1. Спальня
  2. Материал напольного покрытия: Бетон

Спальня с бетонным полом – фото дизайна интерьера

ЖК "Сколково Парк"
ЖК "Сколково Парк"
Quatrobase Studio
Двухкомнатная квартира площадью 84 кв м располагается на первом этаже ЖК Сколково Парк. Проект квартиры разрабатывался с прицелом на продажу, основой концепции стало желание разработать яркий, но при этом ненавязчивый образ, при минимальном бюджете. За основу взяли скандинавский стиль, в сочетании с неожиданными декоративными элементами. С другой стороны, хотелось использовать большую часть мебели и предметов интерьера отечественных дизайнеров, а что не получалось подобрать - сделать по собственным эскизам. В спальне все предметы, за исключением шкафа, произведены по нашим эскизам. Авторы - Илья и Света Хомяковы, студия Quatrobase Строительство - Роман Виталюев Фото - Сергей Ананьев
Karma Cliff Villa
Karma Cliff Villa
Таша Протопопова
На фото: спальня в современном стиле с белыми стенами, бетонным полом и серым полом
Интерьеры La Redoute — Спальни
Интерьеры La Redoute — Спальни
La Redoute Russia
Пример оригинального дизайна: хозяйская спальня в современном стиле с серым полом, коричневыми стенами и бетонным полом без камина
Manhattan Loft - Bedroom
Manhattan Loft - Bedroom
SA-DA Architecture
Идея дизайна: спальня в стиле лофт с бетонным полом
Reforma integral en Puerto de Alcudia
Reforma integral en Puerto de Alcudia
Minimal Studio
Art Sanchez Photography
Свежая идея для дизайна: большая хозяйская спальня в стиле модернизм с белыми стенами, бетонным полом и кроватью в нише без камина - отличное фото интерьера
Appartement de 60m2 sous les combles - Paris 2e
Appartement de 60m2 sous les combles - Paris 2e
Joséphine Bonne
Идея дизайна: маленькая спальня в стиле лофт с белыми стенами, бетонным полом, серым полом и сводчатым потолком
Nouvea Bungalow
Nouvea Bungalow
Steven Allen Designs, LLC
Nouveau Bungalow - Un - Designed + Built + Curated by Steven Allen Designs, LLC
Идея дизайна: хозяйская спальня среднего размера в стиле фьюжн с белыми стенами, бетонным полом, серым полом и потолком из вагонки
Birch Ply House
Birch Ply House
SML Architects
Sameer Tawde
Источник вдохновения для домашнего уюта: гостевая спальня (комната для гостей) в современном стиле с бежевым полом, бежевыми стенами и бетонным полом
Hill Country Residence
Hill Country Residence
Cornerstone Architects
Nestled into sloping topography, the design of this home allows privacy from the street while providing unique vistas throughout the house and to the surrounding hill country and downtown skyline. Layering rooms with each other as well as circulation galleries, insures seclusion while allowing stunning downtown views. The owners' goals of creating a home with a contemporary flow and finish while providing a warm setting for daily life was accomplished through mixing warm natural finishes such as stained wood with gray tones in concrete and local limestone. The home's program also hinged around using both passive and active green features. Sustainable elements include geothermal heating/cooling, rainwater harvesting, spray foam insulation, high efficiency glazing, recessing lower spaces into the hillside on the west side, and roof/overhang design to provide passive solar coverage of walls and windows. The resulting design is a sustainably balanced, visually pleasing home which reflects the lifestyle and needs of the clients. Photography by Andrew Pogue
Pining for Prefab
Pining for Prefab
Western Window Systems
This Marmol Radziner–designed prefab house in Northern California features multi-slide doors from Western Window Systems.
Источник вдохновения для домашнего уюта: хозяйская спальня в стиле модернизм с бетонным полом, бежевыми стенами и серым полом без камина
Pyrmont Apartment
Pyrmont Apartment
Freestyle Joinery P/L
Источник вдохновения для домашнего уюта: спальня в современном стиле с белыми стенами, бетонным полом и серым полом
Red Hill Bach Pad
Red Hill Bach Pad
Maytree Studios
A peek into the Master Bedroom from the stairwell introduces light and cross ventilation into the home.
