Houzz Logo Print

Лестница в стиле ретро с перилами из смешанных материалов – фото дизайна интерьера

Mid-Century Modern Addition
Mid-Century Modern Addition
udvari-solner design companyudvari-solner design company
quinnpaskus.com (photographer)
Идея дизайна: п-образная лестница среднего размера в стиле ретро с деревянными ступенями, крашенными деревянными подступенками и перилами из смешанных материалов
Mid-Century Revival
Mid-Century Revival
My House Design/Build/TeamMy House Design/Build/Team
My House Design/Build Team | www.myhousedesignbuild.com | 604-694-6873 | Duy Nguyen Photography -------------------------------------------------------Right from the beginning it was evident that this Coquitlam Renovation was unique. It’s first impression was memorable as immediately after entering the front door, just past the dining table, there was a tree growing in the middle of home! Upon further inspection of the space it became apparent that this home had undergone several alterations during its lifetime... We knew we wanted to transform this central space to be the focal point. The home’s design became based around the atrium and its tile ‘splash’. Other materials in this space that add to this effect are the 3D angular mouldings which flow from the glass ceiling to the floor. As well as the colour variation in the hexagon tile, radiating from light in the center to dark around the perimeter. These high contrast tiles not only draw your eye to the center of the atrium but the flush transition between the tiles and hardwood help connect the atrium with the rest of the home.
Park Slope Modern Row House
Park Slope Modern Row House
The Brooklyn StudioThe Brooklyn Studio
This residence was a complete gut renovation of a 4-story row house in Park Slope, and included a new rear extension and penthouse addition. The owners wished to create a warm, family home using a modern language that would act as a clean canvas to feature rich textiles and items from their world travels. As with most Brooklyn row houses, the existing house suffered from a lack of natural light and connection to exterior spaces, an issue that Principal Brendan Coburn is acutely aware of from his experience re-imagining historic structures in the New York area. The resulting architecture is designed around moments featuring natural light and views to the exterior, of both the private garden and the sky, throughout the house, and a stripped-down language of detailing and finishes allows for the concept of the modern-natural to shine. Upon entering the home, the kitchen and dining space draw you in with views beyond through the large glazed opening at the rear of the house. An extension was built to allow for a large sunken living room that provides a family gathering space connected to the kitchen and dining room, but remains distinctly separate, with a strong visual connection to the rear garden. The open sculptural stair tower was designed to function like that of a traditional row house stair, but with a smaller footprint. By extending it up past the original roof level into the new penthouse, the stair becomes an atmospheric shaft for the spaces surrounding the core. All types of weather – sunshine, rain, lightning, can be sensed throughout the home through this unifying vertical environment. The stair space also strives to foster family communication, making open living spaces visible between floors. At the upper-most level, a free-form bench sits suspended over the stair, just by the new roof deck, which provides at-ease entertaining. Oak was used throughout the home as a unifying material element. As one travels upwards within the house, the oak finishes are bleached to further degrees as a nod to how light enters the home. The owners worked with CWB to add their own personality to the project. The meter of a white oak and blackened steel stair screen was designed by the family to read “I love you” in Morse Code, and tile was selected throughout to reference places that hold special significance to the family. To support the owners’ comfort, the architectural design engages passive house technologies to reduce energy use, while increasing air quality within the home – a strategy which aims to respect the environment while providing a refuge from the harsh elements of urban living. This project was published by Wendy Goodman as her Space of the Week, part of New York Magazine’s Design Hunting on The Cut. Photography by Kevin Kunstadt
83_Blonde Wood Stairway with Sleek Horizontal-Metal Balustrade, Springfield VA 2
83_Blonde Wood Stairway with Sleek Horizontal-Metal Balustrade, Springfield VA 2
Century Stair CompanyCentury Stair Company
Placed in a central corner in this beautiful home, this u-shape staircase with light color wood treads and hand rails features a horizontal-sleek black rod railing that not only protects its occupants, it also provides visual flow and invites owners and guests to visit bottom and upper levels. CSC © 1976-2020 Century Stair Company. All rights reserved.
