Houzz Logo Print

Маленькая лестница с панелями на части стены – фото дизайна интерьера

Little House on the Quarry
Little House on the Quarry
Norman-Prahm architectsNorman-Prahm architects
Пример оригинального дизайна: маленькая лестница в скандинавском стиле с панелями на части стены
Villa between Umbria e Lazio
Villa between Umbria e Lazio
Riccardo Caracciolo design&servicesRiccardo Caracciolo design&services
Пример оригинального дизайна: маленькая прямая бетонная лестница в стиле кантри с ступенями из терракотовой плитки и панелями на части стены
Fernleaf
Fernleaf
Cree designsCree designs
Staircase with wallpaper
Пример оригинального дизайна: маленькая лестница в морском стиле с деревянными ступенями, металлическими перилами и панелями на части стены
California Cottage
California Cottage
Colossus Mfg.Colossus Mfg.
Entry way with antique wood bench, hanging coat rack, and white and gold sconce lighting.
На фото: маленькая угловая деревянная лестница с деревянными ступенями, деревянными перилами и панелями на части стены
Harbour Views
Harbour Views
Dwelling Architectural DesignDwelling Architectural Design
Идея дизайна: маленькая лестница в стиле лофт с панелями на части стены
Modern Full Home Design
Modern Full Home Design
Claire Lamburne InteriorsClaire Lamburne Interiors
Wanting to retain the character look of this old staircase on the south coast we brought it back to life with a mix of grey paint and varnishes enriching the wood. Finishing the unusually wide stairs with a luxurious silver carpet.
1950 Guest Bathroom Remodel
1950 Guest Bathroom Remodel
Joshua Alan InteriorsJoshua Alan Interiors
This is a close up of the patterned window shade. It gives this bathroom some pattern and is an added decor element. The blues in this shade match the wall color while the silver matches the hardware. It ties the bathroom together nicely.
Family Gathering Home
Family Gathering Home
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
На фото: маленькая угловая лестница в классическом стиле с деревянными ступенями, крашенными деревянными подступенками, деревянными перилами и панелями на части стены
Hickory Lakefront
Hickory Lakefront
Jamee Parish Architects, LLCJamee Parish Architects, LLC
This home is a small cottage that used to be a ranch. We remodeled the entire first floor and added a second floor above.
Идея дизайна: маленькая угловая лестница в стиле кантри с деревянными ступенями, крашенными деревянными подступенками, металлическими перилами и панелями на части стены
Telopea
Telopea
SDA ArchitectsSDA Architects
Свежая идея для дизайна: маленькая лестница на больцах в стиле модернизм с деревянными ступенями, стеклянными перилами и панелями на части стены без подступенок - отличное фото интерьера
CD House // Dettaglio del tavolo
CD House // Dettaglio del tavolo
Stefano Ferrando - Studio VetrobluStefano Ferrando - Studio Vetroblu
CD House, realizzato da Michele Casanova titolare dello studio Gmc, è un progetto di ristrutturazione di un appartamento di 60 mq costruito nella metà degli anni ’60 nel centro di Cagliari. Lo scopo principale dell’intervento è stato quello di ottimizzare il più possibile la piccola metratura per creare un ambiente confortevole per il suo proprietario. Per raggiungere l'obiettivo tutte le mura interne sono state demolite e ricostruite secondo il nuovo schema planimetrico che prevede un unico ambiente soggiorno-pranzo, una cucina collegata ad esso con una grande apertura, una camera da letto dotata di cabina armadio, un disimpegno che conduce al bagno. Particolarità della casa è il letto ad una piazza e mezzo ricavato nel soppalco sopra il disimpegno cui si accede con una scala incassata nelle pannellature in legno e che conferisce a tutto l’ambiente un mood giovane e divertente. Le dimensioni ridotte degli spazi sono state occasione di una forte collaborazione tra architetto e falegnameria: un progetto dallo spirito sartoriale interamente su misura nel quale la parete attrezzata del soggiorno funge anche da parete divisoria con la zona notte e la parete in cui si innesta la scala che porta al letto soppalcato ingloba l’ingresso al disimpegno e al bagno. Infine, l’appoggio del tavolo sul mobile contenitore fa sì che esso possa essere spostato a seconda della esigenze. La luce naturale proveniente dalle aperture sul quartiere di San Benedetto viene amplificata dalla scelta dei materiali e dei colori. Le pareti di un grigio tenue lievemente scaldato da componenti terra donano profondità agli arredi bianchi e il pavimento in parquet di bambù riscalda l’insieme. Nel bagno, la luce naturale si riflette sui rivestimenti in mosaico bianchi e neri.
Modern Bachelor Pad
Modern Bachelor Pad
Tosti DesignTosti Design
Свежая идея для дизайна: маленькая п-образная деревянная лестница в стиле модернизм с перилами из тросов и панелями на части стены - отличное фото интерьера
Walsall Project
Walsall Project
K Christopher InteriorsK Christopher Interiors
