Houzz Logo Print

Кухня-гостиная с столешницей из известняка – фото дизайна интерьера

BLUE CYPRESS
BLUE CYPRESS
Pegasus Builders, Inc.Pegasus Builders, Inc.
Стильный дизайн: большая угловая кухня-гостиная в стиле неоклассика (современная классика) с врезной мойкой, фасадами в стиле шейкер, серыми фасадами, разноцветным фартуком, фартуком из удлиненной плитки, техникой под мебельный фасад, островом, столешницей из известняка, полом из керамогранита и бежевым полом - последний тренд
City Beach
City Beach
Glenda RoffGlenda Roff
Пример оригинального дизайна: большая параллельная кухня-гостиная в современном стиле с монолитной мойкой, фасадами разных видов, белыми фасадами, столешницей из известняка, белым фартуком, фартуком из цементной плитки, техникой под мебельный фасад, светлым паркетным полом, островом, бежевым полом и серой столешницей
Aus 3 mach 1
Aus 3 mach 1
UK4 Urban KitchenUK4 Urban Kitchen
На фото: большая кухня-гостиная в стиле лофт с искусственно-состаренными фасадами, столешницей из известняка, плоскими фасадами, бетонным полом, белым фартуком и полуостровом с
Mediterranean Haven
Mediterranean Haven
Cindy Smetana InteriorsCindy Smetana Interiors
Martin King
Идея дизайна: большая угловая кухня-гостиная в средиземноморском стиле с с полувстраиваемой мойкой (с передним бортиком), фасадами с утопленной филенкой, белыми фасадами, бежевым фартуком, техникой из нержавеющей стали, фартуком из известняка, столешницей из известняка, полом из известняка, бежевым полом и островом
Cozy Kitchen Remodel
Cozy Kitchen Remodel
The Kitchen CompanyThe Kitchen Company
Cozy kitchen remodel with an island built for two designed by Ron Fisher Clinton, ConnecticutTo get more detailed information copy and paste this link into your browser. https://thekitchencompany.com/blog/kitchen-and-after-light-and-airy-eat-kitchen Photographer, Dennis Carbo
Martis Camp Lot 581
Martis Camp Lot 581
Kelly & Stone ArchitectsKelly & Stone Architects
Martis Camp Realty
На фото: большая параллельная кухня-гостиная в стиле модернизм с врезной мойкой, плоскими фасадами, коричневыми фасадами, столешницей из известняка, техникой под мебельный фасад, темным паркетным полом, островом и коричневым полом с
Ipswich House Construction Photos
Ipswich House Construction Photos
FINNE ArchitectsFINNE Architects
A new modern farmhouse has been created in Ipswich, Massachusetts, approximately 30 miles north of Boston. The new house overlooks a rolling landscape of wetlands and marshes, close to Crane Beach in Ipswich. The heart of the house is a freestanding living pavilion, with a soaring roof and an elevated stone terrace. The terrace provides views in all directions to the gentle, coastal landscape. A cluster of smaller building pieces form the house, similar to farm compounds. The entry is marked by a 3-story tower, consisting of a pair of study spaces on the first two levels, and then a completely glazed viewing space on the top level. The entry itself is a glass space that separates the living pavilion from the bedroom wing. The living pavilion has a beautifully crafted wood roof structure, with exposed Douglas Fir beams and continuous high clerestory windows, which provide abundant natural light and ventilation. The living pavilion has primarily glass walls., with a continuous, elevated stone terrace outside. The roof forms a broad, 6-ft. overhang to provide outdoor space sheltered from sun and rain. In addition to the viewing tower and the living pavilion, there are two more building pieces. First, the bedroom wing is a simple, 2-story linear volume, with the master bedroom at the view end. Below the master bedroom is a classic New England screened porch, with views in all directions. Second, the existing barn was retained and renovated to become an integral part of the new modern farmhouse compound. Exterior and interior finishes are straightforward and simple. Exterior siding is either white cedar shingles or white cedar tongue-and-groove siding. Other exterior materials include metal roofing and stone terraces. Interior finishes consist of custom cherry cabinets, Vermont slate counters, quartersawn oak floors, and exposed Douglas fir framing in the living pavilion. The main stair has laser-cut steel railings, with a pattern evocative of the surrounding meadow grasses. The house was designed to be highly energy-efficient and sustainable. Upon completion, the house was awarded the highest rating (5-Star +) by the Energy Star program. A combination of “active” and “passive” energy conservation strategies have been employed. On the active side, a series of deep, drilled wells provide a groundsource geothermal heat exchange, reducing energy consumption for heating and cooling. Recently, a 13-kW solar power system with 40 photovoltaic panels has been installed. The solar system will meet over 30% of the electrical demand at the house. Since the back-up mechanical system is electric, the house uses no fossil fuels whatsoever. The garage is pre-wired for an electric car charging station. In terms of passive strategies, the extensive amount of windows provides abundant natural light and reduces electric demand. Deep roof overhangs and built-in shades are used to reduce heat gain in summer months. During the winter, the lower sun angle is able to penetrate into living spaces and passively warm the concrete subfloor. Radiant floors provide constant heat with thermal mass in the floors. Exterior walls and roofs are insulated 30-40% greater than code requirements. Low VOC paints and stains have been used throughout the house. The high level of craft evident in the house reflects another key principle of sustainable design: build it well and make it last for many years!
