Houzz Logo Print

Оранжевая прихожая – фото дизайна интерьера

Princeton- Crestview
Princeton- Crestview
Austin Impressions - A Design and Build FirmAustin Impressions - A Design and Build Firm
Идея дизайна: входная дверь среднего размера в современном стиле с одностворчатой входной дверью и оранжевой входной дверью
San Rafael Horizontal Fence and New Entry Stairs and Landing
San Rafael Horizontal Fence and New Entry Stairs and Landing
Clough ConstructionClough Construction
Источник вдохновения для домашнего уюта: маленькая входная дверь в современном стиле с одностворчатой входной дверью и коричневой входной дверью
玄関
玄関
株式会社七呂建設株式会社七呂建設
玄関は、洗練とぬくもりが漂う和モダンなテイストに。左側には大きなはめこみ窓があり、明るい玄関となっています。
Стильный дизайн: прихожая со шкафом для обуви в восточном стиле - последний тренд
玄関
玄関
BinO播磨 株式会社中塚組BinO播磨 株式会社中塚組
玄関
Свежая идея для дизайна: прихожая в стиле рустика с белыми стенами, одностворчатой входной дверью, белой входной дверью и серым полом - отличное фото интерьера
Bunny Run Residence
Bunny Run Residence
Cornerstone ArchitectsCornerstone Architects
Photography by Ann Hiner
Стильный дизайн: тамбур среднего размера в стиле неоклассика (современная классика) с бетонным полом и разноцветными стенами - последний тренд
California Contemporary
California Contemporary
Jackson Design & RemodelingJackson Design & Remodeling
Источник вдохновения для домашнего уюта: прихожая в современном стиле с бежевыми стенами, одностворчатой входной дверью, входной дверью из темного дерева и коричневым полом
Elegant English Country Home
Elegant English Country Home
Kyle Hunt & Partners, IncorporatedKyle Hunt & Partners, Incorporated
Architect: DeNovo Architects, Interior Design: Sandi Guilfoil of HomeStyle Interiors, Photography by James Kruger, LandMark Photography
Пример оригинального дизайна: входная дверь среднего размера в классическом стиле с одностворчатой входной дверью, бежевыми стенами, паркетным полом среднего тона и входной дверью из дерева среднего тона
IdeaGarden entry/mudroom
IdeaGarden entry/mudroom
Arkin Tilt ArchitectsArkin Tilt Architects
© www.edwardcaldwellphoto.com
Идея дизайна: тамбур в стиле кантри с бежевыми стенами, одностворчатой входной дверью и стеклянной входной дверью
jamesthomas, LLC
jamesthomas, LLC
Jamesthomas InteriorsJamesthomas Interiors
Front Foyer
Свежая идея для дизайна: узкая прихожая в стиле лофт с черными стенами - отличное фото интерьера
Однокомнатная квартира для девушки 25 лет
Однокомнатная квартира для девушки 25 лет
Ксения ЕрлаковаКсения Ерлакова
На фото: узкая прихожая среднего размера в современном стиле с черными стенами, одностворчатой входной дверью, желтой входной дверью, серым полом и кирпичными стенами с
Giogia Ricci's space
Giogia Ricci's space
Marco ZaninMarco Zanin
Marco Zanin © 2015 Houzz
Пример оригинального дизайна: прихожая в стиле фьюжн
Stanford Mid-Century Modern Remodel Addition
Stanford Mid-Century Modern Remodel Addition
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
The Roger Lee designed house from 1962 was purchased by the current homeowners in almost original condition, as the previous owners elected to defer most maintenance projects over the years. The clients were able to see beyond the dated materials and finishes, single-paned glass and uninsulated walls and they approached Klopf Architecture to help them expand and update the entire home, one the family could settle into and enjoy for years to come. It was important that the new designs were aligned with Lee's original intent not only because of the client's appreciation for mid-century modern architecture, but also because the house was deemed historical. The Stanford Real Estate Office requires a stringent design review which safeguards the integrity of the community, which Klopf Architecture was happy to oblige going into their updated designs. As with many original mid-century modern homes, the house was scaled to the 1960s lifestyle where rooms were smaller and openings to views were limited and tightly framed. The original conditions defined the direction the family of four would take in updating the house and making it comfortable for their modern lifestyle. Klopf designed a full gut remodel and major addition to bring the house into the 21st century and provide the living area needed for the client's