Houzz Logo Print

Гостиная комната с фасадом камина из бетона – фото дизайна интерьера

Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
UserUser
This modern farmhouse located outside of Spokane, Washington, creates a prominent focal point among the landscape of rolling plains. The composition of the home is dominated by three steep gable rooflines linked together by a central spine. This unique design evokes a sense of expansion and contraction from one space to the next. Vertical cedar siding, poured concrete, and zinc gray metal elements clad the modern farmhouse, which, combined with a shop that has the aesthetic of a weathered barn, creates a sense of modernity that remains rooted to the surrounding environment. The Glo double pane A5 Series windows and doors were selected for the project because of their sleek, modern aesthetic and advanced thermal technology over traditional aluminum windows. High performance spacers, low iron glass, larger continuous thermal breaks, and multiple air seals allows the A5 Series to deliver high performance values and cost effective durability while remaining a sophisticated and stylish design choice. Strategically placed operable windows paired with large expanses of fixed picture windows provide natural ventilation and a visual connection to the outdoors.
Woodside House 2
Woodside House 2
Dotter & Solfjeld Architecture + DesignDotter & Solfjeld Architecture + Design
Пример оригинального дизайна: большая открытая гостиная комната в стиле ретро с белыми стенами, светлым паркетным полом, стандартным камином, фасадом камина из бетона и бежевым полом без телевизора
Family Room Fireplace & Built Ins
Family Room Fireplace & Built Ins
Great Rooms Building GroupGreat Rooms Building Group
Photo by Linda Oyama-Bryan
Идея дизайна: открытая гостиная комната среднего размера в стиле рустика с бежевыми стенами, стандартным камином, телевизором на стене, паркетным полом среднего тона, фасадом камина из бетона, коричневым полом и ковром на полу
Lake LBJ Retreat
Lake LBJ Retreat
Dick Clark + AssociatesDick Clark + Associates
Идея дизайна: большая открытая гостиная комната в современном стиле с белыми стенами, стандартным камином, бетонным полом, фасадом камина из бетона, телевизором на стене и ковром на полу
Big House on the Prairie
Big House on the Prairie
Rodwin Architecture & Skycastle HomesRodwin Architecture & Skycastle Homes
Rodwin Architecture & Skycastle Homes Location: Boulder, Colorado, USA Interior design, space planning and architectural details converge thoughtfully in this transformative project. A 15-year old, 9,000 sf. home with generic interior finishes and odd layout needed bold, modern, fun and highly functional transformation for a large bustling family. To redefine the soul of this home, texture and light were given primary consideration. Elegant contemporary finishes, a warm color palette and dramatic lighting defined modern style throughout. A cascading chandelier by Stone Lighting in the entry makes a strong entry statement. Walls were removed to allow the kitchen/great/dining room to become a vibrant social center. A minimalist design approach is the perfect backdrop for the diverse art collection. Yet, the home is still highly functional for the entire family. We added windows, fireplaces, water features, and extended the home out to an expansive patio and yard. The cavernous beige basement became an entertaining mecca, with a glowing modern wine-room, full bar, media room, arcade, billiards room and professional gym. Bathrooms were all designed with personality and craftsmanship, featuring unique tiles, floating wood vanities and striking lighting. This project was a 50/50 collaboration between Rodwin Architecture and Kimball Modern
Entertainer's Oasis
Entertainer's Oasis
Kimball Modern Design + InteriorsKimball Modern Design + Interiors
На фото: открытая гостиная комната в современном стиле с паркетным полом среднего тона, горизонтальным камином, фасадом камина из бетона, телевизором на стене и деревянным потолком с
Anderson Residence
Anderson Residence
OSMOND DESIGNSOSMOND DESIGNS
Стильный дизайн: большая открытая гостиная комната в современном стиле с серыми стенами, темным паркетным полом, горизонтальным камином, фасадом камина из бетона, телевизором на стене и коричневым полом - последний тренд
Luxurious Hamptons Home
Luxurious Hamptons Home
Cordony GroupCordony Group
Стильный дизайн: большая парадная, открытая гостиная комната в морском стиле с белыми стенами, стандартным камином, фасадом камина из бетона, темным паркетным полом, коричневым полом, многоуровневым потолком и панелями на части стены - последний тренд
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville IsaacsArchitecture Saville Isaacs
Interior - Living Room and Dining Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Concrete House
Concrete House
Matt Gibson Architecture + DesignMatt Gibson Architecture + Design
На фото: открытая, парадная гостиная комната:: освещение в стиле модернизм с белыми стенами, фасадом камина из бетона, серым полом, бетонным полом и горизонтальным камином с
28- Park City, Utah
28- Park City, Utah
Magleby ConstructionMagleby Construction
Alan Blakely
Стильный дизайн: большая открытая гостиная комната:: освещение в современном стиле с бежевыми стенами, стандартным камином, телевизором на стене, темным паркетным полом, фасадом камина из бетона и коричневым полом - последний тренд
