Houzz Logo Print

Домашняя библиотека в современном стиле – фото дизайна интерьера

ЖК Водный 38 кв.м.
ЖК Водный 38 кв.м.
YU Dsgn Галкина Юлия  и Беляева ЮлияYU Dsgn Галкина Юлия и Беляева Юлия
Свежая идея для дизайна: маленький домашняя библиотека в современном стиле с белыми стенами, встроенным рабочим столом и коричневым полом - отличное фото интерьера
Апартаменты-музей для экспозиции предметов искусства
Апартаменты-музей для экспозиции предметов искусства
DUO STUDIODUO STUDIO
Стильный дизайн: домашняя библиотека среднего размера в современном стиле с белыми стенами, паркетным полом среднего тона, отдельно стоящим рабочим столом, бежевым полом и многоуровневым потолком - последний тренд
Moody Modern Marvellous
Moody Modern Marvellous
Intrim Group Pty LtdIntrim Group Pty Ltd
This interior is one we just can’t get enough of! The combination of timbers, glass, marble and industrial concrete like elements are perfectly balanced against a dark and light colour scheme that packs a punch. We love the bold choices to paint dark skirting and architraves against a light wall, and flipping that to dark walls and white skirting and architraves in other areas of the home. One would think the design might end up cold and dank, but the use of timber and bountiful amounts of natural light create an inviting, homely space. Any home with its own music room, library and wine cellar is super cool regardless! Intrim supplied Intrim SK864 in 185mm for skirting boards and 90mm for architraves. Builder: Manteena Residential | Photographer: Adam McGrath, H Creations | Architect: Architects Ring & Associates | Interior Design: Dept of Design
Highbury
Highbury
Romilly Turner Interior DesignRomilly Turner Interior Design
This landing nook was made into a study area bathed in natural light from the vast warehouse windows, Photography Nick Smith
Источник вдохновения для домашнего уюта: маленький домашняя библиотека в современном стиле с серыми стенами, паркетным полом среднего тона, встроенным рабочим столом и коричневым полом
Ross Project
Ross Project
Rasmussen ConstructionRasmussen Construction
Пример оригинального дизайна: большой домашняя библиотека в современном стиле с белыми стенами, паркетным полом среднего тона, коричневым полом и отдельно стоящим рабочим столом без камина
Contemporary Overhaul with Elevator of Bratenahl Cluster Home
Contemporary Overhaul with Elevator of Bratenahl Cluster Home
Christopher @ Architects LLCChristopher @ Architects LLC
Kevin Reeves, Photographer Updated kitchen with center island with chat-seating. Spigot just for dog bowl. Towel rack that can act as a grab bar. Flush white cabinetry with mosaic tile accents. Top cornice trim is actually horizontal mechanical vent. Semi-retired, art-oriented, community-oriented couple that entertain wanted a space to fit their lifestyle and needs for the next chapter in their lives. Driven by aging-in-place considerations - starting with a residential elevator - the entire home is gutted and re-purposed to create spaces to support their aesthetics and commitments. Kitchen island with a water spigot for the dog. "His" office off "Her" kitchen. Automated shades on the skylights. A hidden room behind a bookcase. Hanging pulley-system in the laundry room. Towel racks that also work as grab bars. A lot of catalyzed-finish built-in cabinetry and some window seats. Televisions on swinging wall brackets. Magnet board in the kitchen next to the stainless steel refrigerator. A lot of opportunities for locating artwork. Comfortable and bright. Cozy and stylistic. They love it.
