Houzz Logo Print

Лестница в стиле ретро без подступенок – фото дизайна интерьера

Project | Coastal Beach House
Project | Coastal Beach House
Eco Outdoor USAEco Outdoor USA
Architecture & Interiors: Studio Esteta Photography: Sean Fennessy Located in an enviable position within arm’s reach of a beach pier, the refurbishment of Coastal Beach House references the home’s coastal context and pays homage to it’s mid-century bones. “Our client’s brief sought to rejuvenate the double storey residence, whilst maintaining the existing building footprint”, explains Sarah Cosentino, director of Studio Esteta. As the orientation of the original dwelling already maximized the coastal aspect, the client engaged Studio Esteta to tailor the spatial arrangement to better accommodate their love for entertaining with minor modifications. “In response, our design seeks to be in synergy with the mid-century character that presented, emphasizing its stylistic significance to create a light-filled, serene and relaxed interior that feels wholly connected to the adjacent bay”, Sarah explains. The client’s deep appreciation of the mid-century design aesthetic also called for original details to be preserved or used as reference points in the refurbishment. Items such as the unique wall hooks were repurposed and a light, tactile palette of natural materials was adopted. The neutral backdrop allowed space for the client’s extensive collection of art and ceramics and avoided distracting from the coastal views.
White Sails Mid-Century Modern
White Sails Mid-Century Modern
Patterson Custom HomesPatterson Custom Homes
Пример оригинального дизайна: лестница на больцах в стиле ретро с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок
Mid-Century Revival
Mid-Century Revival
My House Design/Build/TeamMy House Design/Build/Team
My House Design/Build Team | www.myhousedesignbuild.com | 604-694-6873 | Duy Nguyen Photography -------------------------------------------------------Right from the beginning it was evident that this Coquitlam Renovation was unique. It’s first impression was memorable as immediately after entering the front door, just past the dining table, there was a tree growing in the middle of home! Upon further inspection of the space it became apparent that this home had undergone several alterations during its lifetime... We knew we wanted to transform this central space to be the focal point. The home’s design became based around the atrium and its tile ‘splash’. Other materials in this space that add to this effect are the 3D angular mouldings which flow from the glass ceiling to the floor. As well as the colour variation in the hexagon tile, radiating from light in the center to dark around the perimeter. These high contrast tiles not only draw your eye to the center of the atrium but the flush transition between the tiles and hardwood help connect the atrium with the rest of the home.
The Greenhills House
The Greenhills House
Turn DesignTurn Design
Living room and kitchen; entry above Built Photo
Пример оригинального дизайна: большая прямая лестница в стиле ретро с металлическими перилами без подступенок
East 9th Staircase
East 9th Staircase
Davey McEathron ArchitectureDavey McEathron Architecture
custom single stringer stair with floating wood treads and steel angle guardrail.
На фото: прямая лестница среднего размера в стиле ретро с деревянными ступенями без подступенок
Frank Lloyd Wright - shifting shores
Frank Lloyd Wright - shifting shores
Nautilus HomesNautilus Homes
This is a home that was designed around the property. With views in every direction from the master suite and almost everywhere else in the home. The home was designed by local architect Randy Sample and the interior architecture was designed by Maurice Jennings Architecture, a disciple of E. Fay Jones. New Construction of a 4,400 sf custom home in the Southbay Neighborhood of Osprey, FL, just south of Sarasota. Photo - Ricky Perrone
Midcentury Staircase
Midcentury Staircase
Свежая идея для дизайна: прямая лестница в стиле ретро с деревянными ступенями без подступенок - отличное фото интерьера
Park Slope Modern Row House
Park Slope Modern Row House
The Brooklyn StudioThe Brooklyn Studio
This residence was a complete gut renovation of a 4-story row house in Park Slope, and included a new rear extension and penthouse addition. The owners wished to create a warm, family home using a modern language that would act as a clean canvas to feature rich textiles and items from their world travels. As with most Brooklyn row houses, the existing house suffered from a lack of natural light and connection to exterior spaces, an issue that Principal Brendan Coburn is acutely aware of from his experience re-imagining historic structures in the New York area. The resulting architecture is designed around moments featuring natural light and views to the exterior, of both the private garden and the sky, throughout the house, and a stripped-down language of detailing and finishes allows for the concept of the modern-natural to shine. Upon entering the home, the