family. The newly expanded house added just about 1,100 sf to create an airy, comfortable and family friendly house, taking full advantage of the beautiful southwestern views that extend out to the hills beyond. The enclosed garage created an additional 240 sf of covered space for long-term storage. A cracked swimming pool created an eyesore taking up a majority of the backyard landscape, so it was one of the first elements to go during the transformation. Working with Outer Space Landscape Architects, the family asked for a mix of relaxing outdoor patio spaces that eventually blend into the native landscaping, extending their views outward toward the natural greenery of the trees beyond their property. Filling in the old pool was a smart way to expand the living spaces outward. The orientation of the house was designed to enjoy the views, but the original architecture provided the first homeowners with mere glimpses of the landscape outside. Klopf was able to broaden those views, continuing and extending on the original architecture to take full advantage of the unobstructed natural views across the rear facade of the house. Small horizontal openings in the primary bedroom and office were replaced with much taller windows that now follow the angled roof line upward, extending across almost all of the facade. We worked with Western Windows, whose designs included an oblique-shaped, operable casement that allowed our design to rise with the slope. A new corner office added to the primary suite, offers a bright and functional work-from-home solution that looks out at the distant views and added natural light from the expanded window configuration that now wraps around the corner. The existing lower level was designed by Lee as a utilitarian space, serving as a wet pool room with a drain in the center of the floor, bathroom, laundry and storage areas. Without the need for a pool room, Klopf was able to convert the area into a much more comfortable and functional living space with a new family room and guest suite. The new spaces enjoy easy access to a new outdoor patio through floor to ceiling, full-width glass sliders. Continuing along the rear facade, a previously exposed deck extending from the living room and hallway provided access to the backyard through a single set of stairs leading toward the side of the house which made sense when the pool was in place. The new deck was re-envisioned as an extension of the main living room and now serves as a second outdoor living room. A new slatted pergola above provides the homeowners welcome relief from the hot afternoon sun. A second set of stairs now creates a better connection to the redesigned lower level. Klopf was able to reconfigure the spaces, extending the living room outward toward the views, where the family now claims it as the heart of the home, spending a large majority of their time outdoors. Back inside, the original wood-burning Malm fireplace was beautifully restored and a gas burner installed to comply with California's strict air standards. It now rests in front of a wall of Heath accent tiles where a dated red brick wall used to stand. A new taller window brings more light and views into the refreshed interior living room. The original glass doors opposite the fireplace were replaced by larger sliders that when fully opened, create a seamless transition to the new outdoor living area so the two spaces feel like one connected space. The original utilitarian kitchen was needlessly tucked into the far back corner and closed-off, out of sight from the living room, so the clients asked Klopf to open it up and expand the kitchen forward so it felt more connected. Today the much larger kitchen is connected to the living area where a short wall with a cutout offers a visual glimpse into the kitchen and a handy pass-through counter for serving guests. A new breakfast nook was also added to create another spot where the family can gather for casual meals. Just outside, a new built-in outdoor grill and prep area extends the kitchen outside and connects to a new outdoor dining spot nestled amongst the trees, taking advantage of the views out back. Klopf was able to expand the other two bedrooms, add a new laundry room and half-bath and convert the carport to an enclosed