
My Houzz: An Architect’s 1901 Home in Pennsylvania
Colleen Steixner © 2012 Houzz
Говорят авторы Houzz:

7. Консервы и крупы с истекающим сроком храненияХранить продукты с заканчивающимся сроком годности — напрасная трата места в шкафу и угроза для здоровья. Проводите ревизию круп и консервов каждую пару месяцев и откладывайте любые продукты с истекающим сроком хранения.Высыпьте или вылейте содержимое банок, а симпатичные емкости используйте, например, как контейнеры для рассады или суккулентов.
Комментируют пользователи Houzz:

Happily, some companies still sell their teas and spices in charming little tins like these. They’re too cute to trash, but what do you do with them after their contents have been consumed? If you’re handy, you can turn them into candles, but it’s so much easier to turn them into tiny planters to grow herbs on your windowsill. They’ll look right at home in the kitchen, where they were probably hiding in the pantry all along.