Свежая идея для дизайна: хозяйская спальня среднего размера в современном стиле с синими стенами, бетонным полом, серым полом и панелями на стенах - отличное фото интерьера
Uday Villa
Uday Villa
Rohit Bhoite House of Design
A house is one’s sanctuary of dreams, emotions & hope. And what better way to bring this etymology to life than a home that expresses just this. Drive down about hundred kilometers off the coast of the bustling city of Mumbai and nestled amidst the Sahyadris Mountains, is interior designer Rohit Bhoite’s recent heartfelt project. When he was approached for the Linear House Project, it was simply barren land and the creative brief was to design a space that reflected the diverse yet cognitive personalities of the home owners keeping in mind that it had to be kid friendly too. From the day Rohit’s team started ideating and drafting their initial thoughts to where the complete home stands today, its been an overwhelming and fulfilling journey of over two years. Layout orientation diagrams and computer simulations where discussed with the homeowners, iterated and concluded with great detailing, keeping in mind the philosophy and personas of all. The pristine architectural structure, pool deck, landscaping, interior design and execution, each aspects of the project had been well planned and executed with timelines. Nature and urban contemporary visuals had to blend extremely well into each other. It was the perfect opportunity to create an abode of tranquility with a colour palette of industrial shades with earthy hues and tones that evoke a sense of clam. Overlooking the expansive mountain range the house was designed in a horizontally stretch with the living room & dining being placed right in the centre as the focal point where family and friends would love to spend time together. The two master bedrooms fondly knows as the Black and White rooms put at extreme ends. There is also a kids room and a guest bedroom apart from the comprehensive kitchen. The living space practically has no walls but folding shuttered glass paned French windows on custom designed track channels that allow them to fully open up on both sides. One side being the landscaped lawns and the other being the pool and the barbeque gazebo. The idea was that one can embrace the feeling of sitting outdoors even while inside the leisure of the living room… literally re-creating an inside out look. The flooring selected was a blended ash grey shade with Diesel tiles to offset with the industrial feel. The chalet style sloping pitched roof is as capacious with an 18 feet height at its highest point in the center running through the entire living and dining area. Walls were hand crafted in textured grey and subway tiles as one of the highlighters, with the couch in pure linen fabric and relaxed rattan wicker chairs to offset the colours of the walls. Planters that are about nine feet in height were placed strategically. The icing on the cake was the handmade glass mesh chandelier discovered by Rohit on one of his travels and literally an instant hit with the home owners too. Apart from this, canescent lighting has always been a must have on his projects. He strongly recommends this offering to his clients at most times. The dining table is a solid wood plank and polished off in a complimenting natural wood tinge with a clear glass bottom to ensure that the dimensional view of the house does not get blocked. It is fondly known as the floating table in the family! Geometry with tiles and forms has been a focal point in Rohit’s structural designs, especially when it comes to bathrooms. The powder bathroom is a classic example of just that with extensive use of hexagonal tiling. A custom granite sink with brass details around the periphery and edges of the mirror is the focal point and forms the visual balance of the small yet utilitarian space. There are 4 bedrooms to the Uday Villa. Two Master bedrooms, one kids room and a guest room. One bedroom which the team terms as ‘His Black Room’ was designed simply to the preference of the gentleman and ‘Her White Room’ designed to the choice of the lady of the house. The black and white room have the same layout but are situated at both the extreme ends of the house, each overlooking the greens and the azure pool with tall glass retractable French top to bottom windows. The black room has a beautiful choice of natural hues of deep and tan