Houzz Logo Print
  1. Столовая
  2. Материал напольного покрытия: Сланец

Столовая с полом из сланца – фото дизайна интерьера

Sculpted to the Land
Sculpted to the Land
Flavin ArchitectsFlavin Architects
This house west of Boston was originally designed in 1958 by the great New England modernist, Henry Hoover. He built his own modern home in Lincoln in 1937, the year before the German émigré Walter Gropius built his own world famous house only a few miles away. By the time this 1958 house was built, Hoover had matured as an architect; sensitively adapting the house to the land and incorporating the clients wish to recreate the indoor-outdoor vibe of their previous home in Hawaii. The house is beautifully nestled into its site. The slope of the roof perfectly matches the natural slope of the land. The levels of the house delicately step down the hill avoiding the granite ledge below. The entry stairs also follow the natural grade to an entry hall that is on a mid level between the upper main public rooms and bedrooms below. The living spaces feature a south- facing shed roof that brings the sun deep in to the home. Collaborating closely with the homeowner and general contractor, we freshened up the house by adding radiant heat under the new purple/green natural cleft slate floor. The original interior and exterior Douglas fir walls were stripped and refinished. Photo by: Nat Rea Photography
porch dining area
porch dining area
Toni SabatinoToni Sabatino
Design and Photography by Toni Sabatino
Пример оригинального дизайна: столовая в стиле фьюжн с полом из сланца, белыми стенами и серым полом
Product Gallery
Product Gallery
Professional Window TreatmentsProfessional Window Treatments
Свежая идея для дизайна: отдельная столовая среднего размера в современном стиле с белыми стенами, полом из сланца и серым полом без камина - отличное фото интерьера
Teton House
Teton House
cityhomeCOLLECTIVEcityhomeCOLLECTIVE
На фото: гостиная-столовая среднего размера в стиле фьюжн с белыми стенами, полом из сланца, стандартным камином и фасадом камина из штукатурки с
Dining
Dining
Rethink Design StudioRethink Design Studio
Designer, Joel Snayd. Beach house on Tybee Island in Savannah, GA. This two-story beach house was designed from the ground up by Rethink Design Studio -- architecture + interior design. The first floor living space is wide open allowing for large family gatherings. Old recycled beams were brought into the space to create interest and create natural divisions between the living, dining and kitchen. The crisp white butt joint paneling was offset using the cool gray slate tile below foot. The stairs and cabinets were painted a soft gray, roughly two shades lighter than the floor, and then topped off with a Carerra honed marble. Apple red stools, quirky art, and fun colored bowls add a bit of whimsy and fun. Wall Color: SW extra white 7006 Cabinet Color: BM Sterling 1591 Floor: 6x12 Squall Slate (local tile supplier)
Natural Billabong
Natural Billabong
Eco Outdoor AUSEco Outdoor AUS
Eckersley Garden Architecture http://www.e-ga.com.au Badger dry stone walling http://www.ecooutdoor.com.au/walling/dry-stone/badger Myrtle split stone flooring http://www.ecooutdoor.com.au/flooring/split-stone/myrtle Eckersley Garden Architecture | Eco Outdoor | Badger walling | Myrtle flooring | livelifeoutdoors | Outdoor Design | Natural stone flooring + walling | Garden design | Outdoor paving | Outdoor design inspiration | Outdoor style | Outdoor ideas | Luxury homes | Paving ideas | Garden ideas | Natural pool ideas | Patio ideas | Indoor tiling ideas | Outdoor tiles | split stone flooring | Drystone walling | Stone walling | stone wall cladding
Interiors
Interiors
McClure ArchitectureMcClure Architecture
Пример оригинального дизайна: большая отдельная столовая в стиле кантри с разноцветными стенами, полом из сланца и серым полом без камина
North Bay Residence
North Bay Residence
Prentiss Balance Wickline ArchitectsPrentiss Balance Wickline Architects