Sandy Springs House
Sandy Springs House
Philip Babb ArchitectPhilip Babb Architect
Stairway. John Clemmer Photography
Свежая идея для дизайна: п-образная бетонная лестница среднего размера в стиле ретро с бетонными ступенями и перилами из смешанных материалов - отличное фото интерьера
Classic Urban
Classic Urban
Vernon WentzVernon Wentz
This is a wonderful mid century modern with the perfect color mix of furniture and accessories. Built by Classic Urban Homes Photography by Vernon Wentz of Ad Imagery
The New Traditional
The New Traditional
Blue Heron Signature HomesBlue Heron Signature Homes
Designed and built by Terramor Homes in Raleigh, NC. After walking up the light-filled and impressive staircase, the drama is again subdued with simple and homey comfort. The beautiful, walnut distressed hardwoods carry throughout the well-lit, upstairs hall of family photo filled walls, down to an open loft, accessible to each child’s bedroom complete with 2 desk work spaces, plenty of cabinetry for school and art supplies and shelves for the family book collection. It is the perfect casual work-space every age. Photography: M. Eric Honeycutt
Nutana Renovation
Nutana Renovation
Fresco Interiors Design Group IncFresco Interiors Design Group Inc
На фото: прямая лестница среднего размера в стиле ретро с деревянными ступенями и перилами из смешанных материалов
Golden Valley Mid-Century Modern
Golden Valley Mid-Century Modern
Strand DesignStrand Design
Источник вдохновения для домашнего уюта: лестница в стиле ретро с деревянными ступенями, перилами из смешанных материалов и деревянными стенами без подступенок
Lichtdurchflutetes Treppenhaus
Lichtdurchflutetes Treppenhaus
Franz Wörndl Zimmerei e.K.Franz Wörndl Zimmerei e.K.
Offenes und helles Treppenhaus mit Blick auf die Berge
На фото: большая угловая лестница в стиле ретро с крашенными деревянными ступенями и перилами из смешанных материалов без подступенок
Cable railing IR
Cable railing IR
Portland Stair CompanyPortland Stair Company
Cable support post. Portland Stair Company
На фото: большая п-образная лестница в стиле ретро с деревянными ступенями и перилами из смешанных материалов без подступенок с
Descendant House
Descendant House
MF ArchitectureMF Architecture
Идея дизайна: лестница в стиле ретро с деревянными ступенями, перилами из смешанных материалов, панелями на части стены и кладовкой или шкафом под ней без подступенок
Stainess Steel and Maple Wood Railing
Stainess Steel and Maple Wood Railing
Apple Tree Homes IncApple Tree Homes Inc
Beautiful contrast with stainless steel horizontal railing with maple wood handrail.
Идея дизайна: деревянная лестница в стиле ретро с деревянными ступенями и перилами из смешанных материалов
Balcones
Balcones
Soledad Builders, LLCSoledad Builders, LLC
The design for the handrail is based on the railing found in the original home. Custom steel railing is capped with a custom white oak handrail.
На фото: большая лестница на больцах в стиле ретро с деревянными ступенями, перилами из смешанных материалов и панелями на части стены без подступенок с
Custom Seattle Residence
Custom Seattle Residence
Wascha StudiosWascha Studios
Think of an umbrella. The metal spines start at a central point and flare outwards towards a stiffened fabric edge. At that taut outer edge sit the faceted walls of glass. The metal umbrella spines are the mammoth steel beams seen in the photos supporting the house and radiate back to a central point. That central point is a curved steel and glass staircase stretched like a long slinky up through all three floors and wraps around a cylindrical teak elevator.