New Manor Residence
New Manor Residence
Whitlock BuildersWhitlock Builders
Стильный дизайн: п-образная кухня-гостиная среднего размера в стиле неоклассика (современная классика) с врезной мойкой, фасадами в стиле шейкер, белыми фасадами, столешницей из известняка, белым фартуком, фартуком из дерева, техникой из нержавеющей стали, светлым паркетным полом, островом и бежевым полом - последний тренд
San Luis Kitchen Co, Country
San Luis Kitchen Co, Country
San Luis Kitchen Co.San Luis Kitchen Co.
The owners of a charming home in the hills west of Paso Robles recently decided to remodel their not-so-charming kitchen. Referred to San Luis Kitchen by several of their friends, the homeowners visited our showroom and soon decided we were the best people to design a kitchen fitting the style of their home. We were delighted to get to work on the project right away. When we arrived at the house, we found a small, cramped and out-dated kitchen. The ceiling was low, the cabinets old fashioned and painted a stark dead white, and the best view in the house was neglected in a seldom-used breakfast nook (sequestered behind the kitchen peninsula). This kitchen was also handicapped by white tile counters with dark grout, odd-sized and cluttered cabinets, and small ‘desk’ tacked on to the side of the oven cabinet. Due to a marked lack of counter space & inadequate storage the homeowner had resorted to keeping her small appliances on a little cart parked in the corner and the garbage was just sitting by the wall in full view of everything! On the plus side, the kitchen opened into a nice dining room and had beautiful saltillo tile floors. Mrs. Homeowner loves to entertain and often hosts dinner parties for her friends. She enjoys visiting with her guests in the kitchen while putting the finishing touches on the evening’s meal. Sadly, her small kitchen really limited her interactions with her guests – she often felt left out of the mix at her own parties! This savvy homeowner dreamed big – a new kitchen that would accommodate multiple workstations, have space for guests to gather but not be in the way, and maybe a prettier transition from the kitchen to the dining (wine service area or hutch?) – while managing the remodel budget by reusing some of her major appliances and keeping (patching as needed) her existing floors. Responding to the homeowner’s stated wish list and the opportunities presented by the home's setting and existing architecture, the designers at San Luis Kitchen decided to expand the kitchen into the breakfast nook. This change allowed the work area to be reoriented to take advantage of the great view – we replaced the existing window and added another while moving the door to gain space. A second sink and set of refrigerator drawers (housing fresh fruits & veggies) were included for the convenience of this mainly vegetarian cook – her prep station. The clean-up area now boasts a farmhouse style single bowl sink – adding to the ‘cottage’ charm. We located a new gas cook-top between the two workstations for easy access from each. Also tucked in here is a pullout trash/recycle cabinet for convenience and additional drawers for storage. Running parallel to the work counter we added a long butcher-block island with easy-to-access open shelves for the avid cook and seating for friendly guests placed just right to take in the view. A counter-top garage is used to hide excess small appliances. Glass door cabinets and open shelves are now available to display the owners beautiful dishware. The microwave was placed inconspicuously on the end of the island facing the refrigerator – easy access for guests (and extraneous family members) to help themselves to drinks and snacks while staying out of the cook’s way. We also moved the pantry storage away from the dining room (putting it on the far wall and closer to the work triangle) and added a furniture-like hutch in its place allowing the more formal dining area to flow seamlessly into the up-beat work area of the kitchen. This space is now also home (opposite wall) to an under counter wine refrigerator, a liquor cabinet and pretty glass door wall cabinet for stemware storage – meeting Mr. Homeowner’s desire for a bar service area. And then the aesthetic: an old-world style country cottage theme. The homeowners wanted the kitchen to have a warm feel while still loving the look of white cabinetry. San Luis Kitchen melded country-casual knotty pine base cabinets with vintage hand-brushed creamy white wall cabinets to create the desired cottage look. We also added bead board and mullioned glass doors for charm, used an inset doorstyle on the cabinets for authenticity, and mixed stone and wood counters to create an eclectic nuance in the space. All in all, the happy homeowners now boast a charming county cottage kitchen with plenty of space for entertaining their guests while creating gourmet meals to feed them. Credits: Custom cabinetry by Wood-Mode Contracting by Michael Pezzato of Lost Coast Construction Stone counters by Pyramid M.T.M.
