1. Гостиная
  2. Материал напольного покрытия: Бетон

Гостиная с бетонным полом – фото дизайна интерьера

Реализация проекта однокомнатной квартиры ЖК Среда.  Project one-room apartment
Реализация проекта однокомнатной квартиры ЖК Среда. Project one-room apartment
Бриммер Татьяна
Заказчик пришел с запросом на функциональный лофт с изолированной спальней, полноценной кухней и гостевой зоной. Но идея сместить акцент индустриальности в сторону уюта в городском оформлении показалась ему интересной. The customer came with a request for a functional loft with an isolated bedroom, a full kitchen and a guest area. But the idea to shift the focus of industrialism towards coziness in urban design seemed interesting to him.
5th Street Residence
5th Street Residence
Electric Bowery
Источник вдохновения для домашнего уюта: гостиная комната в современном стиле с белыми стенами, бетонным полом и серым полом
Levin Residence
Levin Residence
Ibarra Rosano Design Architects
bill timmerman
Стильный дизайн: открытая гостиная комната в стиле модернизм с белыми стенами, горизонтальным камином, бетонным полом и телевизором на стене - последний тренд
Contemporary Sitting Room, Foyer and buffet
Contemporary Sitting Room, Foyer and buffet
Dettaglio Interior Design
Inckx
Свежая идея для дизайна: большая парадная гостиная комната в стиле неоклассика (современная классика) с синими стенами, бетонным полом, серым полом и акцентной стеной - отличное фото интерьера
Mountain Modern
Mountain Modern
Pearson Design Group
На фото: огромная открытая гостиная комната в современном стиле с бежевыми стенами, бетонным полом, двусторонним камином, фасадом камина из камня, отдельно стоящим телевизором и ковром на полу
Tom's House - Jack's Point
Tom's House - Jack's Point
Anna-Marie Chin Architects Ltd
David Straight
Стильный дизайн: маленькая открытая гостиная комната в скандинавском стиле с бетонным полом и печью-буржуйкой - последний тренд
Sunnyland Residence
Sunnyland Residence
Rosewood Custom Builders
Jenn Baker
Пример оригинального дизайна: большая открытая гостиная комната в стиле лофт с серыми стенами, бетонным полом, горизонтальным камином, фасадом камина из кирпича, телевизором на стене и серым полом
Bee Cave New Build
Bee Cave New Build
Laura Burton Interiors
An Indoor Lady
Стильный дизайн: открытая гостиная комната среднего размера в современном стиле с серыми стенами, бетонным полом, двусторонним камином, телевизором на стене и фасадом камина из плитки - последний тренд
Modern Living Room
Modern Living Room
West Elm UK
Стильный дизайн: открытая гостиная комната среднего размера в современном стиле с серыми стенами, бетонным полом и коричневым диваном без камина - последний тренд
Yerger Residence
Yerger Residence
Chen + Suchart Studio
The hallway opens up to the open space of the living area. Marble, polished wenge millwork, steel cabinets, and terrazzo floors contrast the exterior material palette. Bill Timmerman - Timmerman Photography
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville Isaacs
Interior - Living Room and Dining Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Mountain Modern Digs
Mountain Modern Digs
Ward-Young Architecture & Planning - Truckee, CA
photo by Mariko Reed
На фото: гостиная комната в современном стиле с бетонным полом с
Bosque Residence
Bosque Residence
Equiterra Regenerative Design
Patrick Coulie
Свежая идея для дизайна: большая открытая гостиная комната в современном стиле с бежевыми стенами, бетонным полом, стандартным камином, фасадом камина из камня и синим диваном без телевизора - отличное фото интерьера
Whidbey Island Farmhouse
Whidbey Island Farmhouse
Dovetail General Contractors
Стильный дизайн: открытая гостиная комната в стиле модернизм с бетонным полом, стандартным камином, фасадом камина из каменной кладки, серым полом и деревянным потолком - последний тренд
Northwest Retreat
Northwest Retreat
Scott Allen Architecture
Main living, dining and kitchen space. Entry is through opening on right. Rumford fireplace, steel beam ceiling with wood, concrete floor.
На фото: большая открытая гостиная комната в современном стиле с бежевыми стенами, бетонным полом, стандартным камином и фасадом камина из бетона с
Auburn Residence
Auburn Residence
User
Galina Coada Photography
На фото: изолированный домашний кинотеатр в современном стиле с черными стенами, бетонным полом, серым полом и телевизором на стене
Off Grid Mountain Container Home
