Houzz Logo Print

Кухня-гостиная: освещение – фото дизайна интерьера

Дом с потайной лестницейДом с потайной лестницей
goro_dagoro_da
На фото: большая угловая кухня-гостиная в белых тонах с отделкой деревом: освещение в современном стиле с врезной мойкой, фасадами разных видов, светлыми деревянными фасадами, мраморной столешницей, белым фартуком, фартуком из мрамора, белой техникой, полом из керамогранита, островом, белым полом, белой столешницей и деревянным потолком
Award Winning Mid-Century Modern Deck HouseAward Winning Mid-Century Modern Deck House
The Design GalleryThe Design Gallery
This view shows the play of the different wood tones throughout the space. The different woods keep the eye moving and draw you into the inviting space. We love the classic Cherner counter stools. The nostalgic pendants create some fun and add sculptural interest. All track lighting was replaced and expanded by cutting through beams to create good task lighting for all kitchen surfaces.
Myrtle HouseMyrtle House
Regarding DesignRegarding Design
Built in the iconic neighborhood of Mount Curve, just blocks from the lakes, Walker Art Museum, and restaurants, this is city living at its best. Myrtle House is a design-build collaboration with Hage Homes and Regarding Design with expertise in Southern-inspired architecture and gracious interiors. With a charming Tudor exterior and modern interior layout, this house is perfect for all ages.
Autonomi in 60 mq: Casa, Ufficio, Palestra, CinemaAutonomi in 60 mq: Casa, Ufficio, Palestra, Cinema
LiadesignLiadesign
Liadesign
Стильный дизайн: маленькая прямая, серо-белая кухня-гостиная: освещение в стиле лофт с одинарной мойкой, плоскими фасадами, черными фасадами, деревянной столешницей, белым фартуком, фартуком из плитки кабанчик, черной техникой, светлым паркетным полом и многоуровневым потолком без острова - последний тренд
James & Anna - Holbrook, HorshamJames & Anna - Holbrook, Horsham
The Kitchen StoreThe Kitchen Store
SOMETIMES, A CLASSIC DESIGN IS ALL YOU NEED FOR AN OPEN-PLAN SPACE THAT WORKS FOR THE WHOLE FAMILY. This client wanted to extend their existing space to create an open plan kitchen where the whole family could spend time together. To meet this brief, we used the beautiful Shelford from our British kitchen range, with shaker doors in Inkwell Blue and Light Grey. The stunning kitchen island added the wow factor to this design, where the sink was located and also some beautiful oak shelving to house books and accessories. We used quartz composite worktops in Ice Branco throughout, Blanco sink and taps, and completed the space with AEG built-in and integrated appliances. We also created a functional utility room, which complemented the main kitchen design.
Tottenham kitchen renovationTottenham kitchen renovation
Patience Designs Studio LtdPatience Designs Studio Ltd
Источник вдохновения для домашнего уюта: кухня-гостиная среднего размера: освещение в современном стиле с врезной мойкой, плоскими фасадами, серыми фасадами, столешницей из кварцита, белым фартуком, черной техникой, полом из цементной плитки, островом, серым полом, белой столешницей и балками на потолке
Ultramodern German Kitchen in Findon Valley, West SussexUltramodern German Kitchen in Findon Valley, West Sussex
Alexander KitchensAlexander Kitchens
Ultramodern German Kitchen in Findon Valley, West Sussex Our contracts team make the most of a wonderful open plan space with an ultramodern kitchen design & theme. The Brief For this kitchen project in Findon Valley a truly unique design was required. With this property recently extensively renovated, a vast ground floor space required a minimalist kitchen theme to suit the style of this client. A key desirable was a link between the outdoors and the kitchen space, completely level flooring in this room meant that when bi-fold doors were peeled back the kitchen could function as an extension of this sunny garden. Throughout, personal inclusions and elements have been incorporated to suit this client. Design Elements To achieve the brief of this project designer Sarah from our contracts team conjured a design that utilised a huge bank of units across the back wall of this space. This provided the client with vast storage and also meant no wall units had to be used at the client’s request. Further storage, seating and space for appliances is provided across a huge 4.6-meter island. To suit the open plan style of this project, contemporary German furniture has been used from premium supplier Nobilia. The chosen finish of Slate Grey compliments modern accents used elsewhere in the property, with a dark handleless rail also contributing to the theme. Special Inclusions An important element was a minimalist and uncluttered feel throughout. To achieve this plentiful storage and custom pull-out platforms for small appliances have been utilised to minimise worktop clutter. A key part of this design was also the high-performance appliances specified. Within furniture a Neff combination microwave, Neff compact steam oven and two Neff Slide & Hide ovens feature, in addition to two warming drawers beneath ovens. Across the island space, a Bora Pure venting hob is used to remove the need for an overhead extractor – with a Quooker boiling tap also fitted. Project Highlight The undoubtable highlight of this project is the 4.6 metre island – fabricated with seamless Corian work surfaces in an Arrow Root finish. On each end of the island a waterfall edge has been included, with seating and ambient lighting nice additions to this space. The End Result The result of this project is a wonderful open plan kitchen design that incorporates several great features that have been personalised to suit this client’s brief. This project was undertaken by our contract kitchen team. Whether you are a property developer or are looking to renovate your own home, consult our expert designers to see how we can design your dream space. To arrange an appointment visit a showroom or book an appointment now.
