Houzz Logo Print

Lime Avenue Residence

The project was the result of a highly collaborative design process between the client and architect. This collaboration led to a design outcome which prioritised light, expanding volumes and increasing connectivity both within the home and out to the garden.
Within the complex original plan, rational solutions were found to make sense of late twentieth century extensions and underutilised spaces. Compartmentalised spaces have been reprogrammed to allow for generous open plan living. A series of internal voids were used to promote social connection across and between floors, while introducing new light into the depths of the home.

Стильный дизайн: большая угловая кухня-гостиная в морском стиле с врезной мойкой, плоскими фасадами, белыми фасадами, белым фартуком, светлым паркетным полом, островом, бежевым полом, белой столешницей, мраморной столешницей, белой техникой и двухцветным гарнитуром - последний тренд —  Houzz
Похожие фото-темы
К этому фото задан 1 вопрос

Комментируют пользователи Houzz:

mike998
mike998 добавил(а) это в mackay6 октября 2022 г.

skylight frame can be in a flat ceiling, but the actual skylight could be up higher in the pitch of the roof. Makes the ceiling look all flat

amanda_irving
Amanda Irving добавил(а) это в kitchen reno13 июня 2022 г.

The timber shelf is wall lined in timber also

Фото из проекта Lime Avenue Residence

Фото с похожими цветами
Bayshores
Trendy Modern | Davidson New Build
Cantilever K2
Mclean House
Remodelling & Extension - West Pymble
Farmhouse Kitchen
Montauk Beach House
Scandinavian Kitchen