Houzz Logo Print

Лестница с стеклянными перилами без подступенок – фото дизайна интерьера

Консольная лестница с инновационной встроенной подсветкой
Консольная лестница с инновационной встроенной подсветкой
лестницы Hokonлестницы Hokon
Идея дизайна: угловая лестница в современном стиле с стеклянными перилами без подступенок
Apartment privat park foto
Apartment privat park foto
Design RocksDesign Rocks
Стильный дизайн: п-образная лестница в современном стиле с стеклянными перилами без подступенок - последний тренд
Project Glenpark
Project Glenpark
Diana Bastone DesignsDiana Bastone Designs

Идея дизайна: угловая лестница с деревянными ступенями, стеклянными перилами и панелями на части стены без подступенок
Serenity Indian Wells luxury mansion with multi-story LED light chandelier and m
Serenity Indian Wells luxury mansion with multi-story LED light chandelier and m
Whipple Russell ArchitectsWhipple Russell Architects
Serenity Indian Wells luxury mansion with multi-story LED light chandelier and modern marble sculptures. Photo by William MacCollum.
Свежая идея для дизайна: огромная лестница на больцах в стиле модернизм с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок - отличное фото интерьера
FOATING STAIRS - Light Wood
FOATING STAIRS - Light Wood
Mastercraft Wood & HardwareMastercraft Wood & Hardware
Modern Floating staircase with light wood steps and glass railing. Custom made woodworking.
На фото: лестница на больцах, среднего размера в стиле модернизм с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок с
Private Residence Sheridan Road
Private Residence Sheridan Road
AJ Brown ImagingAJ Brown Imaging
На фото: п-образная лестница в современном стиле с стеклянными перилами без подступенок с
Pacific Heights Wurster
Pacific Heights Wurster
Ann Lowengart InteriorsAnn Lowengart Interiors
For this classic San Francisco William Wurster house, we complemented the iconic modernist architecture, urban landscape, and Bay views with contemporary silhouettes and a neutral color palette. We subtly incorporated the wife's love of all things equine and the husband's passion for sports into the interiors. The family enjoys entertaining, and the multi-level home features a gourmet kitchen, wine room, and ample areas for dining and relaxing. An elevator conveniently climbs to the top floor where a serene master suite awaits.
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville IsaacsArchitecture Saville Isaacs
Internal - Floating Staircase Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Blue Hills- Staircase
Blue Hills- Staircase
LDa Architecture & InteriorsLDa Architecture & Interiors
TEAM Architect: LDa Architecture & Interiors Interior Design: LDa Architecture & Interiors Builder: Denali Construction Landscape Architect: Michelle Crowley Landscape Architecture Photographer: Greg Premru Photography
La Jolla
La Jolla
Michele Bohbot Design and ArchitectureMichele Bohbot Design and Architecture
На фото: угловая лестница в современном стиле с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок
Byron st. Palo Alto
Byron st. Palo Alto
Green Circle Construction, Inc.Green Circle Construction, Inc.
На фото: большая п-образная лестница в современном стиле с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок
Circular Staircase Project Takeover in Marathon
Circular Staircase Project Takeover in Marathon
Bella Stairs, LLCBella Stairs, LLC
Curved glass railings and chrome stainless steel helped this space look light and airy.
Источник вдохновения для домашнего уюта: п-образная лестница среднего размера в морском стиле с стеклянными перилами и стеклянными ступенями без подступенок
Modern Beach Home Staircases
Modern Beach Home Staircases
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
Photo by Eric Roth
Свежая идея для дизайна: прямая лестница в стиле модернизм с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок - отличное фото интерьера
Wildwood - Stair
Wildwood - Stair
Giulietti Schouten Weber ArchitectsGiulietti Schouten Weber Architects
Идея дизайна: большая лестница на больцах в современном стиле с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок
Faxon
Faxon
Euroline Steel WindowsEuroline Steel Windows
Идея дизайна: угловая лестница в современном стиле с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок
Contemporary Custom Home
Contemporary Custom Home
Lochwood-Lozier Custom HomesLochwood-Lozier Custom Homes
Свежая идея для дизайна: большая п-образная лестница в современном стиле с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок - отличное фото интерьера
Bellbrook Modern
Bellbrook Modern
Springhouse Architects, LLCSpringhouse Architects, LLC
Kelly Ann Photos
Стильный дизайн: п-образная лестница среднего размера в стиле модернизм с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок - последний тренд
Spring Road
Spring Road
Two Fold InteriorsTwo Fold Interiors
www.veronicamartindesignstudio.com Photo credit: Scott Norsworthy
Свежая идея для дизайна: большая п-образная лестница в современном стиле с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок - отличное фото интерьера
BDAA National Design Awards 2019 - James Hardie Industry Partner Award
BDAA National Design Awards 2019 - James Hardie Industry Partner Award
Building Designers Association of AustraliaBuilding Designers Association of Australia
Located on a heritage-lined street in Melbourne’s Williamstown, a young family were seeking a contemporary home with ample room to grow. Benni Trajcevski of Achieve Design Group answered their call, creating the epitome of modern living concealed behind a modest façade. To achieve the long wish list including large indoor and outdoor gathering spaces to entertain family and friends, separate adult and children living and sleeping zones, and a pool suitable for year-round use, Benni has maximised every inch of the block. Seamless transitional spaces link inside with out. This flow between the indoors and outdoors is a key feature of the home, achieved through generous open floor planning and glazing. For example, large hidden sliding doors allow the pool to be closed-off for use in winter; acrylic glass panels link the pool with the sunken lounge, which includes a fire pit for year-round comfort. The inclusion of a courtyard and voids throughout create separate useable zones while maintaining the feeling of spaciousness. Orientated to the north and surrounded with floor to ceiling windows to optimise natural light, the courtyard divides the formal lounge area with the informal living area, while the first floor is divided into four separate wings for privacy and functionality. The interiors are detailed with quality materials and finishes to achieve a sleek and sophisticated aesthetic. Contrasting materials in muted tones, including tiles, steel and lightweight timbers are featured throughout. Corian and a moss green wall are unexpected features.
White Sails Mid-Century Modern
White Sails Mid-Century Modern
Patterson Custom HomesPatterson Custom Homes
Пример оригинального дизайна: лестница на больцах в стиле ретро с деревянными ступенями и стеклянными перилами без подступенок

Лестница с стеклянными перилами без подступенок – фото дизайна интерьера

1