Warm Luxury Walnut Kitchen in DenhamWarm Luxury Walnut Kitchen in Denham
Vogue KitchensVogue Kitchens
This luxury kitchen was designed for our clients based in Denham, West London. Tall ceiling high dark walnut units are designed across the outer of the kitchen. A stand out island takes centre stage with Siemens gas and induction hobs for cooking and space to fit up to 6 people. A pop up socket with plug and usb power is cleverly hidden within the worktop, allowing easy access to use worktop appliances or laptops when working from home. Beautifully lit brass shelves are incorporate into the design and match the warm brown and gold colour veins in the worktop. The kitchen features a bespoke hidden pantry and bar with carbon grey internal units. Appliances used through out the kitchen include, Siemens, Falmac and Quooker.
The Heath – RadlettThe Heath – Radlett
Audus KitchensAudus Kitchens
This wow-factor kitchen is the Nobilia Riva Slate Grey with stainless steel recessed handles. The client wanted a stunning showstopping kitchen and teamed with this impressive Orinoco Granite worktop; this design commands attention. The family like to cook and entertain, so we selected top-of-the-range appliances, including a Siemens oven, a Bora hob, Blanco sink, and Quooker hot water tap.
Framework HouseFramework House
Amos Goldreich ArchitectureAmos Goldreich Architecture
Amos Goldreich Architecture has completed an asymmetric brick extension that celebrates light and modern life for a young family in North London. The new layout gives the family distinct kitchen, dining and relaxation zones, and views to the large rear garden from numerous angles within the home. The owners wanted to update the property in a way that would maximise the available space and reconnect different areas while leaving them clearly defined. Rather than building the common, open box extension, Amos Goldreich Architecture created distinctly separate yet connected spaces both externally and internally using an asymmetric form united by pale white bricks. Previously the rear plan of the house was divided into a kitchen, dining room and conservatory. The kitchen and dining room were very dark; the kitchen was incredibly narrow and the late 90’s UPVC conservatory was thermally inefficient. Bringing in natural light and creating views into the garden where the clients’ children often spend time playing were both important elements of the brief. Amos Goldreich Architecture designed a large X by X metre box window in the centre of the sitting room that offers views from both the sitting area and dining table, meaning the clients can keep an eye on the children while working or relaxing. Amos Goldreich Architecture enlivened and lightened the home by working with materials that encourage the diffusion of light throughout the spaces. Exposed timber rafters create a clever shelving screen, functioning both as open storage and a permeable room divider to maintain the connection between the sitting area and kitchen. A deep blue kitchen with plywood handle detailing creates balance and contrast against the light tones of the pale timber and white walls. The new extension is clad in white bricks which help to bounce light around the new interiors, emphasise the freshness and newness, and create a clear, distinct separation from the existing part of the late Victorian semi-detached London home. Brick continues to make an impact in the patio area where Amos Goldreich Architecture chose to use Stone Grey brick pavers for their muted tones and durability. A sedum roof spans the entire extension giving a beautiful view from the first floor bedrooms. The sedum roof also acts to encourage biodiversity and collect rainwater. Continues Amos Goldreich, Director of Amos Goldreich Architecture says: “The Framework House was a fantastic project to work on with our clients. We thought carefully about the space planning to ensure we met the brief for distinct zones, while also keeping a connection to the outdoors and others in the space. “The materials of the project also had to marry with the new plan. We chose to keep the interiors fresh, calm, and clean so our clients could adapt their future interior design choices easily without the need to renovate the space again.” Clients, Tom and Jennifer Allen say: “I couldn’t have envisioned having a space like this. It has completely changed the way we live as a family for the better. We are more connected, yet also have our own spaces to work, eat, play, learn and relax.” “The extension has had an impact on the entire house. When our son looks out of his window on the first floor, he sees a beautiful planted roof that merges with the garden.”