Sarasota Custom Home- Frank Lloyd  Wright Mid-Century Home
Sarasota Custom Home- Frank Lloyd Wright Mid-Century Home
Nautilus HomesNautilus Homes
This is a home that was designed around the property. With views in every direction from the master suite and almost everywhere else in the home. The home was designed by local architect Randy Sample and the interior architecture was designed by Maurice Jennings Architecture, a disciple of E. Fay Jones. New Construction of a 4,400 sf custom home in the Southbay Neighborhood of Osprey, FL, just south of Sarasota. Photo - Ricky Perrone
FAIRFIELD GLENCOE
FAIRFIELD GLENCOE
bgoDesignsbgoDesigns
Стильный дизайн: изогнутая лестница в стиле ретро с ступенями с ковровым покрытием и перилами из смешанных материалов без подступенок - последний тренд
Cable railing IR
Cable railing IR
Portland Stair CompanyPortland Stair Company
Metal cable post. Portland Stair Company
Пример оригинального дизайна: большая п-образная лестница в стиле ретро с деревянными ступенями и перилами из смешанных материалов без подступенок
Park Slope Modern Row House
Park Slope Modern Row House
The Brooklyn StudioThe Brooklyn Studio
This residence was a complete gut renovation of a 4-story row house in Park Slope, and included a new rear extension and penthouse addition. The owners wished to create a warm, family home using a modern language that would act as a clean canvas to feature rich textiles and items from their world travels. As with most Brooklyn row houses, the existing house suffered from a lack of natural light and connection to exterior spaces, an issue that Principal Brendan Coburn is acutely aware of from his experience re-imagining historic structures in the New York area. The resulting architecture is designed around moments featuring natural light and views to the exterior, of both the private garden and the sky, throughout the house, and a stripped-down language of detailing and finishes allows for the concept of the modern-natural to shine. Upon entering the home, the kitchen and dining space draw you in with views beyond through the large glazed opening at the rear of the house. An extension was built to allow for a large sunken living room that provides a family gathering space connected to the kitchen and dining room, but remains distinctly separate, with a strong visual connection to the rear garden. The open sculptural stair tower was designed to function like that of a traditional row house stair, but with a smaller footprint. By extending it up past the original roof level into the new penthouse, the stair becomes an atmospheric shaft for the spaces surrounding the core. All types of weather – sunshine, rain, lightning, can be sensed throughout the home through this unifying vertical environment. The stair space also strives to foster family communication, making open living spaces visible between floors. At the upper-most level, a free-form bench sits suspended over the stair, just by the new roof deck, which provides at-ease entertaining. Oak was used throughout the home as a unifying material element. As one travels upwards within the house, the oak finishes are bleached to further degrees as a nod to how light enters the home. The owners worked with CWB to add their own personality to the project. The meter of a white oak and blackened steel stair screen was designed by the family to read “I love you” in Morse Code, and tile was selected throughout to reference places that hold special significance to the family. To support the owners’ comfort, the architectural design engages passive house technologies to reduce energy use, while increasing air quality within the home – a strategy which aims to respect the environment while providing a refuge from the harsh elements of urban living. This project was published by Wendy Goodman as her Space of the Week, part of New York Magazine’s Design Hunting on The Cut. Photography by Kevin Kunstadt
Dunvegan Floating
Dunvegan Floating
StairworksStairworks
This floating staircase was a different style from the usual Stairworks design. The owner wanted us to design, fabricate and install the steel and the treads, so our in-house staircase designer drew everything out. Because the owner has strong ties to China, he had everything sent away in order for the treads to be manufactured there. What made this tricky was that there wasn’t any extra material so we had to be very careful with our quantities when we were finishing the floating staircase build. The treads have LED light strips underneath as well as a high polish, which give it a beautiful finish. The only challenge is that the darker wood and higher polish can sometimes show scratches more easily. The stairs have a somewhat mid-century modern feel due to the square handrail and the Stairworks exclusive round spindle balustrade. This style of metal balustrade is one of our specialties as the fixing has been developed over the last year closely with our engineer allowing for there to be no fixings shown on the bottom of the tread while still achieving all engineering requirements.

Лестница в стиле ретро с перилами из смешанных материалов – фото дизайна интерьера

1