Off Grid Mountain Container Home
Tomecek Studio Architecture
Photography by Braden Gunem Project by Studio H:T principal in charge Brad Tomecek (now with Tomecek Studio Architecture). This project questions the need for excessive space and challenges occupants to be efficient. Two shipping containers saddlebag a taller common space that connects local rock outcroppings to the expansive mountain ridge views. The containers house sleeping and work functions while the center space provides entry, dining, living and a loft above. The loft deck invites easy camping as the platform bed rolls between interior and exterior. The project is planned to be off-the-grid using solar orientation, passive cooling, green roofs, pellet stove heating and photovoltaics to create electricity.
Josh Wynne Construction
Josh Wynne Construction
Josh Wynne Construction
Polished concrete floors. Exposed cypress timber beam ceiling. Big Ass Fan. Accordian doors. Indoor/outdoor design. Exposed HVAC duct work. Great room design. LEED Platinum home. Photos by Matt McCorteney.
Mazama House
Mazama House
FINNE Architects
The Mazama house is located in the Methow Valley of Washington State, a secluded mountain valley on the eastern edge of the North Cascades, about 200 miles northeast of Seattle. The house has been carefully placed in a copse of trees at the easterly end of a large meadow. Two major building volumes indicate the house organization. A grounded 2-story bedroom wing anchors a raised living pavilion that is lifted off the ground by a series of exposed steel columns. Seen from the access road, the large meadow in front of the house continues right under the main living space, making the living pavilion into a kind of bridge structure spanning over the meadow grass, with the house touching the ground lightly on six steel columns. The raised floor level provides enhanced views as well as keeping the main living level well above the 3-4 feet of winter snow accumulation that is typical for the upper Methow Valley. To further emphasize the idea of lightness, the exposed wood structure of the living pavilion roof changes pitch along its length, so the roof warps upward at each end. The interior exposed wood beams appear like an unfolding fan as the roof pitch changes. The main interior bearing columns are steel with a tapered “V”-shape, recalling the lightness of a dancer. The house reflects the continuing FINNE investigation into the idea of crafted modernism, with cast bronze inserts at the front door, variegated laser-cut steel railing panels, a curvilinear cast-glass kitchen counter, waterjet-cut aluminum light fixtures, and many custom furniture pieces. The house interior has been designed to be completely integral with the exterior. The living pavilion contains more than twelve pieces of custom furniture and lighting, creating a totality of the designed environment that recalls the idea of Gesamtkunstverk, as seen in the work of Josef Hoffman and the Viennese Secessionist movement in the early 20th century. The house has been designed from the start as a sustainable structure, with 40% higher insulation values than required by code, radiant concrete slab heating, efficient natural ventilation, large amounts of natural lighting, water-conserving plumbing fixtures, and locally sourced materials. Windows have high-performance LowE insulated glazing and are equipped with concealed shades. A radiant hydronic heat system with exposed concrete floors allows lower operating temperatures and higher occupant comfort levels. The concrete slabs conserve heat and provide great warmth and comfort for the feet. Deep roof overhangs, built-in shades and high operating clerestory windows are used to reduce heat gain in summer months. During the winter, the lower sun angle is able to penetrate into living spaces and passively warm the exposed concrete floor. Low VOC paints and stains have been used throughout the house. The high level of craft evident in the house reflects another key principle of sustainable design: build it well and make it last for many years! Photo by Benjamin Benschneider
Ladera Norte
Ladera Norte
Sarah Stacey Interior Design
Photo by Molly Culver
Стильный дизайн: гостиная комната среднего размера в стиле модернизм с бетонным полом, фасадом камина из металла и ковром на полу - последний тренд

Гостиная с бетонным полом – фото дизайна интерьера

1