Teddington ExtensionTeddington Extension
Simon Kennedy Architectural PhotographySimon Kennedy Architectural Photography
From the architect's description: "This grand detached period property in Teddington suffered from a lack of connectivity with the rear garden as well as a cramped kitchen and poorly lit living spaces. Replacing the original modest gable end rear extension a collection of new intersecting volumes contain a generous open plan space accommodating a new kitchen, dining area and snug. The existing side return lean-to has also been replaced with a large utility space that boasts full height integrated storage and a new WC. Taking every opportunity to harness natural light from its east facing orientation an assortment of glazing features including a clearstory window, glazed kitchen splashback, glazed corner window and two roof lights have been carefully positioned to ensure every elevation of the new extension is suitably equipped to capture daylight. Careful detailing of the recycled bricks from the old extension with new European Larch cladding provide crisply defined apertures containing new expansive full height minimally-framed sliding doors opening up the rear elevation onto a new raised patio space."
Barham RoadBarham Road
Granit Architects + InteriorsGranit Architects + Interiors
Источник вдохновения для домашнего уюта: угловая, серо-белая кухня-гостиная среднего размера: освещение в современном стиле с накладной мойкой, фасадами с утопленной филенкой, черными фасадами, мраморной столешницей, белым фартуком, фартуком из каменной плитки, черной техникой, светлым паркетным полом, островом, коричневым полом, белой столешницей и балками на потолке
Cochrane StreetCochrane Street
Finesse ProjectsFinesse Projects
Kitchen in Paddington home with white benchtops, timber flooring, white marbled splashback. Contrasting black chairs with clear hanging lights.
Пример оригинального дизайна: большая прямая, серо-белая кухня-гостиная: освещение в стиле модернизм с врезной мойкой, плоскими фасадами, белыми фасадами, белым фартуком, техникой из нержавеющей стали, островом, коричневым полом, белой столешницей, столешницей из ламината, фартуком из мрамора и светлым паркетным полом
Ultra Modern Luxury OasisUltra Modern Luxury Oasis
Regal Construction & Remodeling Inc.Regal Construction & Remodeling Inc.
Пример оригинального дизайна: большая угловая кухня-гостиная со шкафом над холодильником: освещение в современном стиле с плоскими фасадами, белыми фасадами, черным фартуком, фартуком из каменной плиты, техникой под мебельный фасад, бетонным полом, островом, серым полом, черной столешницей, врезной мойкой и столешницей из талькохлорита
MoermanMoerman
BCK InteriorsBCK Interiors
Range used: Pronorm Y-Line – Black Ultra Matt Lacquer Worktop used & supplier: Compac Black Ice Max Quartz Appliances used: Siemens appliances & Caple Wine cooler Any additional info (tiles/storage/special request etc): Sensio Lighting, Pronorm Pocket door bar area Clients Objective: More open plan sociable space. Practical storage
Autonomi in 60 mq: Casa, Ufficio, Palestra, CinemaAutonomi in 60 mq: Casa, Ufficio, Palestra, Cinema
LiadesignLiadesign
Liadesign
Свежая идея для дизайна: маленькая прямая, серо-белая кухня-гостиная: освещение в стиле лофт с одинарной мойкой, плоскими фасадами, черными фасадами, деревянной столешницей, белым фартуком, фартуком из плитки кабанчик, черной техникой, светлым паркетным полом и многоуровневым потолком без острова - отличное фото интерьера
kitchen remodeling!kitchen remodeling!
