коричневыми стенами, светлым паркетным полом и бежевым полом
Salish Residence
Salish Residence
CLT Design/Build Inc.CLT Design/Build Inc.
The Salish residence is a contemporary northwest home situated on a site that offers lake, mountain, territorial and golf course views from every room in the home. It uses a complex blend of glass, steel, wood and stone melded together to create a home that is experienced. The great room offers 360 degree views through the clearstory windows and large window wall facing the lake.
Воробьевы Горы
Воробьевы Горы
Mezentseva InteriorsMezentseva Interiors
Вид из гостиной на холл. Картины художницы М. Уолтер стали для дизайнера источником вдохновения. Пуф Baleri Italia. Консоль по эскизам К. Мезенцевой. Носорог Andrew Martin.
Rénovation d'un grand Appartement Parisien
Rénovation d'un grand Appartement Parisien
Lagom architectesLagom architectes
На фото: большой коридор в современном стиле с белыми стенами, светлым паркетным полом и бежевым полом с
Rénovation du rez-de-chaussée d’une grande maison
Rénovation du rez-de-chaussée d’une grande maison
Bleu cerise - Claire LeroyBleu cerise - Claire Leroy
Пример оригинального дизайна: коридор среднего размера в современном стиле с белыми стенами, полом из керамической плитки, бежевым полом и обоями на стенах
Sous les toits de Paris, l'élégance
Sous les toits de Paris, l'élégance
Anne Chemineau - Decor InterieurAnne Chemineau - Decor Interieur
Le projet : D’anciennes chambres de services sous les toits réunies en appartement locatif vont connaître une troisième vie avec une ultime transformation en pied-à-terre parisien haut de gamme. Notre solution : Nous avons commencé par ouvrir l’ancienne cloison entre le salon et la cuisine afin de bénéficier d’une belle pièce à vivre donnant sur les toits avec ses 3 fenêtres. Un îlot central en marbre blanc intègre une table de cuisson avec hotte intégrée. Nous le prolongeons par une table en noyer massif accueillant 6 personnes. L’équipe imagine une cuisine tout en linéaire noire mat avec poignées et robinetterie laiton. Le noir sera le fil conducteur du projet par petites touches, sur les boiseries notamment. Sur le mur faisant face à la cuisine, nous agençons une bibliothèque sur mesure peinte en bleu grisé avec TV murale et un joli décor en papier-peint en fond de mur. Les anciens radiateurs sont habillés de cache radiateurs menuisés qui servent d’assises supplémentaires au salon, en complément d’un grand canapé convertible très confortable, jaune moutarde. Nous intégrons la climatisation à ce projet et la dissimulons dans les faux plafonds. Une porte vitrée en métal noir vient isoler l’espace nuit de l’espace à vivre et ferme le long couloir desservant les deux chambres. Ce couloir est entièrement décoré avec un papier graphique bleu grisé, posé au dessus d’une moulure noire qui démarre depuis l’entrée, traverse le salon et se poursuit jusqu’à la salle de bains. Nous repensons intégralement la chambre parentale afin de l’agrandir. Comment ? En supprimant l’ancienne salle de bains qui empiétait sur la moitié de la pièce. Ainsi, la chambre bénéficie d’un grand espace avec dressing ainsi que d’un espace bureau et d’un lit king size, comme à l’hôtel. Un superbe papier-peint texturé et abstrait habille le mur en tête de lit avec des luminaires design. Des rideaux occultants sur mesure permettent d’obscurcir la pièce, car les fenêtres sous toits ne bénéficient pas de volets. Nous avons également agrandie la deuxième chambrée supprimant un ancien placard accessible depuis le couloir. Nous le remplaçons par un ensemble menuisé sur mesure qui permet d’intégrer dressing, rangements fermés et un espace bureau en niche ouverte. Toute la chambre est peinte dans un joli bleu profond. La salle de bains d’origine étant supprimée, le nouveau projet intègre une salle de douche sur une partie du couloir et de la chambre parentale, à l’emplacement des anciens WC placés à l’extrémité de l’appartement. Un carrelage chic en marbre blanc recouvre sol et murs pour donner un maximum de clarté à la pièce, en contraste avec le meuble vasque, radiateur et robinetteries en noir mat. Une grande douche à l’italienne vient se substituer à l’ancienne baignoire. Des placards sur mesure discrets dissimulent lave-linge, sèche-linge et autres accessoires de toilette. Le style : Elégance, chic, confort et sobriété sont les grandes lignes directrices de cet appartement qui joue avec les codes du luxe… en toute simplicité. Ce qui fait de ce lieu, en définitive, un appartement très cosy. Chaque détail est étudié jusqu’aux poignées de portes en laiton qui contrastent avec les boiseries noires, que l’on retrouve en fil conducteur sur tout le projet, des plinthes aux portes. Le mobilier en noyer ajoute une touche de chaleur. Un grand canapé jaune moutarde s’accorde parfaitement au noir et aux bleus gris présents sur la bibliothèque, les parties basses des murs et dans le couloir.
Lévis
Lévis
Texier et SoulasTexier et Soulas
Свежая идея для дизайна: коридор в современном стиле с серыми стенами, светлым паркетным полом и бежевым полом - отличное фото интерьера
Contemporary Home for Entertaining
Contemporary Home for Entertaining
Heritage Design StudioHeritage Design Studio
Transition space adjacent to the Family Room leads to the floating staircase and Home Office. Ceiling height: 10"
Пример оригинального дизайна: коридор: освещение в современном стиле с бежевым полом
SAINT JACQUES
SAINT JACQUES
atelier daaaatelier daaa
Photo : BCDF Studio
Пример оригинального дизайна: коридор среднего размера в современном стиле с белыми стенами, светлым паркетным полом и бежевым полом

Коридор в современном стиле с бежевым полом – фото дизайна интерьера

Super Colourful Hallway
Super Colourful Hallway
Furnished by AnnaFurnished by Anna
Ryan Wicks Photography
Источник вдохновения для домашнего уюта: коридор среднего размера в современном стиле с серыми стенами и бежевым полом
1