Islington, Reading Space
Islington, Reading Space
Shade Abdul ArchitectureShade Abdul Architecture
Niko Tsogkas
Источник вдохновения для домашнего уюта: маленький домашняя библиотека в современном стиле с белыми стенами и паркетным полом среднего тона без камина
A unique project combining elegance and comfort
A unique project combining elegance and comfort
Mon Concept Habitation - LondonMon Concept Habitation - London
This project is the result of research and work lasting several months. This magnificent Haussmannian apartment will inspire you if you are looking for refined and original inspiration. Here the lights are decorative objects in their own right. Sometimes they take the form of a cloud in the children's room, delicate bubbles in the parents' or floating halos in the living rooms. The majestic kitchen completely hugs the long wall. It is a unique creation by eggersmann by Paul & Benjamin. A very important piece for the family, it has been designed both to allow them to meet and to welcome official invitations. The master bathroom is a work of art. There is a minimalist Italian stone shower. Wood gives the room a chic side without being too conspicuous. It is the same wood used for the construction of boats: solid, noble and above all waterproof.
Место для чтения
Место для чтения
Майя БакланМайя Баклан
Пример оригинального дизайна: большой домашняя библиотека в современном стиле с зелеными стенами, паркетным полом среднего тона и коричневым полом
Upper West Side Townhouse
Upper West Side Townhouse
Spivak ArchitectsSpivak Architects
Источник вдохновения для домашнего уюта: маленький домашняя библиотека в современном стиле с белыми стенами, паркетным полом среднего тона и встроенным рабочим столом без камина
Brunswick East - Project 1
Brunswick East - Project 1
GIA Bathrooms & KitchensGIA Bathrooms & Kitchens
Свежая идея для дизайна: домашняя библиотека среднего размера в современном стиле с белыми стенами, ковровым покрытием, встроенным рабочим столом и бежевым полом - отличное фото интерьера
Bibliothek mit Falttür und großer Sitznische mit Ausblick
Bibliothek mit Falttür und großer Sitznische mit Ausblick
WIEWIORRA STUDIOWIEWIORRA STUDIO
Zur Interbau 1957 entstand das Gebäude als großbürgerliches Wohnhaus mit integrierter Augenarztpraxis für Prof. Blumenthal. Nach verschiedenen Entwürfen auch von anderen Architekten für das Grundstück Händelallee 67 wird das großzügige Wohnhaus 1959 von den Architekten Klaus Kirsten und Heinz Nather fertig gestellt. Es öffnet sich im Erdgeschoss fächerartig und sehr großzügig zum Garten. Das Obergeschoss verfügt über eine großzügige Terrasse zum Garten sowie Balkone zur Straßenfassade, die aber später verschlossen wurden, um mehr Fläche im Innenraum zu erhalten. Die Betonwände wurden zum Teil aus dem Schutt der kriegszerstörten Gebäude, die im Hansaviertel standen, hergestellt. Die Architekten wählen typische Materialien der 50er/60er Jahre, wie etwa Klinker und Sichtbeton. Erst später wurden diese Flächen verputzt. Nach diversen Umbauten und einem längeren Leerstand wurde das Gebäude 2001 zu einem großzügigen Wohnhaus umgebaut und teilweise überformt: Die Straßenfassade wird stark verändert, Fenster des Gartenraums mit Einbauten verschlossen, die Pergola verschlossen, Kamine aufgesetzt sowie Eingangshalle mit Treppe umstrukturiert. Die Umplanungen für eine junge Familie verlangten nach einem zeitgemäßen Innenraumkonzept, dass durch neue Materialien und Formen geprägt ist, die jedoch auf die 50er und 60er Jahre Bezug nehmen. Der bauzeitliche Grundriss wird durch die Innenarchitektur subtil ablesbar gemacht. Die Fassade zur Straße, Pergola und Lichtbänder werden wieder geöffnet und das Haus dadurch lichter und durchlässiger gemacht, wie es der Ursprungsgedanke der Architektur war. Die Fassade wird im Sinne der Denkmalpflege umgestaltet und zum Teil rückgebaut. Im