Kyra ConstructionKyra Construction
Стильный дизайн: большая угловая кухня-гостиная со шкафом над холодильником: освещение в стиле неоклассика (современная классика) с врезной мойкой, фасадами в стиле шейкер, белыми фасадами, зеленым фартуком, техникой из нержавеющей стали, паркетным полом среднего тона, островом, коричневым полом, серой столешницей, балками на потолке, сводчатым потолком, гранитной столешницей, фартуком из плитки кабанчик и двухцветным гарнитуром - последний тренд
Myrtle HouseMyrtle House
Regarding DesignRegarding Design
Built in the iconic neighborhood of Mount Curve, just blocks from the lakes, Walker Art Museum, and restaurants, this is city living at its best. Myrtle House is a design-build collaboration with Hage Homes and Regarding Design with expertise in Southern-inspired architecture and gracious interiors. With a charming Tudor exterior and modern interior layout, this house is perfect for all ages.
Ultra Modern Steel Kitchen in St AlbansUltra Modern Steel Kitchen in St Albans
Audus KitchensAudus Kitchens
This stunning modern kitchen on Sandridgebury Lane, St Albans is the perfect example of form meeting function. The client wanted an ultra-modern kitchen that would be able to accommodate their large family and their love of entertaining. They wanted an almost commercial and industrial feel to the space, and they definitely achieved that goal with this striking scheme. The sleek lines and monochromatic palette create a chic and elegant aesthetic, while the brushed steel surfaces and high-end appliances give the space a contemporary feel. We used a combination of brushed steel reproduction and lacquered laminate for the cabinets and a Dekton Domoos in matt graphite. The luxury appliances are from Siemens, Blanco, and Quooker, and they were chosen for their quality and ability to meet a busy family's demands. This kitchen is truly a work of art and is sure to be the centre of many happy memories for years to come.
Ultramodern German Kitchen in Findon Valley, West SussexUltramodern German Kitchen in Findon Valley, West Sussex
Alexander KitchensAlexander Kitchens
Ultramodern German Kitchen in Findon Valley, West Sussex Our contracts team make the most of a wonderful open plan space with an ultramodern kitchen design & theme. The Brief For this kitchen project in Findon Valley a truly unique design was required. With this property recently extensively renovated, a vast ground floor space required a minimalist kitchen theme to suit the style of this client. A key desirable was a link between the outdoors and the kitchen space, completely level flooring in this room meant that when bi-fold doors were peeled back the kitchen could function as an extension of this sunny garden. Throughout, personal inclusions and elements have been incorporated to suit this client. Design Elements To achieve the brief of this project designer Sarah from our contracts team conjured a design that utilised a huge bank of units across the back wall of this space. This provided the client with vast storage and also meant no wall units had to be used at the client’s request. Further storage, seating and space for appliances is provided across a huge 4.6-meter island. To suit the open plan style of this project, contemporary German furniture has been used from premium supplier Nobilia. The chosen finish of Slate Grey compliments modern accents used elsewhere in the property, with a dark handleless rail also contributing to the theme. Special Inclusions An important element was a minimalist and uncluttered feel throughout. To achieve this plentiful storage and custom pull-out platforms for small appliances have been utilised to minimise worktop clutter. A key part of this design was also the high-performance appliances specified. Within furniture a Neff combination microwave, Neff compact steam oven and two Neff Slide & Hide ovens feature, in addition to two warming drawers beneath ovens. Across the island space, a Bora Pure venting hob is used to remove the need for an overhead extractor – with a Quooker boiling tap also fitted. Project Highlight The undoubtable highlight of this project is the 4.6 metre island – fabricated with seamless Corian work surfaces in an Arrow Root finish. On each end of the island a waterfall edge has been included, with seating and ambient lighting nice additions to this space. The End Result The result of this project is a wonderful open plan kitchen design that incorporates several great features that have been personalised to suit this client’s brief. This project was undertaken by our contract kitchen team. Whether you are a property developer or are looking to renovate your own home, consult our expert designers to see how we can design your dream space. To arrange an appointment visit a showroom or book an appointment now.

Кухня-гостиная: освещение – фото дизайна интерьера

1