Photographer: Jay Goodrich This 2800 sf single-family home was completed in 2009. The clients desired an intimate, yet dynamic family residence that reflected the beauty of the site and the lifestyle of the San Juan Islands. The house was built to be both a place to gather for large dinners with friends and family as well as a cozy home for the couple when they are there alone. The project is located on a stunning, but cripplingly-restricted site overlooking Griffin Bay on San Juan Island. The most practical area to build was exactly where three beautiful old growth trees had already chosen to live. A prior architect, in a prior design, had proposed chopping them down and building right in the middle of the site. From our perspective, the trees were an important essence of the site and respectfully had to be preserved. As a result we squeezed the programmatic requirements, kept the clients on a square foot restriction and pressed tight against property setbacks. The delineate concept is a stone wall that sweeps from the parking to the entry, through the house and out the other side, terminating in a hook that nestles the master shower. This is the symbolic and functional shield between the public road and the private living spaces of the home owners. All the primary living spaces and the master suite are on the water side, the remaining rooms are tucked into the hill on the road side of the wall. Off-setting the solid massing of the stone walls is a pavilion which grabs the views and the light to the south, east and west. Built in a position to be hammered by the winter storms the pavilion, while light and airy in appearance and feeling, is constructed of glass, steel, stout wood timbers and doors with a stone roof and a slate floor. The glass pavilion is anchored by two concrete panel chimneys; the windows are steel framed and the exterior skin is of powder coated steel sheathing.
Farmhouse Kitchen
Farmhouse Kitchen
Covenant LLCCovenant LLC
Seating area featuring built in bench seating and plenty of natural light. Table top is made of reclaimed lumber done by Longleaf Lumber. The bottom table legs are reclaimed Rockford Lathe Legs.
Beautiful Modern Southern Farmhouse by Steve Powell Homes
Beautiful Modern Southern Farmhouse by Steve Powell Homes
David Cannon PhotographyDavid Cannon Photography
Amazing front porch of a modern farmhouse built by Steve Powell Homes (www.stevepowellhomes.com). Photo Credit: David Cannon Photography (www.davidcannonphotography.com)
Internal Double Glass grey Oak Doors | Deuren
Internal Double Glass grey Oak Doors | Deuren
DeurenDeuren
Space planning was key to this being a successful project, the customer incorporated style, colour and space planning to ensure a smooth flow throughout.
Napa Modern
Napa Modern
Kimberley Kay InteriorsKimberley Kay Interiors
We put a 82" round concrete table in 10 chairs to make the space filled and to scale.
Стильный дизайн: столовая в средиземноморском стиле с белыми стенами и полом из сланца без камина - последний тренд
Galley Kitchen Renovation
Galley Kitchen Renovation
Jennifer Cavorsi DesignJennifer Cavorsi Design
Jessica Delaney Photography
На фото: маленькая столовая в стиле неоклассика (современная классика) с полом из сланца и разноцветными стенами с
Lake Michigan Home
Lake Michigan Home
Deep River PartnersDeep River Partners
Photo: Joe DeMaio
Пример оригинального дизайна: столовая в стиле рустика с бежевыми стенами и полом из сланца
Crisp Architects
Crisp Architects
Crisp ArchitectsCrisp Architects
Sun Room. Dining Area of Sunroom -Photographer: Rob Karosis
Источник вдохновения для домашнего уюта: столовая в классическом стиле с полом из сланца и черным полом
Pure
Pure
Raven Kitchen DesignRaven Kitchen Design
Источник вдохновения для домашнего уюта: большая кухня-столовая в современном стиле с белыми стенами и полом из сланца
Country Residence
Country Residence
Erskine Associates LLCErskine Associates LLC
На фото: отдельная столовая среднего размера в стиле кантри с белыми стенами и полом из сланца с
Custom Dining Room in Coto De Caza
Custom Dining Room in Coto De Caza
Jeffrey V. Riggs, ArchitectJeffrey V. Riggs, Architect
Источник вдохновения для домашнего уюта: большая гостиная-столовая в стиле модернизм с серыми стенами, полом из сланца, серым полом и сводчатым потолком без камина
Dining Room
Dining Room
Debra L. Bryant, ASID, CID Interior DesignDebra L. Bryant, ASID, CID Interior Design
Свежая идея для дизайна: маленькая отдельная столовая в стиле фьюжн с серыми стенами, полом из сланца и коричневым полом без камина - отличное фото интерьера
Mid Century in Buckhead
Mid Century in Buckhead
Copper Sky Design + RemodelCopper Sky Design + Remodel
Mid century modern kitchen and dining area is the perfect mix of elegance and comfort. The large custom windows allow for more natural light to flow through this open kitchen and dining area.

Столовая с полом из сланца – фото дизайна интерьера

1