Houzz Logo Print
  1. Гостиная
  2. Отделка стен: С любой отделкой стен

Древесного цвета гостиная с любой отделкой стен – фото дизайна интерьера

Timberframe Lake Escape
Timberframe Lake Escape
Old Hampshire Designs IncOld Hampshire Designs Inc
Built by Old Hampshire Designs, Inc. John W. Hession, Photographer
Пример оригинального дизайна: большая открытая, парадная гостиная комната в стиле рустика с светлым паркетным полом, горизонтальным камином, фасадом камина из камня, коричневыми стенами, бежевым полом и ковром на полу без телевизора
木と和紙の家
木と和紙の家
田所裕樹建築設計事務所田所裕樹建築設計事務所
写真撮影:繁田 諭
Стильный дизайн: открытая гостиная комната среднего размера с бежевыми стенами, паркетным полом среднего тона, бежевым полом, потолком с обоями и обоями на стенах - последний тренд
Caswell County Retreat
Caswell County Retreat
Ellen Cassilly ArchitectEllen Cassilly Architect
Christopher Ciccone
Идея дизайна: гостиная комната в современном стиле с бетонным полом и печью-буржуйкой
Craftsman Delight
Craftsman Delight
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
The family room is the primary living space in the home, with beautifully detailed fireplace and built-in shelving surround, as well as a complete window wall to the lush back yard. The stained glass windows and panels were designed and made by the homeowner.
House 6 - Menlo Park
House 6 - Menlo Park
Cheng DesignCheng Design
Fu-Tung Cheng, CHENG Design • Dining Space + Great Room, House 6 Concrete and Wood Home House 6, is Cheng Design’s sixth custom home project, was redesigned and constructed from top-to-bottom. The project represents a major career milestone thanks to the unique and innovative use of concrete, as this residence is one of Cheng Design’s first-ever ‘hybrid’ structures, constructed as a combination of wood and concrete. Photography: Matthew Millman
Modern Mid-Century
Modern Mid-Century
AA Real Estate PhotographyAA Real Estate Photography
AA Real Estate Photography
На фото: гостиная комната среднего размера в стиле ретро с
Uday Villa
Uday Villa
Rohit Bhoite House of DesignRohit Bhoite House of Design
A house is one’s sanctuary of dreams, emotions & hope. And what better way to bring this etymology to life than a home that expresses just this. Drive down about hundred kilometers off the coast of the bustling city of Mumbai and nestled amidst the Sahyadris Mountains, is interior designer Rohit Bhoite’s recent heartfelt project. When he was approached for the Linear House Project, it was simply barren land and the creative brief was to design a space that reflected the diverse yet cognitive personalities of the home owners keeping in mind that it had to be kid friendly too. From the day Rohit’s team started ideating and drafting their initial thoughts to where the complete home stands today, its been an overwhelming and fulfilling journey of over two years. Layout orientation diagrams and computer simulations where discussed with the homeowners, iterated and concluded with great detailing, keeping in mind the philosophy and personas of all. The pristine architectural structure, pool deck, landscaping, interior design and execution, each aspects of the project had been well planned and executed with timelines. Nature and urban contemporary visuals had to blend extremely well into each other. It was the perfect opportunity to create an abode of tranquility with a colour palette of industrial shades with earthy hues and tones that evoke a sense of clam. Overlooking the expansive mountain range the house was designed in a horizontally stretch with the living room & dining being placed right in the centre as the focal point where family and friends would love to spend time together. The two master bedrooms fondly knows as the Black and White rooms put at extreme ends. There is also a kids room and a guest bedroom apart from the comprehensive kitchen. The living space practically has no walls but folding shuttered glass paned French windows on custom designed track channels that allow them to fully open up on both sides. One side being the landscaped lawns and the other being the pool and the barbeque gazebo. The idea was that one can embrace the feeling of sitting outdoors even while inside the leisure of the living room… literally re-creating an inside out look. The flooring selected was a blended ash grey shade with Diesel tiles to offset with the industrial feel. The chalet style sloping pitched roof is as capacious with an 18 feet height at its highest point in the center running through the entire living and dining area. Walls were hand crafted in textured grey and subway tiles as one of the highlighters, with the couch in pure linen fabric and relaxed rattan wicker chairs to offset the colours of the walls. Planters that are about nine feet in height were placed strategically. The icing on the cake was the handmade glass mesh chandelier discovered by Rohit on one of his travels and literally an instant hit with the home owners too. Apart from this, canescent lighting has always been a must have on his projects. He strongly recommends this offering to his clients at most times. The dining table is a solid wood plank and polished off in a complimenting natural wood tinge with a clear glass bottom to ensure that the dimensional view of the house does not get blocked. It is fondly known as the floating table in the family! Geometry