Houzz Logo Print
  1. Прихожая
  2. Цвет напольного покрытия: Серый

Древесного цвета прихожая с серым полом – фото дизайна интерьера

Custom Mountain Modern - Locker Room
Custom Mountain Modern - Locker Room
KBA Designs, LLCKBA Designs, LLC
Пример оригинального дизайна: тамбур в стиле рустика с серым полом
Palo Alto Custom Home
Palo Alto Custom Home
Midland Cabinet CompanyMidland Cabinet Company
Close-up of the porthole opening in a custom room divide created for a new home in Palo Alto, CA. The porthole is a one-piece, perfectly round architectural detail crafted at our millwork facility. An artful element, it also serves a practical purpose: allowing for light and providing a view of the great room beyond.
Linden Hills
Linden Hills
Locale Design BuildLocale Design Build
На фото: тамбур среднего размера с белыми стенами, полом из керамогранита и серым полом с
等々力の家
等々力の家
株式会社 結設計株式会社 結設計
玄関正面の壁にあるドアの向こうには、小さなひみつの部屋があります。 シューズクローゼットが下足入の反対側にあり、下足入は小さくしてベンチにも使えるように低くしています。土間とホールの間には式台を設けて一段の段差が大きくならないようにしています。
Идея дизайна: узкая прихожая среднего размера в стиле модернизм с белыми стенами, полом из керамогранита, одностворчатой входной дверью, входной дверью из дерева среднего тона и серым полом
Kugayama Terrace
Kugayama Terrace
株式会社横山浩介建築設計事務所株式会社横山浩介建築設計事務所
На фото: узкая прихожая в стиле модернизм с серым полом
SPINA DORSALE
SPINA DORSALE
PadiglioneBPadiglioneB
Ingresso arredo frontale, armadiatura costituita da pieni e vuoti con elementi scavati di color arancione e partizioni esterne color blu.
Идея дизайна: фойе среднего размера в современном стиле с белыми стенами, бетонным полом и серым полом
通り土間のある家
通り土間のある家
ATELIER TAMA アトリエ珠一級建築士事務所ATELIER TAMA アトリエ珠一級建築士事務所
На фото: прихожая со шкафом для обуви в восточном стиле с белыми стенами, одностворчатой входной дверью, входной дверью из дерева среднего тона и серым полом с
岩倉の家(IWAKURA HOUSE)
岩倉の家(IWAKURA HOUSE)
ALTS DESIGN OFFICE (アルツ デザイン オフィス)ALTS DESIGN OFFICE (アルツ デザイン オフィス)
余白のある家 本計画は京都市左京区にある閑静な住宅街の一角にある敷地で既存の建物を取り壊し、新たに新築する計画。周囲は、低層の住宅が立ち並んでいる。既存の建物も同計画と同じ三階建て住宅で、既存の3階部分からは、周囲が開け開放感のある景色を楽しむことができる敷地となっていた。この開放的な景色を楽しみ暮らすことのできる住宅を希望されたため、三階部分にリビングスペースを設ける計画とした。敷地北面には、山々が開け、南面は、低層の住宅街の奥に夏は花火が見える風景となっている。その景色を切り取るかのような開口部を設け、窓際にベンチをつくり外との空間を繋げている。北側の窓は、出窓としキッチンスペースの一部として使用できるように計画とした。キッチンやリビングスペースの一部が外と繋がり開放的で心地よい空間となっている。 また、今回のクライアントは、20代であり今後の家族構成は未定である、また、自宅でリモートワークを行うため、居住空間のどこにいても、心地よく仕事ができるスペースも確保する必要があった。このため、既存の住宅のように当初から個室をつくることはせずに、将来の暮らしにあわせ可変的に部屋をつくれるような余白がふんだんにある空間とした。1Fは土間空間となっており、2Fまでの吹き抜け空間いる。現状は、広場とした外部と繋がる土間空間となっており、友人やペット飼ったりと趣味として遊べ、リモートワークでゆったりした空間となった。将来的には個室をつくったりと暮らしに合わせさまざまに変化することができる計画となっている。敷地の条件や、クライアントの暮らしに合わせるように変化するできる建物はクライアントとともに成長しつづけ暮らしによりそう建物となった。
蒲郡市 清田町の家
蒲郡市 清田町の家
株式会社kotori株式会社kotori
Свежая идея для дизайна: входная дверь в восточном стиле с коричневыми стенами, бетонным полом, входной дверью из дерева среднего тона и серым полом - отличное фото интерьера
玄関
玄関
大彦株式会社大彦株式会社
На фото: прихожая со шкафом для обуви в восточном стиле с серым полом с
Balmoral House
Balmoral House
CHROFICHROFI
The Balmoral House is located within the lower north-shore suburb of Balmoral. The site presents many difficulties being wedged shaped, on the low side of the street, hemmed in by two substantial existing houses and with just half the land area of its neighbours. Where previously the site would have enjoyed the benefits of a sunny rear yard beyond the rear building alignment, this is no longer the case with the yard having been sold-off to the neighbours. Our design process has been about finding amenity where on first appearance there appears to be little. The design stems from the first key observation, that the view to Middle Harbour is better from the lower ground level due to the height of the canopy of a nearby angophora that impedes views from the first floor level. Placing the living areas on the lower ground level allowed us to exploit setback controls to build closer to the rear boundary where oblique views to the key local features of Balmoral Beach and Rocky Point Island are best. This strategy also provided the opportunity to extend these spaces into gardens and terraces to the limits of the site, maximising the sense of space of the 'living