My client recently got in touch with me to ask for help with renovating their hallway and landing area. The project brief was for a neutral yet warm and inviting space. As you can see, the stairs/hallway area is quite enclosed and there are no windows in the vicinity, so we decided to keep the space as light and bright and clutter-free as possible. My client wanted a classic-contemporary style with a modern twist so of course we had to add wall panelling in the space and herringbone floors to nod to the classic look. The pond shaped mirror, pendant light and abstract art (I know it’s hidden from this view!) add that modern twist. This is a render but the real project photos will be shared when the renovating begins! If you want to transform your space and require my services, from mood boards to e-design to full design, contact me now via the link in my bio and let’s get started!
islington
islington
Llowarch Llowarch ArchitectsLlowarch Llowarch Architects
Стильный дизайн: маленькая лестница в стиле неоклассика (современная классика) с деревянными ступенями, деревянными перилами и панелями на части стены - последний тренд
Hauseingang
Hauseingang
Home FlowHome Flow
Landhausstil, Eingangsbereich, Nut und Feder, Paneele, Zementfliesen, Tapete, Garderobenhaken, Garderobenleiste, Schirmständer, Sitzbank
Свежая идея для дизайна: маленькая прямая лестница в стиле кантри с деревянными перилами и панелями на части стены - отличное фото интерьера
Family Gathering Home
Family Gathering Home
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
Свежая идея для дизайна: маленькая лестница в классическом стиле с деревянными ступенями, крашенными деревянными подступенками, деревянными перилами и панелями на части стены - отличное фото интерьера
Staircases
Staircases
Finish Carpenter LLCFinish Carpenter LLC
Идея дизайна: маленькая деревянная лестница в восточном стиле с деревянными ступенями, деревянными перилами и панелями на части стены
New Hampshire Lakehouse
New Hampshire Lakehouse
Tuscher Design GroupTuscher Design Group
Built in shelves at staircase
Стильный дизайн: маленькая угловая деревянная лестница с деревянными ступенями, деревянными перилами и панелями на части стены - последний тренд
Pet-Friendly Contemporary Home on the River
Pet-Friendly Contemporary Home on the River
Brendan McHugh, Architect, Manasquan, NJBrendan McHugh, Architect, Manasquan, NJ
VISION AND NEEDS: Homeowner sought a ‘retreat’ outside of NY that would have water views and offer options for entertaining groups of friends in the house and by pool. Being a car enthusiast, it was important to have a multi-car-garage. MCHUGH SOLUTION: The client sought McHugh because of our recognizable modern designs in the area. We were up for the challenge to design a home with a narrow lot located in a flood zone where views of the Toms River were secured from multiple rooms; while providing privacy on either side of the house. The elevated foundation offered incredible views from the roof. Each guest room opened up to a beautiful balcony. Flower beds, beautiful natural stone quarried from West Virginia and cedar siding, warmed the modern aesthetic, as you ascend to the front porch.
CD House // Dettaglio delle scale
CD House // Dettaglio delle scale
Stefano Ferrando - Studio VetrobluStefano Ferrando - Studio Vetroblu
CD House, realizzato da Michele Casanova titolare dello studio Gmc, è un progetto di ristrutturazione di un appartamento di 60 mq costruito nella metà degli anni ’60 nel centro di Cagliari. Lo scopo principale dell’intervento è stato quello di ottimizzare il più possibile la piccola metratura per creare un ambiente confortevole per il suo proprietario. Per raggiungere l'obiettivo tutte le mura interne sono state demolite e ricostruite secondo il nuovo schema planimetrico che prevede un unico ambiente soggiorno-pranzo, una cucina collegata ad esso con una grande apertura, una camera da letto dotata di cabina armadio, un disimpegno che conduce al bagno. Particolarità della casa è il letto ad una piazza e mezzo ricavato nel soppalco sopra il disimpegno cui si accede con una scala incassata nelle pannellature in legno e che conferisce a tutto l’ambiente un mood giovane e divertente. Le dimensioni ridotte degli spazi sono state occasione di una forte collaborazione tra architetto e falegnameria: un progetto dallo spirito sartoriale interamente su misura nel quale la parete attrezzata del soggiorno funge anche da parete divisoria con la zona notte e la parete in cui si innesta la scala che porta al letto soppalcato ingloba l’ingresso al disimpegno e al bagno. Infine, l’appoggio del tavolo sul mobile contenitore fa sì che esso possa essere spostato a seconda della esigenze. La luce naturale proveniente dalle aperture sul quartiere di San Benedetto viene amplificata dalla scelta dei materiali e dei colori. Le pareti di un grigio tenue lievemente scaldato da componenti terra donano profondità agli arredi bianchi e il pavimento in parquet di bambù riscalda l’insieme. Nel bagno, la luce naturale si riflette sui rivestimenti in mosaico bianchi e neri.

Маленькая лестница с панелями на части стены – фото дизайна интерьера

1