with tiles and forms has been a focal point in Rohit’s structural designs, especially when it comes to bathrooms. The powder bathroom is a classic example of just that with extensive use of hexagonal tiling. A custom granite sink with brass details around the periphery and edges of the mirror is the focal point and forms the visual balance of the small yet utilitarian space. There are 4 bedrooms to the Uday Villa. Two Master bedrooms, one kids room and a guest room. One bedroom which the team terms as ‘His Black Room’ was designed simply to the preference of the gentleman and ‘Her White Room’ designed to the choice of the lady of the house. The black and white room have the same layout but are situated at both the extreme ends of the house, each overlooking the greens and the azure pool with tall glass retractable French top to bottom windows. The black room has a beautiful choice of natural hues of deep and tan browns, greens and a grey concrete wall giving the room an industrial look. The opposite wall holds the much loved yet tricky to use aluminium checked Tiles. Polished kadappa (slate) flooring holds the visual identity together and almost completes the look of the black shera(cement) board panel with a deep wooden texture. A tan cosy corner chair, which happens to be one of Rohit’s steals while scouting for local designer portfolios, at the rear end; Adds to the eccentric highlight that you see in the other details as well, such as the bed frame and the word work around the room. A metal mesh light weight glass tube adds a fantastic delicate highlight almost completing the room to perfection. Apart from keeping the bathroom clutter free, practical and trendy, it incorporates the palette of the room, here as well with brass detailing, Diesel tiles and fittings in a clean and trend setting chrome finish. The white room made to the choice of the lady of the family, has a strong feminine voice yet keeps to the integrity of Rohit’s design style. The walls are textured with concrete finish light grey colour with Diesel tiles and the ceiling is masked with shera board in an ash wood shade. The industrial looks is softened with a smart chic choice in upholstery to add warmth. A signature Rohit Bhoite custom designed four poster urban bed with light sheers was a mush have for the lady in the house and it was honoured. It was created in house from scratch and holds a natural veneer polish. To offset the industrial grey, earthy tones of greens were used by way of planters and browns in the carpet. The bathroom door adds a touch of nature to the entire space. The pendant & ceiling light fittings have a touch of brass to compliment the room and add finesse. The bathroom was designed with granite and hued concrete that supports the industrial tone of design language that Rohit is trying to bring about to the project. The kids room is a eclectic blend of yellow, grey and tan brown. The little home owners insisted on slumber party bunk beds and given this fun brief, custom made beds were designed with a height of 15 feet so they do not need to bend over or have heads hitting the roofs when at play. The lights form yet another highlight of this room, that juxtapose floating cloud formations, symbolizing ideas that can creatively flow in thin air. Cement tiles in the flooring, textured walls and fabrics in earthy tones truly complete this room. Shades of blue are the highlight of the guest room. The angular yet non symmetrical geometric patterned flooring offsets the colour tones of the custom-made bed, the head board and the roof. Concrete tiles form the base and the half and half wall , cuts the monotony of a plain white wall that runs across the length and height of the room. The colours of the room spill over the bathroom with the coloured concrete walls and flooring. The raw look with refined designer fittings was Rohit’s way of incorporating technique into his art form. The pool being a highlight for the kids in the family, was designed in the length of 15 mts. x 5 meters to cover the exact expanse of the house, so it is visible not only from the living and dining areas, but also both the black and white rooms at both ends of the constructed structure. There is a practical and aesthetically clear glass porch with matt black gazebo work where the open to air bar, BBQ grill and open to air outdoor furniture has been placed for outdoor dining on a beautiful winter day or a hot summer evening. The family hopes to spend much of their time here as the kids love to make a splash on most days. The landscape design holds a special place for Rohit. This was a design avenue he had been assigned for the very first time. With a lot of in-depth research about flora and fauna with climate durability in mind, the plan was all about juxtaposing natural elements with the existing rock formations originally found in the same space as discovered. Everything was designed around the original being of these mini boulders to represent his ideology of aligning it all into a beautifully orchestrated form without having to compromise on the integrity of the design planned. To finish off the project Rohit and the home owners added the final touches to the bold hues with customized furniture elements, paintings and eye-catching curios from all across the world. A dream realized… an idea fulfilled… a happy family.