browns, greens and a grey concrete wall giving the room an industrial look. The opposite wall holds the much loved yet tricky to use aluminium checked Tiles. Polished kadappa (slate) flooring holds the visual identity together and almost completes the look of the black shera(cement) board panel with a deep wooden texture. A tan cosy corner chair, which happens to be one of Rohit’s steals while scouting for local designer portfolios, at the rear end; Adds to the eccentric highlight that you see in the other details as well, such as the bed frame and the word work around the room. A metal mesh light weight glass tube adds a fantastic delicate highlight almost completing the room to perfection. Apart from keeping the bathroom clutter free, practical and trendy, it incorporates the palette of the room, here as well with brass detailing, Diesel tiles and fittings in a clean and trend setting chrome finish. The white room made to the choice of the lady of the family, has a strong feminine voice yet keeps to the integrity of Rohit’s design style. The walls are textured with concrete finish light grey colour with Diesel tiles and the ceiling is masked with shera board in an ash wood shade. The industrial looks is softened with a smart chic choice in upholstery to add warmth. A signature Rohit Bhoite custom designed four poster urban bed with light sheers was a mush have for the lady in the house and it was honoured. It was created in house from scratch and holds a natural veneer polish. To offset the industrial grey, earthy tones of greens were used by way of planters and browns in the carpet. The bathroom door adds a touch of nature to the entire space. The pendant & ceiling light fittings have a touch of brass to compliment the room and add finesse. The bathroom was designed with granite and hued concrete that supports the industrial tone of design language that Rohit is trying to bring about to the project. The kids room is a eclectic blend of yellow, grey and tan brown. The little home owners insisted on slumber party bunk beds and given this fun brief, custom made beds were designed with a height of 15 feet so they do not need to bend over or have heads hitting the roofs when at play. The lights form yet another highlight of this room, that juxtapose floating cloud formations, symbolizing ideas that can creatively flow in thin air. Cement tiles in the flooring, textured walls and fabrics in earthy tones truly complete this room. Shades of blue are the highlight of the guest room. The angular yet non symmetrical geometric patterned flooring offsets the colour tones of the custom-made bed, the head board and the roof. Concrete tiles form the base and the half and half wall , cuts the monotony of a plain white wall that runs across the length and height of the room. The colours of the room spill over the bathroom with the coloured concrete walls and flooring. The raw look with refined designer fittings was Rohit’s way of incorporating technique into his art form. The pool being a highlight for the kids in the family, was designed in the length of 15 mts. x 5 meters to cover the exact expanse of the house, so it is visible not only from the living and dining areas, but also both the black and white rooms at both ends of the constructed structure. There is a practical and aesthetically clear glass porch with matt black gazebo work where the open to air bar, BBQ grill and open to air outdoor furniture has been placed for outdoor dining on a beautiful winter day or a hot summer evening. The family hopes to spend much of their time here as the kids love to make a splash on most days. The landscape design holds a special place for Rohit. This was a design avenue he had been assigned for the very first time. With a lot of in-depth research about flora and fauna with climate durability in mind, the plan was all about juxtaposing natural elements with the existing rock formations originally found in the same space as discovered. Everything was designed around the original being of these mini boulders to represent his ideology of aligning it all into a beautifully orchestrated form without having to compromise on the integrity of the design planned. To finish off the project Rohit and the home owners added the final touches to the bold hues with customized furniture elements, paintings and eye-catching curios from all across the world. A dream realized… an idea fulfilled… a happy family.
