Houzz Logo Print
  1. Кухня
  2. Детали: Освещение

Освещение на кухне – фото дизайна интерьера

Дом с потайной лестницей
Дом с потайной лестницей
goro_da
На фото: большая угловая кухня-гостиная в белых тонах с отделкой деревом: освещение в современном стиле с врезной мойкой, фасадами разных видов, светлыми деревянными фасадами, мраморной столешницей, белым фартуком, фартуком из мрамора, белой техникой, полом из керамогранита, островом, белым полом, белой столешницей и деревянным потолком
VEREN A23
VEREN A23
Totaste.studio | Виктор Штефан
Источник вдохновения для домашнего уюта: угловая, светлая кухня среднего размера: освещение в стиле фьюжн с обеденным столом, врезной мойкой, светлыми деревянными фасадами, столешницей из кварцевого агломерата, серым фартуком, фартуком из кварцевого агломерата, черной техникой, полом из ламината, островом, коричневым полом, серой столешницей и фасадами с утопленной филенкой
5 Storey Period House Renovation - East London
5 Storey Period House Renovation - East London
Lomax & Chi
Large airy open plan kitchen, flooded with natural light opening onto the garden. Hand made timber units, with feature copper lights, antique timber floor and window seat.
Modern Living in Downtown Birmingham
Modern Living in Downtown Birmingham
Stalburg Design
Today's pantries are functional and gorgeous! Our custom pantry creates ample space for every day appliances to be kept out of sight, with easy access to bins and storage containers. Undercounter LED lighting allows for easy night-time use as well.
Award Winning Mid-Century Modern Deck House
Award Winning Mid-Century Modern Deck House
The Design Gallery
This view shows the play of the different wood tones throughout the space. The different woods keep the eye moving and draw you into the inviting space. We love the classic Cherner counter stools. The nostalgic pendants create some fun and add sculptural interest. All track lighting was replaced and expanded by cutting through beams to create good task lighting for all kitchen surfaces.
Denver Modern Kitchen
Denver Modern Kitchen
Laura Medicus Interiors
A view with the client’s existing 48″ Wolf rangetop and stainless hood. This stove was on the wall opposite and I wanted to give it some prominence and some breathing room. Photo by Sara Yoder, Styled by Kristy Oatman
The Drive
The Drive
Dobra Villa Architects
Rear Extension and Internal reconfiguration
Пример оригинального дизайна: отдельная, угловая кухня среднего размера: освещение в стиле модернизм с двойной мойкой, плоскими фасадами, фасадами цвета дерева среднего тона, гранитной столешницей, разноцветным фартуком, фартуком из плитки мозаики, техникой из нержавеющей стали, полом из керамической плитки, островом, розовым полом, черной столешницей и кессонным потолком
Ferndale: Full Renovation, Design and Staging
Ferndale: Full Renovation, Design and Staging
Lori Pedersen Home
We were involved in every step of this project - from demolition, through the full renovation, and finally staging and showcasing for its market debut Open House. Each element was carefully selected, to create a warm and welcoming home, that a new younger family would love. Photo Credit: Arnal Photography
Takoma Park Three-Story Addition
Takoma Park Three-Story Addition
Landis Architects | Builders
This family of four had maxed out the existing space in their 1948 brick colonial. We designed and built a three-story addition along the back of the house, adding 380 square feet at each level. On the main floor, the addition provided an expansive kitchen with an island and a family room with better views of the wooded lot. The family room has sliding doors to a new deck. This level also has a new powder room and mudroom to an existing side entry that previously opened to the original galley kitchen.
.
.
Les Compagnons des Investisseurs
На фото: прямая кухня среднего размера, в белых тонах с отделкой деревом: освещение в скандинавском стиле с обеденным столом, врезной мойкой, плоскими фасадами, светлыми деревянными фасадами, деревянной столешницей, зеленым фартуком, фартуком из керамической плитки, техникой из нержавеющей стали, светлым паркетным полом и акцентной стеной без острова с
Hill Country Modern Farmhouse
Hill Country Modern Farmhouse
Bohannon Design Team
Идея дизайна: угловая кухня среднего размера, в белых тонах с отделкой деревом: освещение в стиле кантри с обеденным столом, с полувстраиваемой мойкой (с передним бортиком), фасадами в стиле шейкер, белыми фасадами, столешницей из кварцевого агломерата, белым фартуком, фартуком из керамогранитной плитки, техникой из нержавеющей стали, бетонным полом, островом, бежевым полом, белой столешницей и балками на потолке
G St Kitchen Remodel
G St Kitchen Remodel
NOCA Cabinets and Closets
ALL WHITE! Project Information; - J&K pre-made white shaker cabinets. - Quartz countertops with waterfalls on island. - Subway tile back splash. - Stainless steel undermount sink with black faucet.
Дом с потайной лестницей
Дом с потайной лестницей
goro_da
На фото: большая п-образная кухня-гостиная в белых тонах с отделкой деревом: освещение в современном стиле с врезной мойкой, фасадами разных видов, светлыми деревянными фасадами, мраморной столешницей, белым фартуком, фартуком из мрамора, белой техникой, полом из керамогранита, островом, белым полом, белой столешницей и деревянным потолком
Home rennovation, Uddingston
Home rennovation, Uddingston
Delta Kitchens Ltd
This recent project involved removing a load bearing wall between a public room and a kitchen to form a open plan kitchen/dining room. This is a two tone Matt Cashmere and Matt White kitchen with white solid surface worktops and a Oak Herringbone breakfast bar
Urban Loft Infill
Urban Loft Infill
AMD Architecture
На фото: кухня: освещение в стиле модернизм с накладной мойкой, плоскими фасадами, светлыми деревянными фасадами, мраморной столешницей, черным фартуком, фартуком из мрамора, техникой из нержавеющей стали, островом и черной столешницей
James & Anna - Holbrook, Horsham
James & Anna - Holbrook, Horsham
The Kitchen Store