Suncrest
Suncrest
Heliotrope ArchitectsHeliotrope Architects
Sean Airhart
На фото: гостиная комната в современном стиле с фасадом камина из бетона, бетонным полом, серыми стенами, стандартным камином и мультимедийным центром с
McLaughlin
McLaughlin
CHRISTOPHER LEE FOTOCHRISTOPHER LEE FOTO
CHRISTOPHER LEE FOTO
На фото: гостиная комната в стиле кантри с черными стенами, светлым паркетным полом, стандартным камином, фасадом камина из камня, бежевым полом и стенами из вагонки с
いりののいえ2
いりののいえ2
株式会社ジェネビル株式会社ジェネビル
На фото: большая гостиная комната в стиле модернизм с серыми стенами, отдельно стоящим телевизором, бежевым полом, деревянным потолком, обоями на стенах и полом из фанеры без камина
Pigeon Lake Residence
Pigeon Lake Residence
Marchand ConstructionMarchand Construction
Пример оригинального дизайна: открытая гостиная комната в современном стиле с коричневыми стенами, паркетным полом среднего тона, стандартным камином, телевизором на стене, коричневым полом, сводчатым потолком, деревянным потолком и деревянными стенами
Log Home
Log Home
Reale ShotsReale Shots
Large open space with 2 story ceiling, tall stone fireplace and lots of natural light.
Пример оригинального дизайна: большая открытая гостиная комната в стиле рустика с бежевыми стенами, паркетным полом среднего тона, угловым камином, фасадом камина из камня, коричневым полом, сводчатым потолком и деревянными стенами
Pantone Residence
Pantone Residence
James Tarry Interior PhotographyJames Tarry Interior Photography
На фото: гостиная комната в стиле неоклассика (современная классика) с розовыми стенами, паркетным полом среднего тона, коричневым полом и панелями на стенах
Text
Text
松島潤平建築設計事務所 / JP architects松島潤平建築設計事務所 / JP architects
Photo Kenta Hasegawa
На фото: гостиная комната:: освещение в стиле лофт с серыми стенами и паркетным полом среднего тона без камина с
Surrey Mansion
Surrey Mansion
Stephenson Wright LtdStephenson Wright Ltd
На фото: парадная гостиная комната в классическом стиле с синими стенами, паркетным полом среднего тона, стандартным камином, фасадом камина из камня, панелями на стенах и обоями на стенах без телевизора с
Stufenlandschaft
Stufenlandschaft
Bürogemeinschaft | bfl Architekten und BeraterBürogemeinschaft | bfl Architekten und Berater
Detail Treppe
Стильный дизайн: огромная парадная, открытая гостиная комната в современном стиле с белыми стенами, светлым паркетным полом и кирпичными стенами - последний тренд
waterfront house archipelago
waterfront house archipelago
Amsterdam LivingAmsterdam Living
Waterfront house Archipelago
Идея дизайна: большая парадная, открытая гостиная комната в стиле модернизм с серыми стенами и бетонным полом без камина, телевизора
Basin Ledge Residence
Basin Ledge Residence
Dick Clark + AssociatesDick Clark + Associates
Идея дизайна: огромная открытая гостиная комната в современном стиле с белыми стенами и светлым паркетным полом
Orcas Island Retreat
Orcas Island Retreat
Indigo Architecture & InteriorsIndigo Architecture & Interiors
The steel exo-skeleton cradles a floating radiant concrete floor platform. A shallow sloped exposed timber-framed roof structure serves as a metaphorical forest canopy umbrella and optimally orients the photovoltaic solar panel system to the southwest. A continuous clerestory wraps all sides of the house, bathing the interior spaces in natural light and providing serendipitous views into the treetops from within. photo credit: Ben Benschneider
Martis Camp Lot 369
Martis Camp Lot 369
SWABACK pllcSWABACK pllc
Пример оригинального дизайна: огромная открытая гостиная комната в стиле рустика с бежевыми стенами, паркетным полом среднего тона, горизонтальным камином, фасадом камина из камня, телевизором на стене, коричневым полом, сводчатым потолком и деревянными стенами

Древесного цвета гостиная с любой отделкой стен – фото дизайна интерьера

1