garage to add more storage areas which was lost when the pool house was converted to the family and guest room. To maintain a historical connection to the original designs, the exterior siding was repeated on all exterior walls, a full-height stained glass window at the front entryway restored, and an interior slatted screen element repeated outside at the exterior entry courtyard and over the new outdoor living room to create a shade trellis. The new house stands proudly and shines against it's new landscaping features, while respecting and expanding on the original intent of Roger Lee's designs epitomizing the comforts of indoor-outdoor living in Northern California. Completion year: 2020 Klopf Architecture project team: John Klopf, Klara Kevane, Noel Andrade Contractor: ORB Construction, Brendan O'Reilly Structural engineer: Sezen and Moon Landscape architect: Outer space Furnishings and decoration: Urbanism Designs Photographer: Mariko Reed
岩倉の家(IWAKURA HOUSE)
岩倉の家(IWAKURA HOUSE)
ALTS DESIGN OFFICE (アルツ デザイン オフィス)ALTS DESIGN OFFICE (アルツ デザイン オフィス)
余白のある家 本計画は京都市左京区にある閑静な住宅街の一角にある敷地で既存の建物を取り壊し、新たに新築する計画。周囲は、低層の住宅が立ち並んでいる。既存の建物も同計画と同じ三階建て住宅で、既存の3階部分からは、周囲が開け開放感のある景色を楽しむことができる敷地となっていた。この開放的な景色を楽しみ暮らすことのできる住宅を希望されたため、三階部分にリビングスペースを設ける計画とした。敷地北面には、山々が開け、南面は、低層の住宅街の奥に夏は花火が見える風景となっている。その景色を切り取るかのような開口部を設け、窓際にベンチをつくり外との空間を繋げている。北側の窓は、出窓としキッチンスペースの一部として使用できるように計画とした。キッチンやリビングスペースの一部が外と繋がり開放的で心地よい空間となっている。 また、今回のクライアントは、20代であり今後の家族構成は未定である、また、自宅でリモートワークを行うため、居住空間のどこにいても、心地よく仕事ができるスペースも確保する必要があった。このため、既存の住宅のように当初から個室をつくることはせずに、将来の暮らしにあわせ可変的に部屋をつくれるような余白がふんだんにある空間とした。1Fは土間空間となっており、2Fまでの吹き抜け空間いる。現状は、広場とした外部と繋がる土間空間となっており、友人やペット飼ったりと趣味として遊べ、リモートワークでゆったりした空間となった。将来的には個室をつくったりと暮らしに合わせさまざまに変化することができる計画となっている。敷地の条件や、クライアントの暮らしに合わせるように変化するできる建物はクライアントとともに成長しつづけ暮らしによりそう建物となった。
Lizzie Green
Lizzie Green
Ben Sage PhotographyBen Sage Photography
Стильный дизайн: узкая прихожая в викторианском стиле с коричневыми стенами, светлым паркетным полом, одностворчатой входной дверью, входной дверью из дерева среднего тона, коричневым полом и обоями на стенах - последний тренд
Westmoreland
Westmoreland
Stephen Moser ArchitectStephen Moser Architect
A long mudroom, with glass doors at either end, connects the new formal entry hall and the informal back hall to the kitchen.
Источник вдохновения для домашнего уюта: большая входная дверь в современном стиле с белыми стенами, полом из керамогранита, синей входной дверью и серым полом
Midcentury Modern - Harlan
Midcentury Modern - Harlan
Shear ConstructionShear Construction
yellow front door,
Пример оригинального дизайна: входная дверь среднего размера в стиле ретро с черными стенами, голландской входной дверью и желтой входной дверью
Braeburn Mid Century Modern, Houston, TX
Braeburn Mid Century Modern, Houston, TX
Victoria  SheffieldVictoria Sheffield
Mid-century modern double front doors, carved with geometric shapes and accented with green mailbox and custom doormat. Paint is by Farrow and Ball and the mailbox is from Schoolhouse lighting and fixtures.
4800 Sq. Ft. Northwest Farmhouse Showcase Home
4800 Sq. Ft. Northwest Farmhouse Showcase Home
Wendy O'Brien Interior Planning & DesignWendy O'Brien Interior Planning & Design
Off the main entry, enter the mud room to access four built-in lockers with a window seat, making getting in and out the door a breeze. A large oversized blackboard adds some farmhouse charm.

For more photos of this project visit our website: https://wendyobrienid.com.

Photography by Valve Interactive: https://valveinteractive.com/


Mid-Century Raised Ranch Remodel
Mid-Century Raised Ranch Remodel
The Artisans Group, Inc.The Artisans Group, Inc.
Winner of the 2018 Tour of Homes Best Remodel, this whole house re-design of a 1963 Bennet & Johnson mid-century raised ranch home is a beautiful example of the magic we can weave through the application of more sustainable modern design principles to existing spaces. We worked closely with our client on extensive updates to create a modernized MCM gem.
つくば市森の里MH
つくば市森の里MH
株式会社リノベ株式会社リノベ
Пример оригинального дизайна: маленькая узкая прихожая в восточном стиле с белыми стенами, паркетным полом среднего тона, одностворчатой входной дверью, входной дверью из темного дерева и коричневым полом

Оранжевая прихожая – фото дизайна интерьера

1