SOMETIMES, A CLASSIC DESIGN IS ALL YOU NEED FOR AN OPEN-PLAN SPACE THAT WORKS FOR THE WHOLE FAMILY. This client wanted to extend their existing space to create an open plan kitchen where the whole family could spend time together. To meet this brief, we used the beautiful Shelford from our British kitchen range, with shaker doors in Inkwell Blue and Light Grey. The stunning kitchen island added the wow factor to this design, where the sink was located and also some beautiful oak shelving to house books and accessories. We used quartz composite worktops in Ice Branco throughout, Blanco sink and taps, and completed the space with AEG built-in and integrated appliances. We also created a functional utility room, which complemented the main kitchen design.
Framework House
Framework House
Amos Goldreich Architecture
Amos Goldreich Architecture has completed an asymmetric brick extension that celebrates light and modern life for a young family in North London. The new layout gives the family distinct kitchen, dining and relaxation zones, and views to the large rear garden from numerous angles within the home. The owners wanted to update the property in a way that would maximise the available space and reconnect different areas while leaving them clearly defined. Rather than building the common, open box extension, Amos Goldreich Architecture created distinctly separate yet connected spaces both externally and internally using an asymmetric form united by pale white bricks. Previously the rear plan of the house was divided into a kitchen, dining room and conservatory. The kitchen and dining room were very dark; the kitchen was incredibly narrow and the late 90’s UPVC conservatory was thermally inefficient. Bringing in natural light and creating views into the garden where the clients’ children often spend time playing were both important elements of the brief. Amos Goldreich Architecture designed a large X by X metre box window in the centre of the sitting room that offers views from both the sitting area and dining table, meaning the clients can keep an eye on the children while working or relaxing. Amos Goldreich Architecture enlivened and lightened the home by working with materials that encourage the diffusion of light throughout the spaces. Exposed timber rafters create a clever shelving screen, functioning both as open storage and a permeable room divider to maintain the connection between the sitting area and kitchen. A deep blue kitchen with plywood handle detailing creates balance and contrast against the light tones of the pale timber and white walls. The new extension is clad in white bricks which help to bounce light around the new interiors, emphasise the freshness and newness, and create a clear, distinct separation from the existing part of the late Victorian semi-detached London home. Brick continues to make an impact in the patio area where Amos Goldreich Architecture chose to use Stone Grey brick pavers for their muted tones and durability. A sedum roof spans the entire extension giving a beautiful view from the first floor bedrooms. The sedum roof also acts to encourage biodiversity and collect rainwater. Continues Amos Goldreich, Director of Amos Goldreich Architecture says: “The Framework House was a fantastic project to work on with our clients. We thought carefully about the space planning to ensure we met the brief for distinct zones, while also keeping a connection to the outdoors and others in the space. “The materials of the project also had to marry with the new plan. We chose to keep the interiors fresh, calm, and clean so our clients could adapt their future interior design choices easily without the need to renovate the space again.” Clients, Tom and Jennifer Allen say: “I couldn’t have envisioned having a space like this. It has completely changed the way we live as a family for the better. We are more connected, yet also have our own spaces to work, eat, play, learn and relax.” “The extension has had an impact on the entire house. When our son looks out of his window on the first floor, he sees a beautiful planted roof that merges with the garden.”
Wiltshire New Build House
Wiltshire New Build House
Richmond Bell Architects Ltd
This large traditional kitchen has a Belfast sink underneath one of the sash windows and an Aga cooker underneath the other. A large marble topped island also acts as a breakfast bar. There are plenty of drawers for storage of saucepans and serving dishes.
East Bay Ranch Makeover
East Bay Ranch Makeover
Kaplan Architects, AIA
The existing kitchen was relocated into an enlarged reconfigured great room type space. The ceiling was raised in the new larger space.
Свежая идея для дизайна: большая п-образная кухня-гостиная в белых тонах с отделкой деревом: освещение в стиле модернизм с врезной мойкой, плоскими фасадами, светлыми деревянными фасадами, столешницей из кварцевого агломерата, серым фартуком, фартуком из каменной плиты, техникой из нержавеющей стали, полом из винила, островом, коричневым полом, серой столешницей и сводчатым потолком - отличное фото интерьера
Island inspiration
Island inspiration
12/12 Architects & Planners
This 1990s brick home had decent square footage and a massive front yard, but no way to enjoy it. Each room needed an update, so the entire house was renovated and remodeled, and an addition was put on over the existing garage to create a symmetrical front. The old brown brick was painted a distressed white. The 500sf 2nd floor addition includes 2 new bedrooms for their teen children, and the 12'x30' front porch lanai with standing seam metal roof is a nod to the homeowners' love for the Islands. Each room is beautifully appointed with large windows, wood floors, white walls, white bead board ceilings, glass doors and knobs, and interior wood details reminiscent of Hawaiian plantation architecture. The kitchen was remodeled to increase width and flow, and a new laundry / mudroom was added in the back of the existing garage. The master bath was completely remodeled. Every room is filled with books, and shelves, many made by the homeowner. Project photography by Kmiecik Imagery.

Освещение на кухне – фото дизайна интерьера

1