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
MAWR DesignMAWR Design
Whittney Parkinson
Пример оригинального дизайна: большая открытая, парадная гостиная комната в стиле кантри с белыми стенами, паркетным полом среднего тона, двусторонним камином и фасадом камина из бетона
Southwestern Living Room
Southwestern Living Room
На фото: большая открытая, парадная гостиная комната в стиле фьюжн с белыми стенами, горизонтальным камином, фасадом камина из бетона, бетонным полом и серым полом без телевизора с
North Bay Residence
North Bay Residence
Prentiss Balance Wickline ArchitectsPrentiss Balance Wickline Architects
Photographer: Jay Goodrich This 2800 sf single-family home was completed in 2009. The clients desired an intimate, yet dynamic family residence that reflected the beauty of the site and the lifestyle of the San Juan Islands. The house was built to be both a place to gather for large dinners with friends and family as well as a cozy home for the couple when they are there alone. The project is located on a stunning, but cripplingly-restricted site overlooking Griffin Bay on San Juan Island. The most practical area to build was exactly where three beautiful old growth trees had already chosen to live. A prior architect, in a prior design, had proposed chopping them down and building right in the middle of the site. From our perspective, the trees were an important essence of the site and respectfully had to be preserved. As a result we squeezed the programmatic requirements, kept the clients on a square foot restriction and pressed tight against property setbacks. The delineate concept is a stone wall that sweeps from the parking to the entry, through the house and out the other side, terminating in a hook that nestles the master shower. This is the symbolic and functional shield between the public road and the private living spaces of the home owners. All the primary living spaces and the master suite are on the water side, the remaining rooms are tucked into the hill on the road side of the wall. Off-setting the solid massing of the stone walls is a pavilion which grabs the views and the light to the south, east and west. Built in a position to be hammered by the winter storms the pavilion, while light and airy in appearance and feeling, is constructed of glass, steel, stout wood timbers and doors with a stone roof and a slate floor. The glass pavilion is anchored by two concrete panel chimneys; the windows are steel framed and the exterior skin is of powder coated steel sheathing.
Netherton Residence Fireplace
Netherton Residence Fireplace
Altera Design & Remodeling, Inc.Altera Design & Remodeling, Inc.
Wanting to update the original stone-clad, wood-burning fireplace in their Family Room, the client requested a sleek new design that would match her remodeled contemporary kitchen. After removing the stone, a new energy-efficient gas insert was installed, and above it, a flat panel television. A contrasting quartz hearth and a cantilevered concrete mantle were dramatic and long-lasting touches that completed this project. Photo by: Douglas Johnson Photography
Fifth Element Concrete Splash and Fireplace Surround
Fifth Element Concrete Splash and Fireplace Surround
2Stone Designer Concrete2Stone Designer Concrete
This fireplace was designed and create by 2Stone Designer Concrete of Calgary AB. The majority of the fireplace is our "Ivory" concrete (white), and the grey tiles around the fireplace are "Graphite". The Ivory concrete consists of a wall to wall hearth as well as a tall mantle from the center to left wall, connecting back to the hearth. Fireplace and One piece concrete Back splash designed and created by 2Stone for the wonderful men of Fifth Element
A quiant and lovely home in Palm Beach Gardens with even Loveier Owners!
A quiant and lovely home in Palm Beach Gardens with even Loveier Owners!
Encore Interiors LimitedEncore Interiors Limited
This House was a true Pleasure to convert from what was a 1970's nightmare to a present day wonder of nothing but high end luxuries and amenities abound!
Mapleton
Mapleton
Harper & Company, Inc.Harper & Company, Inc.
Свежая идея для дизайна: большая открытая гостиная комната в стиле неоклассика (современная классика) с белыми стенами, светлым паркетным полом, стандартным камином, фасадом камина из бетона, скрытым телевизором, балками на потолке и панелями на части стены - отличное фото интерьера
Meant to Be(ach)
Meant to Be(ach)
GLDESIGNGLDESIGN
Стильный дизайн: большая открытая гостиная комната в морском стиле с белыми стенами, светлым паркетным полом, стандартным камином, фасадом камина из бетона, телевизором на стене, коричневым полом, балками на потолке и стенами из вагонки - последний тренд
Bright and Airy Living Room Design
Bright and Airy Living Room Design
Boxwood AvenueBoxwood Avenue
This beautiful custom home built by Bowlin Built and designed by Boxwood Avenue in the Reno Tahoe area features creamy walls painted with Benjamin Moore's Swiss Coffee and white oak custom cabinetry. With beautiful granite and marble countertops and handmade backsplash. The dark stained island creates a two-toned kitchen with lovely European oak wood flooring and a large double oven range with a custom hood above!

Гостиная комната с фасадом камина из бетона – фото дизайна интерьера

1