Erdgeschoss wird der zentrale Wohnraum mit drei spezifischen Räumen für verschiedene Funktionen umlagert: Die Bibiliothek aus Eiche, die Küche aus Aluminium und die Gartenlunge mit grünem Leder. Im Zentrum eine mehrfarbige Sitzlandschaft und ein amorph geformter Esstisch. Im Obergeschoss werden 3 Objekte eingestellt, die im Inneren Bäder und Ankleiden aufnehmen. Sie sind mit unterschiedlichen strukturierten Linoleumarten bekleidet. Das zentrale Treppenhaus wird Teil der Objekte und führt den Besucher vertikal durch das Haus. Der Treppenraum wurde mit dafür konzipierten Kunstwerken von Maria Hinze und Maik Teriete gestaltet. Die Wandbemalung von Maria Hinze wird von der Wand auf den Textilien weitergeführt und ist von außen auf den Vorhängen sichtbar. Das Umbau- und Entwurfskonzept ist eine behutsame, subtil narrative aber auch zeitgenössische Gestaltung für spannende Innen- und Außenräume. Fläche: 427qm Wohnfläche Fotograf: Tobias Wille Auszeichnung: Auswahl für das Berliner Architekturjahrbuch 2014 und für die Jahresausstellung "da!" im Stilwerk Berlin
Ling Residence
Ling Residence
Designs AustraliaDesigns Australia
Wall to wall storage and shelving unit with rolling library ladder. Thick top with large recess below as a simple design feature. Adjustable shelves throughout. Ladder with hanging hooks for upright storage. Size: 4.1m wide x 2.7m high x 0.4m deep Materials: Crown cut American Oak veneer stained to walnut colour with 30% clear satin lacquer finish. Back panel above bench top in American Oak veneer painted Dulux Luck. Back panel behind shelves painted to match wall colour with 30% gloss finish. Ladder Material: Ladder, fascia and rail in solid Victorian Ash stained to match cabinet walnut colour. Metal fittings powder coated black.
Danville Residence
Danville Residence
MDG Art AdvisoryMDG Art Advisory
Идея дизайна: домашняя библиотека в современном стиле с синими стенами, темным паркетным полом, встроенным рабочим столом и коричневым полом
Pirouette Window Shadings
Pirouette Window Shadings
Stocks DraperiesStocks Draperies
Hunter Douglas
На фото: большой домашняя библиотека в современном стиле с белыми стенами, темным паркетным полом и отдельно стоящим рабочим столом без камина
Triangle Modernist Home Renovation
Triangle Modernist Home Renovation
Richter-Norton Architecture, pllcRichter-Norton Architecture, pllc
Built-in maple bookshelves with short library ladder and vertical hand rails, photo by Iman Woods.
Свежая идея для дизайна: большой домашняя библиотека в современном стиле с белыми стенами, паркетным полом среднего тона и встроенным рабочим столом без камина - отличное фото интерьера
Contemporain Bureau
Contemporain Bureau
Christophe VendelChristophe Vendel
На фото: маленький домашняя библиотека в современном стиле с белыми стенами, светлым паркетным полом и встроенным рабочим столом с
Lakeside Addition
Lakeside Addition
Clar ConstructionClar Construction
Builder: Clar Construction Architect: Don Welch Photo: Susan Teare
На фото: большой домашняя библиотека в современном стиле с белыми стенами и паркетным полом среднего тона с
Central Park West, NYC
Central Park West, NYC
Darci Hether New YorkDarci Hether New York
emily gilbert photography Our interior design service area is all of New York City including the Upper East Side and Upper West Side, as well as the Hamptons, Scarsdale, Mamaroneck, Rye, Rye City, Edgemont, Harrison, Bronxville, and Greenwich CT. For more about Darci Hether, click here: https://darcihether.com/ To learn more about this project, click here: https://darcihether.com/portfolio/two-story-duplex-central-park-west-nyc/
W Penthouse
W Penthouse
Cravotta InteriorsCravotta Interiors
Источник вдохновения для домашнего уюта: домашняя библиотека в современном стиле с светлым паркетным полом и встроенным рабочим столом

Домашняя библиотека в современном стиле – фото дизайна интерьера

1