New York City Loft Styled Kichen Addition
New York City Loft Styled Kichen Addition
Mariano & Co., LLCMariano & Co., LLC
Стильный дизайн: большая угловая кухня-гостиная в стиле лофт с с полувстраиваемой мойкой (с передним бортиком), черными фасадами, столешницей из известняка, разноцветным фартуком, фартуком из каменной плитки, техникой из нержавеющей стали, полом из керамогранита, островом, серым полом, бежевой столешницей и балками на потолке - последний тренд
South Melbourne
South Melbourne
DW Architects and InteriorsDW Architects and Interiors
Источник вдохновения для домашнего уюта: кухня-гостиная у окна, среднего размера в стиле модернизм с врезной мойкой, светлыми деревянными фасадами, столешницей из известняка, черной техникой, светлым паркетным полом, островом и серой столешницей
The Fish Camp
The Fish Camp
Perrone Construction Custom HomesPerrone Construction Custom Homes
На фото: п-образная кухня-гостиная среднего размера в стиле фьюжн с врезной мойкой, фасадами в стиле шейкер, белыми фасадами, столешницей из известняка, белым фартуком, фартуком из плитки кабанчик, техникой под мебельный фасад, светлым паркетным полом, островом, бежевым полом и серой столешницей
Dream Kitchen
Dream Kitchen
Designs for Living by Wendy, LLCDesigns for Living by Wendy, LLC
На фото: огромная параллельная кухня-гостиная в классическом стиле с фасадами с выступающей филенкой, белыми фасадами, техникой из нержавеющей стали, островом, разноцветным фартуком, паркетным полом среднего тона, врезной мойкой, столешницей из известняка, фартуком из керамогранитной плитки и коричневым полом
Carmen & Emilio
Carmen & Emilio
Volta_Volta_
Свежая идея для дизайна: прямая кухня-гостиная в стиле модернизм с плоскими фасадами, белыми фасадами, столешницей из известняка, полом из известняка, островом, коричневым полом и коричневой столешницей - отличное фото интерьера
Emerald Hills Home
Emerald Hills Home
David Henig, ArchitectDavid Henig, Architect
На фото: угловая кухня-гостиная среднего размера в современном стиле с плоскими фасадами, фасадами цвета дерева среднего тона, разноцветным фартуком, фартуком из плитки мозаики, техникой из нержавеющей стали, паркетным полом среднего тона, островом, коричневым полом, врезной мойкой и столешницей из известняка с
Dream Kitchen
Dream Kitchen
Designs for Living by Wendy, LLCDesigns for Living by Wendy, LLC
Источник вдохновения для домашнего уюта: огромная параллельная кухня-гостиная в классическом стиле с фасадами с выступающей филенкой, белыми фасадами, разноцветным фартуком, паркетным полом среднего тона, островом, врезной мойкой, столешницей из известняка, фартуком из керамогранитной плитки, коричневым полом, техникой под мебельный фасад и бежевой столешницей
City kitchen
City kitchen
City StudiosCity Studios
David Livingston
Источник вдохновения для домашнего уюта: угловая кухня-гостиная среднего размера в современном стиле с с полувстраиваемой мойкой (с передним бортиком), фасадами с утопленной филенкой, белыми фасадами, столешницей из известняка, бежевым фартуком, фартуком из каменной плитки, техникой под мебельный фасад, полом из терракотовой плитки и островом
Desocio Home, Forest Virginia
Desocio Home, Forest Virginia
LogHomesByJack.comLogHomesByJack.com
Источник вдохновения для домашнего уюта: п-образная кухня-гостиная среднего размера в стиле рустика с врезной мойкой, фасадами с выступающей филенкой, светлыми деревянными фасадами, столешницей из известняка, техникой из нержавеющей стали, светлым паркетным полом и островом
Elegant Transitional Kitchen Remodel
Elegant Transitional Kitchen Remodel
Signature Designs Kitchen | Bath | InteriorsSignature Designs Kitchen | Bath | Interiors
Remodel highlights a spectacular mix of finishes bringing this transitional kitchen to life. A balance of wood and painted cabinetry for this Millennial Couple offers their family a kitchen that they can share with friends and family. The clients were certain what they wanted in their new kitchen, they choose Dacor appliances and specially wanted a refrigerator with furniture paneled doors. The only company that would create these refrigerator doors are a full eclipse style without a center bar was a custom cabinet company Ovation Cabinetry. The other item important to the client was the built in Miele Coffee Station with a drawer below for coffee cups and tea. The client had a clear vision about the finishes including the rich taupe painted cabinets which blend perfect with the glam backsplash.
Rénovation d'une villa des années 50
Rénovation d'une villa des années 50
SYNESTHESIESSYNESTHESIES
La visite de notre projet Chasse continue ! Nous vous emmenons ici dans la cuisine dessinée et réalisée sur mesure. Pour pimper cette cuisine @recordcuccine, aux jolies tonalités vert gris et moka ,son îlot en chêne, ses portes toute hauteur et ses niches ouvertes rétroéclairées, nous l’avons associée avec un plan de travail en pierre de chez @maisonderudet, des carreaux bejmat au sol de chez @mediterrananée stone, enrichie d'un deck en ipé que sépare une large baie coulissante de chez @alu style . Découvrez les coulisses du projet dans nos "carnets de chantier" ? Ici la cuisine ?? Architecte : @synesthesies ? @sabine_serrad

Кухня-гостиная с столешницей из известняка – фото дизайна интерьера

1