Venice Micro Apartment
Venice Micro Apartment
Vertebrae Architecture
Art Gray
Источник вдохновения для домашнего уюта: маленькая хозяйская спальня в современном стиле с серыми стенами, бетонным полом и серым полом без камина
Redgate House
Redgate House
Rodrigues Bodycoat Architects
Стильный дизайн: хозяйская спальня в современном стиле с белыми стенами и бетонным полом - последний тренд
Gérando
Gérando
Mon Plan d'Appart
Chambre compacte avec menuiserie sur-mesure en mdf. Teinte Menthe Douce de Ressource Peinture
На фото: маленькая хозяйская спальня в современном стиле с зелеными стенами, бетонным полом и серым полом без камина
Contemporary Bedroom
Contemporary Bedroom
Источник вдохновения для домашнего уюта: хозяйская спальня в современном стиле с белыми стенами, бетонным полом, серым полом и кроватью у окна
Grade II* Listed Medieval Barn Conversion, Bude, Cornwall, UK
Grade II* Listed Medieval Barn Conversion, Bude, Cornwall, UK
The Bazeley Partnership
Winner of a Cornish Buildings Group Award 2015 Barn Conversion in Cornwall – Case study of the conversion of a Grade II* Medieval Tithe Barn to a family home. The Bazeley Partnership is often asked to provide professional architectural advice and assistance to home owners seeking to carry out a challenging conservation building project in Cornwall and Devon. This case study looks at the conversion of a Grade II* (2 star) Medieval Tithe Barn in Cornwall to a family home. Our clients explain the project requirements here: “In 2010 My wife and I purchased a former riding stables business and small holding, which came with a 13th Century, Grade II* (2 star) listed medieval Tithe Barn. The barn was on the national register at risk and is one of the only surviving examples of a Medieval roof on a barn of this type in Cornwall- hence its star listed status. The previous owners and other prospective buyers had attempted to secure a planning consent on the barn, but failed. We were advised that planning was unlikely and we should avoid taking on the challenge by both our solicitor and other planning professionals. However, having met with Martin Back from the Bazeley Partnership we found great comfort in his knowledge and experience, and his approach to secure planning permission seemed logical. In 2011 we appointed The Bazeley Partnership and through their professional and methodical approach, excellent design and detailed application, we secured the support of English Heritage to save our special building. This was a very rare example of a Grade 2 Star listed building being granted residential planning status and thus enabled us to fulfil our dream of turning it into an amazing home. Throughout the sensitive conversion the Bazeley Partnership have played a crucial role in aiding and assisting with the discharge of various planning and listed buildings conditions and general design and technical advice. Since then we have also appointed Martin and his team to act for us on numerous applications, all of which have been handled in the same professional fashion with a successful outcome. If you are looking for a professional, pro-active and dynamic firm to help create your dream home then The Bazeley Partnership is the definitely worthy of the job. Thanks guys for all you’ve done!” We’re delighted to be acting as Architects on this project and look forward to its completion. If you have a barn conversion or conservation building project in Cornwall or Devon and you would like professional advice from our Architects, please get in touch. We can also help and advise on the changes to permitted development rights for agricultural buildings. http://www.bazeley-architects.co.uk/portfolio-posts/medieval-barn-conversion/ Images by Rob Colwill - All Rights Reserved
Bosque Residence
Bosque Residence
Equiterra Regenerative Design
Patrick Coulie
Стильный дизайн: большая хозяйская спальня в современном стиле с бежевыми стенами, бетонным полом и желтым полом без камина - последний тренд
Flower Power
Flower Power
Post 31 Interiors
Emily Minton-Redfield
Источник вдохновения для домашнего уюта: гостевая спальня среднего размера, (комната для гостей) в стиле фьюжн с разноцветными стенами, бетонным полом, серым полом и правильным освещением без камина
Если вы только ищете идеи для ремонта и обустройства или уже точно знаете, что спальня с бетонным полом – ваш вариант – мы собрали для вас 5 134 фото из реальных проектов дизайнеров интерьера, декораторов и архитекторов из России и всего мира, включая таких проверенных профессионалов, как Таша Протопопова и SML Architects. Красивые спальни с бетонным полом на наших фотографиях – лучшие примеры грамотного дизайна и планировки в разных стилях и цветах. Если вам приглянулся какой-либо вариант дизайна, например спальня со второго фото – вы можете обратиться к автору и заказать идеальный дизайн-проект для себя. Смотрите нашу фото-галерею, ищите вдохновение и профессионалов, и вы поймете, почему Houzz – лучший ресурс для дизайна интерьера квартир и домов, ремонта, строительства домов, архитектуры и ландшафтного дизайна.