kitchen and dining space draw you in with views beyond through the large glazed opening at the rear of the house. An extension was built to allow for a large sunken living room that provides a family gathering space connected to the kitchen and dining room, but remains distinctly separate, with a strong visual connection to the rear garden. The open sculptural stair tower was designed to function like that of a traditional row house stair, but with a smaller footprint. By extending it up past the original roof level into the new penthouse, the stair becomes an atmospheric shaft for the spaces surrounding the core. All types of weather – sunshine, rain, lightning, can be sensed throughout the home through this unifying vertical environment. The stair space also strives to foster family communication, making open living spaces visible between floors. At the upper-most level, a free-form bench sits suspended over the stair, just by the new roof deck, which provides at-ease entertaining. Oak was used throughout the home as a unifying material element. As one travels upwards within the house, the oak finishes are bleached to further degrees as a nod to how light enters the home. The owners worked with CWB to add their own personality to the project. The meter of a white oak and blackened steel stair screen was designed by the family to read “I love you” in Morse Code, and tile was selected throughout to reference places that hold special significance to the family. To support the owners’ comfort, the architectural design engages passive house technologies to reduce energy use, while increasing air quality within the home – a strategy which aims to respect the environment while providing a refuge from the harsh elements of urban living. This project was published by Wendy Goodman as her Space of the Week, part of New York Magazine’s Design Hunting on The Cut. Photography by Kevin Kunstadt
Somerset Renovation
Somerset Renovation
Balodemas ArchitectsBalodemas Architects
Anice Hoachlander, Hoachlander Davis Photography
Идея дизайна: прямая лестница в стиле ретро с деревянными ступенями без подступенок
Nevada City
Nevada City
Kat Alves PhotographyKat Alves Photography
Kat Alves Photography
Источник вдохновения для домашнего уюта: угловая лестница в стиле ретро с ступенями с ковровым покрытием без подступенок
木材で統一された空間にスチール階段『ObjeA』
木材で統一された空間にスチール階段『ObjeA』
カツデンアーキテック株式会社カツデンアーキテック株式会社
壁と床、段板、さらに手すりの笠木を同じテクスチャと色味で合わせ、スチールの部材だけを半艶ブラック色で外した空間づくり。 木材の空間にスチールが見事に「外し」として機能しています。 この部分以外の壁は白を基調としており、階段がある部分のみ、吹抜けの上部まで続く木材の壁としていて、お施主様の吹抜けに対する意気込みを感じます。
SALLE DE JEUX STYLE DANDY BAROQUE
SALLE DE JEUX STYLE DANDY BAROQUE
DécOsmoseDécOsmose
Monter à la mezzanine
На фото: прямая лестница в стиле ретро с металлическими ступенями, металлическими перилами и обоями на стенах без подступенок
Studio City, CA Project
Studio City, CA Project
Whoa. InteriorsWhoa. Interiors
На фото: винтовая лестница в стиле ретро с металлическими ступенями и перилами из тросов без подступенок
Woodland Ridge
Woodland Ridge
FrankFranco Architects Inc.FrankFranco Architects Inc.
На фото: п-образная лестница в стиле ретро с деревянными ступенями и металлическими перилами без подступенок
Los Feliz Residence
Los Feliz Residence
Dutton Architects Inc.Dutton Architects Inc.
A modern mid-century house in the Los Feliz neighborhood of the Hollywood Hills, this was an extensive renovation. The house was brought down to its studs, new foundations poured, and many walls and rooms relocated and resized. The aim was to improve the flow through the house, to make if feel more open and light, and connected to the outside, both literally through a new stair leading to exterior sliding doors, and through new windows along the back that open up to canyon views. photos by Undine Prohl
Cohen Residence
Cohen Residence
Abramson ArchitectsAbramson Architects
Upon entry, one is greeted by an impressive three-story atrium, accented by steel-framed glass floors and topped with pitched roof ceilings. Photo: Jim Bartsch
Mid-Century Inspiration
Mid-Century Inspiration
Morgante Wilson ArchitectsMorgante Wilson Architects
Morgante Wilson Architects incorporated natural maple dowels as a divider for this landing nook. The stairs use metal railings and walnut treads to add to the Mid Century feel of the home. Jim Tschetter Photography
Jalmia Drive
Jalmia Drive
Yoram LePair ArchitectsYoram LePair Architects
LePair Morey Studio
Пример оригинального дизайна: лестница на больцах, среднего размера в стиле ретро с деревянными ступенями без подступенок
Sugar Bowl Residence - John Maniscalco Architecture
Sugar Bowl Residence - John Maniscalco Architecture
John Maniscalco ArchitectureJohn Maniscalco Architecture
На фото: лестница в стиле ретро с деревянными ступенями без подступенок с
East Bay Home
East Bay Home
Workroom CWorkroom C
Dramatic spiral staircase in East Bay home. Photos by Eric Zepeda Studio
Пример оригинального дизайна: маленькая винтовая лестница в стиле ретро с металлическими ступенями без подступенок

Лестница в стиле ретро без подступенок – фото дизайна интерьера

1