domain'. Every part of the site is utilised to create an array of connected interior and exterior spaces The planning then became about ordering these living volumes and garden spaces to maximise access to view and sunlight and to structure these to accommodate an array of social situations for our Client’s young family. At first floor level, the garage and bedrooms are composed in a linear block perpendicular to the street along the south-western to enable glimpses of district views from the street as a gesture to the public realm. Critical to the success of the house is the journey from the street down to the living areas and vice versa. A series of stairways break up the journey while the main glazed central stair is the centrepiece to the house as a light-filled piece of sculpture that hangs above a reflecting pond with pool beyond. The architecture works as a series of stacked interconnected volumes that carefully manoeuvre down the site, wrapping around to establish a secluded light-filled courtyard and terrace area on the north-eastern side. The expression is 'minimalist modern' to avoid visually complicating an already dense set of circumstances. Warm natural materials including off-form concrete, neutral bricks and blackbutt timber imbue the house with a calm quality whilst floor to ceiling glazing and large pivot and stacking doors create light-filled interiors, bringing the garden inside. In the end the design reverses the obvious strategy of an elevated living space with balcony facing the view. Rather, the outcome is a grounded compact family home sculpted around daylight, views to Balmoral and intertwined living and garden spaces that satisfy the social needs of a growing young family. Photo Credit: Katherine Lu
25 Queens
25 Queens
Young ArchitectsYoung Architects
The recessed entry follows the roof pitch, and is clad in natural cedar.
Свежая идея для дизайна: большая входная дверь в стиле рустика с бежевыми стенами, полом из известняка, одностворчатой входной дверью, входной дверью из дерева среднего тона и серым полом - отличное фото интерьера
広い土間玄関のある家
広い土間玄関のある家
新日本建設株式会社新日本建設株式会社
玄関を入ると広い土間が家を2つに分けています。一方は和室の客間。一方は家族のリビング。ストリップ階段は熟練の大工による手作り。
Источник вдохновения для домашнего уюта: прихожая со шкафом для обуви в восточном стиле с белыми стенами и серым полом
Gear Loft
Gear Loft
Johnston ArchitectsJohnston Architects
На фото: маленький тамбур в стиле рустика с серым полом, деревянными стенами, коричневыми стенами, бетонным полом, стеклянной входной дверью, сводчатым потолком и деревянным потолком
Cozy Canoe Cabin
Cozy Canoe Cabin
Cabin Architecture PLLCCabin Architecture PLLC
Rent this cabin in Grand Lake Colorado at www.GrandLakeCabinRentals.com
Пример оригинального дизайна: маленький тамбур в стиле кантри с коричневыми стенами, полом из сланца, одностворчатой входной дверью, коричневой входной дверью и серым полом
Steel Window Box used to Preserve Sight Lines in Modern Entry
Steel Window Box used to Preserve Sight Lines in Modern Entry
MAK Design + Build Inc.MAK Design + Build Inc.
На фото: большая входная дверь в стиле модернизм с коричневыми стенами, бетонным полом, двустворчатой входной дверью, серой входной дверью, серым полом и деревянными стенами
Westmoreland
Westmoreland
Stephen Moser ArchitectStephen Moser Architect
A long mudroom, with glass doors at either end, connects the new formal entry hall and the informal back hall to the kitchen.
Источник вдохновения для домашнего уюта: большая входная дверь в современном стиле с белыми стенами, полом из керамогранита, синей входной дверью и серым полом
広い土間の家
広い土間の家
株式会社KURASU株式会社KURASU
障子を開けると大空間へ お庭ともつながり美しい景色が広がる空間
На фото: прихожая в восточном стиле с серым полом
Modern
Modern
Neil Adams Construction Inc.Neil Adams Construction Inc.
Стильный дизайн: большая входная дверь в стиле модернизм с бежевыми стенами, полом из сланца, одностворчатой входной дверью, входной дверью из дерева среднего тона и серым полом - последний тренд
おうちでアウトドア
おうちでアウトドア
株式会社スタイル工房  stylekoubou株式会社スタイル工房  stylekoubou
Стильный дизайн: прихожая в стиле лофт с бетонным полом, раздвижной входной дверью и серым полом - последний тренд

Древесного цвета прихожая с серым полом – фото дизайна интерьера

1